Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Az Egyesség Csarnoka

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Az Egyesség Csarnoka Empty Az Egyesség Csarnoka

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Okt. 20, 2012 7:16 pm

  A Béke terétől délnyugatra található az Egyesség Csarnoka. A térről Ramiel arkangyal szobra tekint erre a szent helyre, ahol a mennybéliek az apró-cseprő ügyeiket, nézeteltéréseket beszélnek meg, javaslatokat, határozatokat hoznak és igyekeznek minél igazságosabban ítélkezni bizonyos ügyekben. A főtértől és a kisebb utcácskából több, fehér macskakövekből kirakott utca vezet el odáig. Néhány termetes tölgyfa és karcsú nyárfák mögött bújik meg egy viszonylag nagy, kör alakú épület. Hatalmas faragott fehér oszlopok adják az épület vázát, s emelnek a magasba egy hófehéren ragyogó kupolát. Odabent pedig egy óriási kerekasztal foglal helyet számtalan székkel. Az asztal formája az egyenlőséget szándékozik szimbolizálni, meg akarják adni mindenkinek a lehetőséget, hogy elmondhassa egy adott témával kapcsolatban a véleményét. Az asztalnál olyan 40-50 fő számára van hely, de nem kell aggódni, akinek nem jutott ülőhely az is nyomon követheti az eseményeket, hiszen az épületnek nincsenek falai csupán tartóoszlopai, ezáltal állóhely is bőven akad. Néha előfordul az is, hogy este üléseznek ezért fáklyatartók lettek erősítve az oszlopokra, hogy Szent Lánggal ragyogják be a teret. Érdekessége még a csarnoknak, hogy a kerekasztalon egy hatalmas, ősrégi pergamen terül el, ami a Mennyet, a Földet és a Poklot mutatja.

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 1:21 am