Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A Nyugalom Szentélye

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  A Nyugalom Szentélye Empty A Nyugalom Szentélye

  Témanyitás by Vendég on Vas. Okt. 21, 2012 9:48 am

  Az arkangyalok szobrától nyílegyenest nyugatra kell haladnia a vándornak, ha meditálni, elmélkedni szeretne az életén. Az utca végén egy alacsony, krémszínű épület bújik meg a bükk és juharfák árnyékában. Az egész környéket valami tömény, édes illat lengi be, ami nyugtató hatással van a járókelőkre. A fák ágai között pedig hatalmas, színes tollazatú madarak mennyei szimfóniát előadva nyűgözik le azokat, akik a szentély közelében tartózkodnak. A Nyugalom Szentélye kívülről meglehetősen hasonlít egy barokk épületre, csupán annyi a különbség, hogy itt az oromzaton a leghíresebb angyal filozófusok, művészek és jósok szobra elgondolkodó tekintettel figyeli a környéket.

  Az építménybe lépve eléggé elcsodálkozhat az, aki először jár itt ugyanis a barokk épületekre jellemző pompa és díszesség meglehetősen hiányzik, sőt belülről inkább keleties berendezkedésű a szentély. A falak egyszerű halványkék színűek nincsen rajta semmilyen festmény, freskó vagy más díszítőelem. Világítani is csak gyertyákkal szoktak, ezért itt elég könnyen orra eshet az, aki nem járta be ezerszer ezt a helyet. Hatalmas fotelek, kanapék és pihe-puha szőnyegek közül mindenki egyéniség választhatja ki, hogy mi a legkényelmesebb a számára. Tömény, andalító illatú füstölők segítik elő, hogy az elmélkedni vágyók könnyebben transzba essenek, bár egy idő után ezek az illatok kissé émelyítően is hatnak bizonyos személyekre. A szentély ezen a részén tilos a beszéd, viszont akik nyugodtan beszélgetni szeretnének, azoknak fenntartanak egy külön helyiséget, ami sokkal inkább egy elegánsan berendezett, minden elektronikai eszközt mellőző nappalira emlékeztet.


   Pontos idő: Csüt. Feb. 20, 2020 7:04 pm