Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Elvorn

  Delia
  Delia

    Elvorn Empty Elvorn

  Témanyitás by Delia on Vas. Okt. 21, 2012 4:10 pm

  London határától keletre található. Elvorn kis város volt még az 1600-as években. Aki Londoni annak kötelező tudni mi történt ezen a helyen. A halandók ismerték egymást és mindenki oda köszönt a másiknak. Rendesen tanították a gyerekeket minden élelmük meg volt. A városban lévőknek meg volt a mindennapi megélhetésükre a munkájuk. Voltak, akik a mezőgazdaságban munkálkodtak, de akadtak olyanok is, akiknek saját boltjuk volt. A városban viszont egyetlen egy furcsa és megmagyarázhatatlan dolog volt. Történtek furcsa eltűnések és senki sem értette azt, hogy miért. Az emberek az 1600 évek közepén szépen lassan elhagyták a helyet. Voltak, akik itt maradtak, de azok sem élték meg a következő évet.
  Elvorn szépen lassan kihalt. 1700-as évek elején járunk, és síri csend honol végig az utcákon. A házak és a boltok üresen álltak, és aki betéved, az egyik üzletbe láthatja minden érintetlen.. mintha nem is járt volna itt senki. Egy szellem lakta terepre ért volna. Soha senki nem tudta a mai napig megfejteni azt mi történhetett. Sokan beszélik azt, hogy vírus ment végig a városon és elpusztított mindenkit, de valaki meg azt mondja, hogy csak simán lelépett mindenki. Viszont akkor miért érintetlen minden? Ahogy végig haladunk az utcán teljesen kihalt. Az égboltra felnézünk, akkor sötétség honol a városon. Az egykor virágzó hely ijesztővé vált és hátborzongatóvá. Az utca végére érve egy hatalmas házat lehet találni. Egykori polgármesteri hivatal volt mára már egy elátkozott helynek lehet nevezni. A menekült vámpíroknak és vérfarkasoknak ad helyet, akiknek nem sikerült beilleszkedniük a társadalomba és annak szentelték az életüket, hogy egyetlen egy sötétség lényét szolgálják, aki évezredek óta él ezen a helyen. Ő irányítja a dolgokat és éri azt el, hogy tiszteljék őt. Egy ilyen helyen nincsen kímélet.
  A házba ahogy elindulunk egy hatalmas régi kihalt csarnokba érkezünk. Látszanak az oszlopok, hogy márványból készültek egykor, de csodálatos módon még mindig áll. A csarnokban 3 út van. Egy lefelé vezető lépcső, két elágazás és egy felfelé az emelet felé néző lépcső.
  Aki úgy dönt, hogy a lefelé vezető utat választja, leérkezik egy kissé furcsa helyre. Nem hasonlítható a pokolra, de itt halandók száma dolgozik ezen a helyen. Miért is? Ez a kötelességük.. az átkuk és mindent el kell követniük, hogy ne büntessék meg őket. Nem alszanak és nem is esznek. Mint a gép csak dolgoznak.
  Ha elhaladunk az egyik szűk helyen, akkor börtönnek nevezhető valami található. Ide zárják el a betolakodókat.
  A balra vezető elágazást választó kíváncsi lényeknek egy harci mezőre térnek ki. Ketrecnek nevezhető valamit láthatnak aminek a rácsai csupa-csupa vér. Sohasem tisztítják. Ezen a szent helyen döntik el azt ki élhet és kinek kell eltávozni a túl világra. A fogva tartóknak is meg kell küzdeni az élelemért. Ha nem teszik meg akkor ők fognak meghalni.
  Aki erre a helyre érkezik számoljon azzal, hogy nem biztos, hogy kijut innen. Itt a halandó és a lények célja a túl élés.


  [You must be registered and logged in to see this image.]


  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 1:50 am