Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A Teremtés Völgye

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  A Teremtés Völgye Empty A Teremtés Völgye

  Témanyitás by Vendég on Vas. Okt. 21, 2012 11:26 am

  A Mindenható városából két út vezet kifelé: az egyik északnyugat felé halad, a Szent Láng Templomához; a másik pedig keletre visz, le a völgybe. Maga a Menny nem más, mint egy hatalmas völgy lankás domboldalakkal, néhány faluval, erdőkkel, mezőkkel, egy várossal és egy hatalmas hegylánccal, amely körbekeríti a Mennyei Birodalmat. Ezért aztán nincs is esély elhagyni, hiszen a holtak nem tudnak átkelni a védőfalakon, az angyalok pedig odamennek, ahová szeretnének, de a szívük egy idő után úgyis visszahúzza őket az otthonukba, így hosszú-hosszú időkre senki nem képes megválni szülőföldjüktől, kivéve persze a Bukottak, élükön Luciferrel. Viszont nagyon kicsi az esélye, hogy ők valaha is visszatérnek ide, így a Mindenható birodalmát a béke jellemzi. Az Est Pax Spatiumon álló Raphael arkangyal tekint végig ezen a hosszú, kanyargós úton. Hatalmas lombos fák, bokrok, zöldellő mezők és halkan csobogó patakok mellett halad el az, aki a völgybe ereszkedik le. Az utakon elég kevesen járnak tekintve, hogy a falusiak a földöken, vagy a műhelyükben dolgoznak, a városiak pedig legtöbbször annyira elfoglaltak, hogy nincs idejük csodálni a természetet. Általában a holt lelkek bolyonganak a völgyben, hogy kíváncsiságuktól hajtva minden gyönyörű helyet bebolyongjanak. A mezőkön, tisztásokon remek alkalom nyílik egy délutáni piknikezéshez, az erdő fái között a gyerekek bújócskáznak, de akár a falvakba betérve részt lehet venni ünnepeken, rendezvényeken. Mindenki megtalálja a kedvenc helyét, ahol egyedül, vagy társaságban kellemesen eltöltheti az időt.

   Pontos idő: Csüt. Feb. 20, 2020 7:38 pm