Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Falvak

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Falvak Empty Falvak

  Témanyitás by Vendég on Vas. Okt. 21, 2012 11:47 am

  A völgyben szétszórtan kisebb-nagyobb falvak találhatóak. Az itt élők nagyon kedvesek és barátságosak mindenkivel. A legkisebb falu nagyjából 50, a legnagyobb pedig körülbelül 300 fős. Minden falunak van egy kormányzója, aki a városi vezetőknek felel. Ezen kívül egy tizenkét angyalból álló tanács is működik mindenegyes faluban a kormányzók mellett, így próbálnak a lehető legnagyobb összhangban dolgozni. Maguk a települések úgy néznek ki, mint a középkori falvak: szerteágazó, széles földutak, zsúpfedeles házak kőkerítéssel, hatalmas, gondozott kerttel. Nem valami fejlettek, de mégis remekül kiszolgálják az itt élőket, nincs okuk panaszra. Egyébiránt minden falunak van egy iskolája, egy kis szentélye, piaca és egy tanácsterme. A településeket hatalmas földbirtokok veszik körbe, amiket általában 4-5 tehetősebb úr műveltet meg a földművesekkel. Természetesen akadnak itt is kisebb erdők, gyümölcsösök, de mivel a mezőgazdaságon van a hangsúly, ezért igyekeznek minél több növényt termeszteni. A falusiak az aratást, Jézus születését, a tavasz beköszöntét, a napfordulókat és a nap-éj egyenlőségeket mindig valamilyen rendezvénnyel ünneplik meg, így érdemes figyelni a kereskedők pletykáira, hátha valami felkelti az érdeklődésedet!

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 1:25 am