Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Hetedik kör, harmadik bugyor

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Hetedik kör, harmadik bugyor Empty Hetedik kör, harmadik bugyor

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:41 pm

  A következő függőhíd után a viszályszítók területe várja a poklot járó lényt. Ebben a körben állandók az üvöltözések, a viták, verekedések. Az itt lévők menthetetlen, örökös gyanakvók és paranoiával küszködők, és ezen sehogy nem bírnak segíteni, senkiben nem képesek többé megbízni. Persze a félelmüknek van némi oka is: a bugyor középpontjában egy aktív vulkán van, ami időről időre kitör, tűzzáport öntve ezekre a földekre. Itt mindig forróság van. Egyébként a vulkán összeköttetésben áll a Fair Isle szigetén lévő tűzhányóval, így ha Lucifer valamilyen okból kárt akar okozni a szigeten, működésre bírhatja azt, anélkül, hogy kitenné a lábát a saját birodalmából. Körzetvezető: Abaddon.

  Hetedik kör, harmadik bugyor 7.3kormeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 11:39 am