Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Út a pokolba

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Út a pokolba Empty Út a pokolba

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:44 pm

  A Pokolhoz vezető út a Fogadó a holtakhoz nevezetű szellemkocsmából indul. A szigeten az az egyetlen átjáró itt található, de persze a világban máshol is léteznek ilyenek. A lényeg tehát, hogy amennyiben sikerült átjutnod az átjárón, egy forró sivatagos úton találod magad. Hosszú és fárasztó séta vár rád, ráadásul a tájkép sem éppen barátságos: bármerre nézel, csak fekete viharfelhőket, vulkánokat és sírokat látsz. Innen még van lehetőséged visszafordulni: amennyiben a tornác elérése előtt meggondolod magad, még könnyedén dönthetsz, és visszatérhetsz az átjárón keresztül a fogadóba.

  Út a pokolba Utapokolbameretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 12:25 pm