Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Nyolcadik kör, második alkör: Clardock

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Nyolcadik kör, második alkör: Clardock Empty Nyolcadik kör, második alkör: Clardock

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:42 pm

  A második alkör a hazaárulók szenvedéseinek színhelye. Büntetésük, hogy állandóan vízióik vannak arról, hogy hogyan bukik el a hazájuk, néha az ő tetteik miatt, néha más, rémálomszerű történések miatt, az örökkévalóságot úgy kell leélniük, hogy ezek a képek kísértik őket. Noha ők maguk nem nagyon látják az állandó látomások miatt, ebben az alkörben mindig köd van, a falakon pedig mintha ősi, elszáradt indák tekergőznének. Körzetvezetők: Azazel, Sergulath.

  Nyolcadik kör, második alkör: Clardock 8.2kormeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 12:31 pm