Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Az Angyalok Edzőtere

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Az Angyalok Edzőtere Empty Az Angyalok Edzőtere

  Témanyitás by Vendég on Vas. Okt. 21, 2012 11:05 am

  Hiába békések az angyalok és szeretnek kompromisszumot köti attól függetlenül nekik is kötelező megtanulniuk harcolni. Erre pedig hol máshol lenne lehetőség, mint azon az edzőtéren, amit Isten Bajnoka, Gabriel arkangyal létesített. Az edzőtér a város szívétől északkeletre helyezkedik el, elég közel a Palotához. Ezen a helyen rengetegen nyüzsögnek, hiszen rengetegen a mennybéli sereg tagjai, sokak csak edzeni járnak ide, valakiknek itt van a munkahelye, ezért aztán talán csak az esti órában nevezhető kihaltnak az edzőtér. Az edzőtér alatt egyébként egy hatalmas, homokos földterületet értünk, amin különféle pástok állnak, de akad itt egy fegyverkölcsönző is, így elég széles a választék a fegyvernemek terén. Bár a legtöbb angyal a kardforgatásban jeleskedik a legjobban, de akadnak íjászok is szép számmal, és még sokan szívesen próbálnak ki más fegyvereket is. van itt egy hatalmas nézőtér is, ami három oldalról keríti be a gyakorlóteret, hiszen néha az angyalok is szoktak párbaj versenyeket is rendezni, amiben megmutathatják mit is tudnak valójában. Időnként Gabriel arkangyal is benéz ide, sőt ha úgy tartja kedve, akkor talán még segédkezik is a tanításban, de általában egy 15-20 fő gondoskodik a biztonságról és ők is segítenek gyakorolni a kezdőknek. Persze picivel odébb van egy kisebb épületet is, ahol a halandók által kedvelt edzőfelszereléseket lehet használni, mint a futópad, a súlyemelőgépek és még sok-sok ilyen izomfejlesztő gépezet.

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 3:49 pm