Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Est Pax Spatium – A Béke Tere

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Est Pax Spatium – A Béke Tere Empty Est Pax Spatium – A Béke Tere

  Témanyitás by Vendég on Vas. Okt. 14, 2012 5:46 pm

  Az Est Pax Spatium, vagyis a Béke Tere a mennybéli város közepén található. Maga a tér egy hatalmas kör alakú rész, ahonnan a nyolc fő sugárút indul behálózni a Mennyet. Köröskörül fehér márványból faragott épületek állnak. A tehetősebbnek a boltjai találhatóak itt és a gazdag angyalcsaládok lakják ezeket a gyönyörű házakat. Az Est Pax Spatium szó szerint a város és a völgy szíve. A tér közepén egy monumentális szoborcsoport áll, amely a hét arkangyalt ábrázolja, viszont aki ismeri a szoborcsalád történetét, vagy jelen volt Lucifer bukásánál az tudhatja, hogy annak idején itt nem hét, hanem nyolc arkangyal óvó tekintete kísérte végig a mennybéliek útját a téren. Mára viszont Lucifer szobrát darabokra törték, és csupán a talapzatának nyoma árulkodik a történtekről. A szobrok mérete nagyjából négyszerese a valódi arkangyalokénak, és még a város legtávolabbi részéről is lehet látni őket.

  A következő szobrok az óra mutató járásával megegyező irányában, Michaellel kezdve ezekbe az irányokba tekintenek:
  Michael arkangyal Isten palotája felé tekint, míg a heves vérmérsékletű Gabriel az angyalok edzőtere irányába mutat a gyakorolni kívánó hazafiaknak. Raphael, az utazók védőjeként a vadonba vezető kövezett út felé tekint, míg az Édenkert őre, Uriel a saját területét figyeli, hogy ne juthassanak be illetéktelenek. Az emberek barátja, Sariel az arborétumban fekvő tavat bámulja, aminek a segítségével bepillantást nyerhetünk az élők világába. A halott hozzátartozók szinte naponta kivándorolnak oda, hogy lássák a szeretteiket. Ramiel inkább az angyalok kedvelt tanácskozó helyén történő dolgokat követi nyomon, míg Raguel a meditálásra vágyók szentélyének irányába fordul. Az utolsó, egyben nyolcadik ösvény, aminek egykoron a Fényhozó, Lucifer volt az őre a Szent Láng Templomához vezet.

  Érdekessége még, hogy az arkangyalok tiszteletére emelt szoborcsoport olyan különleges anyagból lett kifaragva, mint amilyen kövekből áll Isten palotája. Ezáltal az egész teret egy békés, nyugalmat árasztó aura lengi be.


   Pontos idő: Kedd Feb. 25, 2020 10:06 am