Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Trónterem

  Michael
  Michael
  .::Felvilági::.
  .::Felvilági::.

  Trónterem Empty Trónterem

  Témanyitás by Michael on Csüt. Nov. 01, 2012 11:42 am

  Ez a hely a legszentebb és a legtisztább mindközül. A bejárás elsősorban az arkangyaloknak engedélyezett, azonban egyszerű angyalok is bejöhetnek, amennyiben fontos ügy miatt beszélniük kell Vele. A trónterem egyébként egy gyönyörű, arany díszekkel, világos márvánnyal és kék szőnyegekkel felépített helyiség. A közepén egy hatalmas trón áll, azonban nincs emelvényen, ami azt is jelzi, hogy noha Ő az Úr, mégsem nézi le a teremtményeit.
  A tróntól jobbra egy kis emelvény áll, amelynek a tetején egy lótuszvirág lebeg, amelynek kellemes illata belengi az egész palotát: ez az, amely árasztja magából a Felvilágban mindenhol érezhető békét és nyugalmat. A kis virágot láthatóan semmi nem védi, de felesleges is: idáig semmilyen támadó nem juthat el. Idebent születnek meg a legfontosabb döntések, ez mindennek a szíve.


  _________________
  Minden megfagyott, megkeményedett, szenvedő szív felolvad egyszer. Michael arkangyal újra önmaga, noha nagyon sokat változott az elmúlt több mint húsz év folyamán. Michael Cobbnak lenni sok mindenre megtanította, amit korábban nem tudott, nem értett, vagy amivel egész egyszerűen nem foglalkozott. Emberibb lett, megértőbb, bár talán épp emiatt az embersége miatt valamivel sebezhetőbb. De nem bánja: úgy érzi, megérte, mert az, amije most van, egy igazi család, soha nem lehetett volna az övé korábban.

  Rebecca Taylor (és Darioth) hercege és Lizzie nevelőapja

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 5:19 pm