Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Hetedik kör, második bugyor

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Hetedik kör, második bugyor Empty Hetedik kör, második bugyor

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:40 pm

  A második függőhídon átsétálva egy kietlen, sziklás vidéken találjuk magunkat. Itt bizony óvatosan kell járni, ugyanis könnyű belezuhanni valamelyik szakadékba. Azonban meg lehet találni a kivezető utat. Talán nem meglepő, hogy itt a tudatosan rossz tanácsot adók, félrevezetők, csábítók bűnhődnek. Büntetésük, hogy maguk előtt látják a szeretteiket, akiket hamis tanácsokkal, féligazságokkal kénytelenek szenvedésbe sodorni, egyenesen bele a szakadékokba. Ezek a "szerettek" egyébként Lucifer által kreált másolatok, nincs közük az itt senyvedők valódi hozzátartozóihoz. Körzetvezető: Abaddon.

  Hetedik kör, második bugyor 7.2kormeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 1:23 pm