Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Bejárati csarnok

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Bejárati csarnok Empty Bejárati csarnok

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Nov. 01, 2012 11:39 am

  Az első kertet a hátunk mögött hagyva folytatódik tovább a nyüzsgés a bejárati csarnokban. Látogatók, hivatalnokok, munkások, őrangyalok, sőt néha még az arkangyalok is itt mászkálnak fontos ügyeket intézve. Maga a csarnok egy hatalmas kör alakú helyiség, ahonnan több irányba vezetnek ajtók. Néhány ajtóra arany betűkkel fel van írva, hogy „Irodák, belépni csak az itt dolgozóknak és az ügyfeleknek!”, néhányan különböző klubok neve szerepel, vagy épp a gyógyítók helyét tüntetik fel, de innen nyílik még a trónterem és a mennyeiek múzeuma is, de innen lehet kimenni a hátsó kertbe is.
  A csarnokból még felfelé vezet egy hatalmas lépcsősor is, de azon már csak az angyalok mehetnek fel, akik a legrangosabbak közé tartoznak. A hófehér falak különféle festményekkel vannak lefedve, ahol a világ, az ember és az angyalok teremtését ábrázolják. Ezért aztán csak egy hatalmas csillár világít itt esténként, furcsa kékes-fehér fénnyel borítva be a termet. Egyébként találhatóak itt kényelmes krémszínű kanapék és fotelek, így ha valakinek várakoznia kellene, akkor ne kelljen a fal mellett ácsorognia.

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 3:53 pm