Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Árnytan terem

  Mesélő
  Mesélő

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Jan. 25, 2014 8:52 pm


  Abby & Pat:
  – Mert ez egy ritka medál és ha rossz kezekbe kerül akkor elég nagy károkat lehet vele okozni. Nem az ő kezükbe valók. Nem tudják uralni ezt az energiát.*Mondja Denkey a lánynak és Patre nézve csak sóhajt egyet majd utána ugye eltűnik. Nem megy messzire hiszen a többi dolgot a többiekre bízza.
  Abby: – Beleköpött a levesünkbe. El akarta lopni azt ami nem az övé. Jog szerint minket illet. Ezért pedig büntetés jár.*Mondja a nő és igen vele lehet tárgyalni, mert mással nem igazán. A lányra nézve elmosolyodik a válaszra. Értékeli ahogyan vélekedik a dolgokról és közben azért sajnálja a dolgokat is. Na jó nem sajnálja nem ilyen típus.* - Ha erősek lennénk és ha az-az őrült tovább gyilkolászik…*Mutat Jonathan felé.. majd ugye érkeznek a zombik és az árny..* – Akkor nem kell segítséget kérni. Plusz Denkey azt mondta, hogy hozz nekünk kereső csapatot és ezek szerint ti vagytok azok. Szóval jobb ha a tanár úrra hallgattok.*Mondja hidegen a lánynak majd e közben védekezési fázisba lép.*
  Jonathan:*Amikor a fiú támadni kezd hirtelen kizökken a koncentrációból és el akarná kapni a lábát, de nem jön össze. Az ereje is gyengül. A következő pillanatban a rúgás után a torkára lépve gyilkosan rápillant. Hiába ő a vezér ha nincsen neki az alakváltáson kívül más képessége. A zombit nem hívja vissza azok egyre többen érkeznek. Az árny pedig elkezd villámokat szórni Jonathan felé is.* – Az amulett.. a nőnek a zsebében van.*Mondja a srácnak köhögve.. és ha a srác kiszedte akkor gyorsan el kéne menniük mert támadnak egyre többen.
  Patric:*Ahogy a srác támad a pokolkövei hatásosabbak és így sikeresen meg tud ölni néhányat és azokkal a technikákkal is amiket használ. Viszont egy seregnyi érkezik amivel valószínűleg nem bír egyedül és az árny persze őt is támadja. A kulcs természetesen biztosan egy dologban rejlik hiszen nagyon sok zombi érkezik erre hamar rá kéne jönni. Az árny pedig erősen villámokat szór. Az árny ellen az energiagömb nem valami hatásos szóval az ellen valami más kellene. A zombik pedig hiába pusztulnak azok pedig csak egyre jönnek és jönnek.. *  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Abigail C. Rainheart
  Abigail C. Rainheart
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Abigail C. Rainheart on Szomb. Jan. 25, 2014 9:04 pm

  - Jó, oké, akkor elszedjük előlük, de engem akkor sem fognak elhurcolni. *Von vállat, majd miután a férfi eltűnik, a vérfarkas felé fordul. A magyarázatra csak felvonja a szemöldökét.* - Nos, én nem írtam alá semmiféle munkaszerződést, szóval rám ne számíts, ha meg akarod keresni, hajrá, én oktatási célzattal vagyok itt, nem holmi idióta medálokat hajkurászni vérfarkasoknak. *Horkant fel, majd a harcolók felé fordul. Látja, hogy a túlerő elég nagy, így úgy dönt, neki sem ártana segíteni. Elrakja a pokolköveket, s helyette egy tőrt húz elő. Pathez hasonlóan ő is a fejbelövés-fejlevágás technikát alkalmazza, szédítő sebességgel. Valószínűleg a legtöbben ki sem néznék belőle ezeket a mutatványokat, pláne hogy magassarkúban van... Viszont úgy látja, minél több zombit nyírnak ki, annál többen érkeznek, így rájön, hogy valószínűleg új módszert kéne alkalmazni ellenük.* - Jonathan! A medál! Azt mondják, valami nagyon erős fegyver... *Kiabál oda a megszólítottnak, majd miután lefejez egy zombit, odaugrik hozzá s kitépi a kezéből az említett tárgyat. Bár fogalma sincs, hogy működik, reméli, rá tud jönni, s akkor késlekedés nélkül a zombikat küldözgető s villámokat szóró árny ellen fordítja.*


  _________________
  Abby, bár első látásra egészen egyértelműen besorolható a hisztis, nagyképű, hiú plázacicák közé, ha veszed a fáradságot, és csak egy egészen kicsit megismered, rájöhetsz, hogy ez nem egészen így van. Kissé elkényeztetett, és ennél fogva nagyképű, az tény, de sosem volt egy naiv, szűk látókörű kislány. Bonyolult életet tudhat maga mögött: szerelmi bájital hatása alatt fogant, született és nőtt föl, majd miután a dolgok nem úgy mentek, ahogy kellett volna, az anyja második pasija kidobta a házból. Azonban nem maradt távol sokáig, hiszen a pasas halála után az anyja révén belekeveredett a londoni bandaháborúkba, aminek végül az anyja halála lett a vége - s az, hogy Abigailnek a világ végére kellett menekülnie gyilkos szándékú üldözői elől.

  Jesmon Helar ravasz démonlánykája.  
  Jonathan Acerlot
  Jonathan Acerlot
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Jonathan Acerlot on Szomb. Jan. 25, 2014 9:08 pm

  - Látom villámos kedvedben vagy, de már a tököm tele van veled, szóval kérlek húzz már a francba. * kérem meg negédesen az árnyat ám mivel gondolom nem hallgat rám ezért kis kutakodás után előkeresek valami varázslatot amivel kinyírhatom. De persze leőtte elszedem a nőtől a medált. Az jobb ha nálam marad. Aztán kimondom a varázslatokat.* - Mortuus Exercitus * mondom ki az elsőt aztán a másodikat.* - Fulmen. * Ha minden jól megy akkor karba teszem a kezem és figyelem az élőholtak első világháborúját.*

  // Holt hadsereg
  Varázsige: Mortuus Exercitus
  Leírás: Ki ne szeretne maga mellett tudni egy hadsereget? Akár a semmiből, akár a temetők közelében lévő holtak ezzel az egyszerű varázsigével fegyverbe lehet hívni. A temetőben nyugvó holtak annyira nem képzettek, mint a semmiből megidézett harcosok, de a hívásuk kevesebb energiát vesz igénybe. A lelkek hűségesen szolgálnak, védelmeznek, és az élők önző céljaiért harcba szállnak. Katonás vezényszavakkal lehet őket irányítani, hiszen a parancsnokuknak tartják a megidézőjüket. Viszont vigyázat, mert egy idő után a kötelék gyengülni kezd, és ha nem küldik el őket időben, akkor a megidézőre is rátámadnak! Az “Oszolj!” paranccsal lehet őket eltüntetni a legkönnyebben.
  Hatóidő: Egy óráig hűen szolgálják vezérüket, de ha letelik az egy óra, akkor minden élő elsöpörnek a Föld színéről.

  Villámcsapás
  Varázsige: Fulmen
  Leírás: Ezzel az átokkal lehet a legkönnyebben lefegyverezni az ellenfelet. A varázsige elsuttogása után elég az ellenfél felé fordítani a tenyerünket, és abból két-három villám csap ki az ellen felé. Ha eltalálja a másikat, akkor kisebb-nagyobb áramütések haladnak végig a illető testén, és nagyon képzett mágusok képesek arra, hogy a villámok áthaladjanak a szívén, de még azt is meg tudják tenni, hogy irányítják a villámokat. Viszont ezzel az átokkal vigyázni kell, mert ha egymás után sokszor használják, akkor a megidéző tenyere elég súlyosan megég.
  Hatóidő: A villámok rövid életűek, csupán addig léteznek, amíg belecsapódnak valamibe. Ha élőlényt érnek, akkor sokkoló, elektromos kiütésekké alakulnak át, és jó időre a padlóra küldeni az ellenséget.//


  _________________
  Egy kedves ám kissé egoistra nőcsábász srác aki, nincs olyan nap, hogy ne vinne magával haza egy lányt. Amit persze tesója nem épp a legjobb szemmel néz. AMúgy egy eléggé életvidám és könnyen megszerethető karakter.

  Főkarakter Lord Sayon Merlioth Christopher Acerlot bátyja
  Dobókocka
  Dobókocka

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Jan. 25, 2014 9:08 pm

  The member 'Jonathan Acerlot' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Árnytan terem - Page 12 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Árnytan terem - Page 12 Hatoldal__3_www.kepfeltoltes.hu_ Árnytan terem - Page 12 Hatoldal__4_www.kepfeltoltes.hu_
  Patric J. Morgan
  Patric J. Morgan
  .::Külhoni karakter::.
  .::Külhoni karakter::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Patric J. Morgan on Szomb. Jan. 25, 2014 9:15 pm

  *Láthatóan egy eléggé... esélytelen küzdelmet folytat a zombikkal, szóval sajnos nagyon úgy tűnik, hogy másik megoldást kell találnia. Körülnéz tehát, és egy tűzlétrát kiszúrva arrafelé kezd hátrálni, folyamatosan harcolva. Odaérve aztán gyorsan visszateszi a tokjába a tőrét és a pisztolyát, és vámpírgyorsasággal mászni kezd. Aztán pár fokkal fejjel int egyet a kezével, mire öt, tíz, tizenöt, egyre több vérlény kezd megjelenni, akik egyből harcolni kezdenek a zombikkal, elterelve a figyelmüket. Szerencsére velük nem egyszerű elbánni, szóval így marad ideje rá, hogy kitalálja, mihez is kéne kezdenie. Miután szerencsésen megállapítja, hogy túl sokan vannak, és folyamatosan újabbak teremnek, úgy dönt, hogy az árny készíti őket. Egy gyors mérlegelés után úgy dönt, hogy valamilyen fizikai lénnyel áll szemben, szóval egy robbantás kisegítheti őt szorult helyzetéből...* - Fragor! *mondja ki a varázsigét, az árnyra irányolva, remélve, hogy sikerül lerendezni.


  // Vérmanipuláció, 5. szint: A semmiből képes vérlényeket alkotni, amik eléggé sokáig léteznek, és elég nehéz elpusztítani őket. (...)

  Robbantás
  Leírás: Ezzel az igével szó szerint bármit fel lehet robbantani. Legyen az épület, tárgy, növény, állat, akár emberi lény. Az ige elmondása után a célpontban, vagy a célpont körül hatalmas a feszültség keletkezik, ami egyre növekszik, és mikor nem bírja tovább elnyomni ezt a sok ingert, egyszerűen utat enged nekik bármit felszakítva. A régi korokban a tömeggyilkosok szeretették ezt a varázslatot, hiszen senki nem vette észre, ha varázsolt, nem lehetett kivédeni és nem lehetett lenyomozni, hogy ki robbantgatott.
  Hatóidő: Néhány percig tartó feszültség után azonnal robban. Kezdők számára 6x6 méteren belül hat, de ismernek olyan mágusokat is, akik nagyobb városokat is könnyűszerrel eltöröltek a föld színéről ezzel az igével. //


  _________________
  Hosszú úton halad, és még mindig nem látja a végét... Csak annyit tud, hogy igyekszik egyszerre szolgálni minden oldalt, próbálja valahogy úgy lavírozni az életét, hogy sehol ne okozzon károkat, ahol nem szeretne. A gond csak az, hogy a sarkában lihegő ördög ezt nagyon megnehezíti...

  Rebecca Taylor udvarias bérgyilkosa
  Dobókocka
  Dobókocka

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Jan. 25, 2014 9:15 pm

  The member 'Patric J. Morgan' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Árnytan terem - Page 12 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Árnytan terem - Page 12 Hatoldal__5_www.kepfeltoltes.hu_
  Delia
  Delia

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Delia on Szomb. Jan. 25, 2014 9:42 pm


  *Ahogy az események zajlanak, látszik, hogy a túszul ejtés sem jön össze pedig ezek a lények azért egyre többen érkeznek és persze ez ellen semmit nem lehet tenni. Szóval most elviekben Abigail Jonathannal félig meddig összedolgozik. Ugye a lány kiveszi a fiú kezéből a medált és ugye próbál rájönni az amulett használatára.*~Koncetrálj. használd a benned rejlő mágiát.. csak mondd ki Tiger amet~*Abigail hallhatja, hogy megszólalnak a fejében és ha sikerül a lánynak akkor némi koncentrálással sikerül átalakulnia tigrissé és a benne lévő energiákat a zombik felé terelni és így sikerül elpusztítani azokat.*~A mágiával elő tudod hívni a tigriseket, hogy segítsenek. Hallgatnak a parancsodra.. bármit mondasz. Mert nálad van a medál.~*Mondja továbbra is út mutatóként és inkább a zombikat támadja a lány, mert az árny ellen ez nem hat. Jonathan varázslata félig össze jön és a villámcsapásra pedig az árny csak jobban küldi a villámokat. Patricnek a varázslata is össze jön sikeresen. A művelet sikeres és persze minden össze jött. Ha elpusztítottak mindent és meg van amiért jöttek akkor a terembe kerülnek vissza… a lány egyből visszatud változni emberi alakká és megmutatta a benne lakozó tigrist.* - Gratulálok gyerekek. Egészen ügyesek voltatok a gyakorlatnál. Azt hiszem nem is mondhatok ennél többet mindenki megérdemli a 15-15 pontot. Miss Rainheart pedig megtarthatja az amulettet. Ami elég különleges és úgy látszik tudja majd alkalmazni a varázslatot. Ebből a tárgyból összesen öt darab van. Egy itt van nálam a másik a hölgynél van és még három van annál a lánynál akit Mr. Acerlot sikeresen kihozott és a lány a mai napon még az ispotályban tölti az éjszakát. Most elmehetnek. A házi feladat ott van az asztalukon további jóéjszakát.*Megvárja míg mindenki elmegy utána rendet tesz és elzárja az amulettet. Persze ha valakinek van kérdése akkor szívesen meghallgatja, ha meg nincsen akkor megvárja a távozókat és ő neki áll megcsinálni a papírmunkákat.*

  //Köszönöm a részvételt, hogy itt voltatok.. Smile Kérek mindenkit, hogy dobjon egy hatos és egy tizes kockával.
  Abigail C. Rainheart jutalma: A tigris amulett//  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..
  Jonathan Acerlot
  Jonathan Acerlot
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Jonathan Acerlot on Szomb. Jan. 25, 2014 9:45 pm

  Kösz az órát rilla


  _________________
  Egy kedves ám kissé egoistra nőcsábász srác aki, nincs olyan nap, hogy ne vinne magával haza egy lányt. Amit persze tesója nem épp a legjobb szemmel néz. AMúgy egy eléggé életvidám és könnyen megszerethető karakter.

  Főkarakter Lord Sayon Merlioth Christopher Acerlot bátyja
  Dobókocka
  Dobókocka

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Jan. 25, 2014 9:45 pm

  The member 'Jonathan Acerlot' has done the following action : Dices roll

  #1 'Hatoldalú kocka' :
  Árnytan terem - Page 12 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #1 Result :
  Árnytan terem - Page 12 Hatoldal__6_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #2 'Tízoldalú kocka' :
  Árnytan terem - Page 12 6072937006_www.kepfeltoltes.hu_
  Patric J. Morgan
  Patric J. Morgan
  .::Külhoni karakter::.
  .::Külhoni karakter::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Patric J. Morgan on Szomb. Jan. 25, 2014 10:01 pm

  *A varázslat összejött, és perceken belül vissza is kerülnek a terembe, ahol Patric kényelmesen visszasétál a terem egyik hátsó, szinte már sötétbe burkolózó padjához, leül, feldobja a lábát az asztalra, és a zsebéből előbányászott medállal kezd játszani. Némán, mozdulatlanul várja, hogy mindenki kimenjen, és Denkey befejezze a pakolászást, miközben ő az áldozatot lesi. Noha megkísérti, hogy egész egyszerűen előrántsa a pisztolyát és fejbe lőjje a férfit, visszafogja magát, ami már csak azért is jár sikerrel, mert az órán elég sok idegességét sikerült kiadnia magából. Szóval csendben ücsörög a hátsó padban, amíg Reed le nem ül a papírmunkája mellé, majd még utána is hagy neki egy kis időt, mielőtt a legjobb mély, halk bérgyilkos hangján megszólal.* - Mr Denkey. Még zavarnám egy kicsit, bár nem éppen idetartozó ügyek miatt *mondja, majd leveszi a lábát a padról, feláll, és komótosan a tanári asztal elé sétál, és felmutatja a medált a férfinek.* - Van ebben néhány dolog, ami a magáé. Nem érezte úgy az elmúlt hónapban, mintha hiányozna valami? *vonja fel a szemöldökét. Egyelőre még nem adja oda a másiknak a medált, csak várja a válaszát.*

  // Köszi az órát ^^ //


  _________________
  Hosszú úton halad, és még mindig nem látja a végét... Csak annyit tud, hogy igyekszik egyszerre szolgálni minden oldalt, próbálja valahogy úgy lavírozni az életét, hogy sehol ne okozzon károkat, ahol nem szeretne. A gond csak az, hogy a sarkában lihegő ördög ezt nagyon megnehezíti...

  Rebecca Taylor udvarias bérgyilkosa
  Dobókocka
  Dobókocka

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Jan. 25, 2014 10:01 pm

  The member 'Patric J. Morgan' has done the following action : Dices roll

  #1 'Hatoldalú kocka' :
  Árnytan terem - Page 12 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #1 Result :
  Árnytan terem - Page 12 Hatoldal__6_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #2 'Tízoldalú kocka' :
  Árnytan terem - Page 12 0_www.kepfeltoltes.hu_
  Delia
  Delia

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Delia on Szomb. Jan. 25, 2014 10:28 pm

  *A többiek távozása után még lerendezi a papírmunkákat és jelentést kéne írnia Noyersnek az óráról hiszen még is felügyelete alatt tartotta, hogy még is mi volt meg hasonlók. Elkezd pakolni a férfi és igyekszik nem gondolni az elkövetkezendő napokra. Így is próbálja összeszedni mi történt az elmúlt hetekben és az is nagy erőfeszítés volt, hogy sikerült rábeszélni az igazgatókat, hogy taníthasson persze próba idő alatt.* - Ha nagyon fontos Kölyök*Továbbra sem szólítja a nevén ha kettesben vannak ez nem túl meglepő. A kérdésre felpillant a medálra. A széket kihúzza maga alól és oda sétál a Sylorináshoz.* - Nos eltekintve, hogy a menyasszonyom akit elraboltak. Az, hogy nap mint nap nem hagy békén és valamiért még az álmomban is jelen van. De nyugalom.*Mondja gúnyosan majd összefonja a karját és neki támaszkodik a katedrának. Aztán felvonja a szemöldökét és a medálra néz.* - Viszont komolyabban beszélve, némi emlék kihagyásokat vettem észre. Például a lövés lábamon ami öntől származik, de fogalmam sincs miért..*Mondja sóhajtva és a Patre pillant.* - Nézd magunk között vagyunk ami azt jelenti, hogy tudunk úgy beszélni ahogy eddig.*Nyúlna a medálért ha oda adja neki a srác. De ugye arra a férfi várhat.* - Nem értem miért utálsz ennyire, de nem is izgat. Viszont mi ez a kezedben?*Teszi fel a kérdést még egyszer immárom komolyabban.* - Mint erős mentálmágus tudom, hogy van néhány emlékkihagyásom és sokszor valamit el felejtettem volna, de nem hiszem azt, hogy pont veled kéne megtárgyalnom ezt.*Sóhajt a férfi és néz komolyan rá.*


  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..
  Patric J. Morgan
  Patric J. Morgan
  .::Külhoni karakter::.
  .::Külhoni karakter::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Patric J. Morgan on Szomb. Jan. 25, 2014 10:42 pm

  *Egyszerűen figyelmen kívül hagyja a megszólítást - úgy tűnik, valóban jót tett neki, hogy gyilkolászhatott egy kicsit. Tudta ő, hogy ez a baja. A menyasszonyos dologra csak legyint.* - Az nem lényeges, majd meglesz *válaszolja érdektelenül, de azért készen arra, hogy elmozduljon Reed kartávolságából, mert tudja, hogy erre a normális reakció némileg agresszív volna. Aztán ugyebár rátérnek a medálra.* - Volt rá okom, ne aggódjon. Nem szoktam ok nélkül lábon lőni a tanáraimat *nevet fel hidegen. A medált persze egyelőre még nem adja oda, hiába nyúl érte Denkey, szóval jobb is, ha hagyja. Akkor fogja megkapni, ha Pat úgy dönt.* - Nem is olyan ostoba maga, mint amekkora féreg... Igen, valóban, hiányoznak emlékei. Valamilyen oknál fogva egy... társam úgy döntött, maga megérdemel még egy esélyt. Én viszont úgy gondolom, hogy nem fair úgy esélyt adni, hogy közben nincs tisztában vele, hogy a Purgatórium Hercege a nyomában van, hogy betakarítsa magán az elmaradt ígéretét. És hát nem tagadhatom, kíváncsi vagyok, hogy a tettei tudatában fellelhető lesz-e magában bármilyen bűntudat... Bár amekkora mocsok, nem tartom valószínűnek. Persze jobban belegondolva... *pillant eltűnődve a medálra, majd fellebegteti kettejük között, olyan magasságba, hogy Reed ne érhesse el.* - Talán jobban tenném, ha magára hagynám ezekkel az alapgondolatokkal. Megnézném, ahogyan könyörög Aysennek, magyarázva, hogy azt sem tudja, mit tett... Hmpf. Tudja mit? Ez sokkal kellemesebb kép. Azt hiszem, ezt inkább fel is robbantom *von vállat, miközben a medál remegni kezd, egyre hevesebben. Természetesen Patnek megvan a maga terve, de érdekli Reed reakciója, úgyhogy szórakozik vele még egy keveset...*


  _________________
  Hosszú úton halad, és még mindig nem látja a végét... Csak annyit tud, hogy igyekszik egyszerre szolgálni minden oldalt, próbálja valahogy úgy lavírozni az életét, hogy sehol ne okozzon károkat, ahol nem szeretne. A gond csak az, hogy a sarkában lihegő ördög ezt nagyon megnehezíti...

  Rebecca Taylor udvarias bérgyilkosa
  Delia
  Delia

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Delia on Szomb. Jan. 25, 2014 11:10 pm

  *Hát ha figyelmen kívül hagyja akkor valószínű, hogy Patricnek jót tett ez az egész. Amarillára csak felvonja a szemöldökét.* - Amarilla fontos és valószínűnek tartom, hogy már..*Nyel egyet, de nem mondja ki.. erre csak következtet, mert nála nem jelentkezett már régóta és aggódik igen csak. Ez is gondot okoz neki és felvonja a szemöldökét Patre. Amikor a srác beszélni kezd csak felhorkant. A kezével legyint egyet és bezárja az ajtót.* - Ne húzz fel..*Közli a fiúval és kicsit ideges.* - Tudod kölyök én meg azt tudom, hogy neked hol lenne a helyed. Viszont erősen kétlem, hogy oda lent szívesen fogadnának..*Mondja gúnyosan felhorkantva és tovább figyel.* - És magában van bűntudat, hogy amilyen a viselkedése és a foglalkozása.. megbánta már a bűneit,amikor megölt valakit?*Teszi fel a kérdést. Azt, hogy Reedel mi van az másik kérdés. Képes lenne megváltozni, de amikor történt az Illás dolog az rosszkor jött. Nem jött ki az egészből jól hiszen változtathatott volna az egészen, de most már nem tud. Amit meg kell tenni meg kell tenni és a Purgatóriumi hercegre döbbenten pislog. Ezekkel a gondolatokkal végig menvén egy valamire még is ráébredt. Jó lenne tudni néhány dologról hiszen tényleg rossz pont lenne ha úgy halna meg miközben nem tud semmit.* - Ne.. *Mondja félelemmel eltöltve és egy diák kezébe adva az emlékeit és talán az életét? Nos az még elválik..* - Akármit is tettem tudni akarom..*Mondja a diáknak majd rájön, hogy egy gyereknek könyörög, de ez most a legkevésbé sem izgatja.* - Ha élvezed ezt az egészet hajrá, de garantálom, hogy ebből a teremből addig nem mész ki amíg magyarázatot nem adsz a dolgokra.*A terem amúgy is zárva van.. más kijárat nincsen. Egy szóval maguk közt vannak.* - Kérem az emlékeimet. Most.*Mondja nyomatékosan az angyal a démonra nézve.*


  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..
  Patric J. Morgan
  Patric J. Morgan
  .::Külhoni karakter::.
  .::Külhoni karakter::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Patric J. Morgan on Szomb. Jan. 25, 2014 11:21 pm

  - Már jártam ott, visszaküldtek, nem jöttünk ki jól Luciferrel. De talán legközelebb lespanolunk *vigyorodik el Reed megjegyzésére, a következő kérdésre pedig megforgatja a szemét.* - Már megint ezzel jön? Nem. Bérgyilkos vagyok, ez a munkám, meg egyébként is nagyon jó szórakozás, szóval sajnos hiába kérdezi meg újra meg újra, mindig ezt fogom mondani rá. Nem, nem bántam meg egyetlen gyilkosságomat sem *válaszolja, majd ugyebár a medálra és Denkey emlékeire terelődik a szó. Elégedetten, láthatóan elégedetten hallgatja a férfi könyörgését, majd hidegen felnevet, mire a medál megdermed, abbahagyja a heves remegést, amit az előbb produkált.* - Köszönöm, ezt akartam látni. Az asztalára teszem a medált, az érintésére ki fog nyílni, és gondolom nem a jelenlétemben szeretne megismerkedni vele, úgyhogy magukra is hagyom magukat. További szép estét tanár úr. És ne feledje: viselkedjen jól, vagy a következő golyót nem a lábába kapja *villantja rá ragadozószerű mosolyát, majd megperdül, hogy kisétáljon, és amennyiben az ajtó továbbra sincs nyitva, egész egyszerűen kirobbantja a helyéről, majd elindul visszafelé a főépületbe, hogy szerezzen magának némi vacsorát.*


  _________________
  Hosszú úton halad, és még mindig nem látja a végét... Csak annyit tud, hogy igyekszik egyszerre szolgálni minden oldalt, próbálja valahogy úgy lavírozni az életét, hogy sehol ne okozzon károkat, ahol nem szeretne. A gond csak az, hogy a sarkában lihegő ördög ezt nagyon megnehezíti...

  Rebecca Taylor udvarias bérgyilkosa
  Delia
  Delia

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Delia on Vas. Jan. 26, 2014 1:26 pm


  Varázslat neve: Tigrismágia
  Varázsige: Tiger amet
  Varázslat leírása, története:

  A tigris mágia a 16 században híresült el. Egy ősi család indította szabadjára ezt a mágiát és nem sokan tudják elsőre, mert eléggé bonyolult varázslat és itt értelmezni kell azt is, hogy ne legyünk túlságosan dühösek vagy gonoszak. Fekete mágia használata kor könnyedén olyanná válhat, bármely személy amilyenné nem akar, lenni vagy nem szeretne azzá válni. Sajnos a tetteinkre emlékezni fogunk. Persze ha netán olyat csinálunk vagy teszünk, amit nem akarunk megtenni. Például rátámadunk a társainkra. Még akinek nagyobb önuralma van néha annak is nehezen megy.
  Hogyan kell alkalmazni?
  Amulett szükséges hozzá. A világban öt darab van, ami létezik. Ha látnak többet, azok hamisítványok. Azért van öt darab, mert összesen öt leszármazott van és mivel ősimágiáról beszélünk nagyon bonyolult a használata. Nem mindenkinek sikerülhet. Természetesen az amulettet, kell megszerezni. A családtagokból már csak egyetlen egy darab él és nem tudják tovább vinni a mágiát. A varázslat használatához, némi önuralom gyakorlás is szükséges. Ha ez nincs meg könnyedén át tudsz alakulni tigrissé. Ezek az állatok csak arra hallgatnak akinél az amulett, található. Ha az amulett meg van akkor koncentrálva kell kimondani a varázs igét. Először csak a tigris szemek jelennek meg felszabadítva a saját akaratunkból származó erőket. Figyelmeztetés: Könnyedén leszívhatja az energiákat ha elsőre próbálkozol. Akinek elsőre sikerül az megtarthatja az amulettet, mert méltó arra, hogy tovább vigye a varázslatot. Persze, ez az illető döntése lesz.
  A tigrisek képesek az illetőre hallgatni egyetlen egy parancsot is kiad neki. persze, elég sok mindent tudnak még csinálni például, mentálisan beszélni.  A medált elrejtve kell tartani nehogy megkaparinthassák. Sokan vadásznak ilyen medálokra és persze azért, hogy jó pénzért eladhassák.

  //  Jonathan Acerlot - Tigris Amulett (megkapja a másikat is ^^) + 600 érme
     Abigail C. Rainheart - 300 érme
     Patric J. Morgan - 1000 érme + Sziklazsoldos (misztikus tárgy) //


  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..
  Andrew Mason
  Andrew Mason
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Andrew Mason on Szomb. Szept. 13, 2014 4:08 pm

  *Andrew a Trónok Harcának második kötetébe mélyedve sétál le az árnytan teremhez vezető lépcsősoron, miközben Vicarah időnként rámordul, nehogy félrelépjen. Így leérve a helyiséghez, Drew gyorsan lehuppan az egyik elöl lévő székre, a kis sárkány szokás szerint letelepszik a lábához, és amíg el nem kezdődik az óra, előbbi a könyvét bújja, utóbbi pedig kihasználva az alkalmat úgy dönt, szunyókál egyet.*


  _________________
  Kinek ajánljuk Andrewt? Nos, éhes vámpíroknak biztosan nem, azokból ugyanis már nagyon elege van, Leroy Calean miatt. A férfi ugyanis tizenkét éves korában elrabolta, megölte a családját, kitörölte az emlékeit - amiket azóta visszakapott, de ez sajnos nem sokat segített az általános kedélyállapotán -, majd pedig úgy kezelte, mint a tulajdonát, és ő volt a vérbankja is. Kellemes élet, mi? Egyébként a Fyronra második szökése után jött, abban reménykedve, hogy a férfi ide nem fogja követni, és végre lesz egy kis nyugalma. Abban reménykedik, hogy itt végre azt teheti, amit akar, akkor, amikor akarja, mert nem korlátozza senki. Szabadság. De vajon meddig tart ezúttal?

  Rebecca Taylor szökött vámpírcsemegéje, valamint hűséges és kitartó társa, Vicarah
  Andrew Mason
  Andrew Mason
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Andrew Mason on Szomb. Szept. 13, 2014 4:13 pm

  // Rilla kérte, hogy dobjak //


  _________________
  Kinek ajánljuk Andrewt? Nos, éhes vámpíroknak biztosan nem, azokból ugyanis már nagyon elege van, Leroy Calean miatt. A férfi ugyanis tizenkét éves korában elrabolta, megölte a családját, kitörölte az emlékeit - amiket azóta visszakapott, de ez sajnos nem sokat segített az általános kedélyállapotán -, majd pedig úgy kezelte, mint a tulajdonát, és ő volt a vérbankja is. Kellemes élet, mi? Egyébként a Fyronra második szökése után jött, abban reménykedve, hogy a férfi ide nem fogja követni, és végre lesz egy kis nyugalma. Abban reménykedik, hogy itt végre azt teheti, amit akar, akkor, amikor akarja, mert nem korlátozza senki. Szabadság. De vajon meddig tart ezúttal?

  Rebecca Taylor szökött vámpírcsemegéje, valamint hűséges és kitartó társa, Vicarah
  Dobókocka
  Dobókocka

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Szept. 13, 2014 4:13 pm

  The member 'Andrew Mason' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Árnytan terem - Page 12 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Árnytan terem - Page 12 Hatoldal__2_www.kepfeltoltes.hu_ Árnytan terem - Page 12 Hatoldal__4_www.kepfeltoltes.hu_
  Atanas A. WIlliams
  Atanas A. WIlliams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Atanas A. WIlliams on Szomb. Szept. 13, 2014 4:17 pm

  * Hát a múltkori Bestiatan órát nagyon élvezte, már alig várja a következőt. Aztán most kíváncsi az új árnytantanárra. Mert hát eddig mind a három évben más volt az Árnytan tanár. Feleségével volt amúgy a délelőtt folyamán vele töltötte az időt. Még mindig alig tudja elhinni, hogy  együtt vannak, pedig már nagyon ideje lenne. A családja, mely eddig is nagy volt még nagyobbá bővül és ennek nagyon örül. Oda megy a teremhez, majd belép köszön Andrewnak, majd lehuppan az egyik székre. * - Szerinted ez a tanár is csak egy évig fogja bírni vagy ő tovább marad? * kérdezi meg diáktársától, majd ha választ kap rá akkor elmondja, hogy szerinte ez se bírja tovább egy évnél, majd az óra kezdetéig a telefonjával szórakozik.*


  _________________
  Az elmúlt események hatására egy teljesen összezavarodott teremtmény, megbukott, ráadásul vámpír is lett. Még nem dolgozta fel ennek a súlyát, valamint, emlékei közül se tudja, mi az ami valós és mi az ami nem az. Most ki akarja deríteni mi az igazság akármennyire is összetört.


  Főkarakter Lord Sayon Merlioth
  Dobókocka
  Dobókocka

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Szept. 13, 2014 4:17 pm

  The member 'Atanas A. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Árnytan terem - Page 12 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Árnytan terem - Page 12 Hatoldal__3_www.kepfeltoltes.hu_ Árnytan terem - Page 12 Hatoldal__5_www.kepfeltoltes.hu_
  Daniel Dommer
  Daniel Dommer
  .::Tanár::.
  .::Tanár::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Daniel Dommer on Szomb. Szept. 13, 2014 4:36 pm

  *Szép napnak nézünk elébe. A diákok lassan beérkeznek és egy kicsit át van alakítva a terem. A padok egymáshoz közel maga a terem. A padokon ott vannak a nevek kinek hova kell ülnie. Meg van Dommer professzornak a módszere, de nem kegyetlen tanár. Ahogyan látja az érkező diákokat pontosan várja, hogy elérkezzen ez a nap. Ő sem számított arra, hogy meg hal egy tanár és nem is akár hogyan. Az ajtó Perce pontosan fél ötkor bezáródik és a tanári asztalnál ül.* - Üdvözlök mindenkit a harmadik év első árnytan óráján. Nem vagyok olyan kegyetlen mint az előző tanáruk amit hírét hallottam most már lassan belefogunk vágni a végébe. Az első órán megfogják mutatni nekem miket tanultak az elmúlt két évben. A lap ami az ön padjukon van megfordíthatják. Mögöttük an két portál 35, 24. Amelyik szám van a lapon oda kell belépni ellenkező esetben csúnya dolog fog történni . Ha átlépnek aportálon utána elmondom mi lesz a feladatuk. Ne lepődjenek meg ha egy másik személy bőrébe bújnak bele. Sok sikert kívánok.*Feleli a tanár és egy varázslattal kinyitja a portálokat.*
  Andrew Mason
  Andrew Mason
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Andrew Mason on Szomb. Szept. 13, 2014 4:57 pm

  *Mivel Vic figyelmezteti a névtáblákra, végül megkeresi a saját helyét, és mivel ekkor épp nem mélyed bele a könyvbe, sikerül elkapnia Atanas megjegyzését is.* - Jó kérdés *horkant, majd lehuppan a helyére, és ismét elmerül a könyvébe. Amikor a tanár megérkezik, a könyv rövid úton a táskájában landol, ő maga pedig felpillantva figyeli a férfit. Amikor meghallja, hogy az árnytan tudásukat akarja felmérni, egy halvány, elégedett vigyor ül ki az arcára: ő tudja, mit csinál, ha árnymágiát adnak a kezébe. A lapot megfordítva a huszonnégyes számot találja, így - miután közli a sárkányával hogy igen, ezúttal is maradjon a teremben -, meg is indul a portál felé, és egy halk sóhaj után átlép az átjárón.*


  _________________
  Kinek ajánljuk Andrewt? Nos, éhes vámpíroknak biztosan nem, azokból ugyanis már nagyon elege van, Leroy Calean miatt. A férfi ugyanis tizenkét éves korában elrabolta, megölte a családját, kitörölte az emlékeit - amiket azóta visszakapott, de ez sajnos nem sokat segített az általános kedélyállapotán -, majd pedig úgy kezelte, mint a tulajdonát, és ő volt a vérbankja is. Kellemes élet, mi? Egyébként a Fyronra második szökése után jött, abban reménykedve, hogy a férfi ide nem fogja követni, és végre lesz egy kis nyugalma. Abban reménykedik, hogy itt végre azt teheti, amit akar, akkor, amikor akarja, mert nem korlátozza senki. Szabadság. De vajon meddig tart ezúttal?

  Rebecca Taylor szökött vámpírcsemegéje, valamint hűséges és kitartó társa, Vicarah
  Atanas A. WIlliams
  Atanas A. WIlliams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Atanas A. WIlliams on Szomb. Szept. 13, 2014 5:03 pm

  * Egy félmosoly kerül az arcára Drew jó kérdés válasza után majd ugye válaszol. Aztán megjelenik a tanár elrakja a telefonját majd figyel rá, a képesség felmérés szóra elmosolyodik. De nem gond, nem használja túl gyakran a sötét mágiákat, csak ha nagyon szükség van rá. Amúgy nem nagyon. Megfordítja a lapot, majd nem sokkal azután, hogy látja, hogy Drew átlépett a huszonnégyesen ő átlép a harmincötös portálon. *


  _________________
  Az elmúlt események hatására egy teljesen összezavarodott teremtmény, megbukott, ráadásul vámpír is lett. Még nem dolgozta fel ennek a súlyát, valamint, emlékei közül se tudja, mi az ami valós és mi az ami nem az. Most ki akarja deríteni mi az igazság akármennyire is összetört.


  Főkarakter Lord Sayon Merlioth
  Daniel Dommer
  Daniel Dommer
  .::Tanár::.
  .::Tanár::.

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Daniel Dommer on Szomb. Szept. 13, 2014 5:16 pm

  *Mielőtt elkezdődik a kalandjuk természetesen legyenek tisztában vele én nem fogom a halálba kísérni. Minden tehát illúzió. Rejtvényeket kell  megfejteni, hogy ki tudjanak jutni a saját tudásuk szerint . Számítatnak szörnyekre, de azok is inkább most az első óra  kivételével illúziók utána bele csapunk a lecsóba. Ne aggódjanak nem fogunk főzni. Mivel mindenki belépett a saját birtokába észre vehetik, hogy az egyik hely tele van vérrel   az alagút végég egy fekete fal amin át kell jutni ez esetben Atanasnak. Óvatosan kell körbe néznie hiszen bármilyen dolog elő kerülhet mint egy horror házban. Andrew esetén pedig egy kicsit erősebb helyen kell át vergődnie magát hiszen egy pokol féleséget kap. ami szörnyen gyanús hiszen senki nincsen ott pedig még őrnek is kellene lennie. Jobban teszi ha oda figyel.*

  Ajánlott tartalom

  Árnytan terem - Page 12 Empty Re: Árnytan terem

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 12:59 pm