Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Hetedik kör, első bugyor

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:40 pm

  Végigérve a hatodik körön ismét felnyílnak a falak, és láthatóvá válik a szürke felhőkkel fátyolozott ég. A barlangokból lépcső vezet le a hetedik körbe, és ott egy mély szakadék választja el a bugyrokat, amelyek felett függőhidakon kell közlekedni. Az első részre is egy ilyen híd vezet át: a hízelgők, képmutatók világába. Büntetésük, hogy nem képesek természetesen viselkedni, az idők végezetéig bájgúnárként kell mosolyogniuk és udvariaskodniuk mindenkivel, aki a közelükbe kerül. Lucifer, vélhetően azért, mert itt mindig nagy harsányan dicsérik, kimondottan szereti a hetedik kör első bugyrát, gyakran jár ide. Körzetvezető: Abaddon.

  Hetedik kör, első bugyor 7.1kormeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.
  Abaddon
  Abaddon
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Abaddon on Szer. Aug. 28, 2013 5:04 pm

  - Ó, Abaddon úr, mekkora megtiszteltetés, hogy ismét itt láthatjuk!
  - Igaza van! El sem tudja képzelni, milyen merő borzalom volt az ön ragyogó személyisége nélkül élnünk itt.
  - Még a szokásosnál is elegánsabb, ó, uram, biztos vagyok benne, hogy nagyon jót tett önnek egy kis kikapcsolódás!

  *Ezek a hízelgő szavak fogadnak, ahogyan átlépem a hetedik kör első bugyrának kapuját. Idegesen szusszantok egyet, és egy legyintéssel jelzem, hogy hagyjanak engem békén. Általában, amikor éppen nincs fontosabb dolgom, kimondottan jól szórakozok a kis talpnyalókon, de most nem tudnak érdekelni. Eleve csak azért vagyok itt, mert tisztában vagyok vele, hogy Lucifer elvárja, hogy időről-időre a saját körömet is felügyeljem, ne csak Michaelt. Gondolatban megrázom a fejem. Az az eszement arkangyal! Most megint kezdem érteni, hogy miért is csatlakoztam inkább a Sátánhoz, bár ha felmentést kaphatnék, lehetséges, hogy elfogadnám. Minden esetre én attól valószínűleg még messze vagyok, és jelenleg egyébként is nagyobb probléma, hogy Michael nem teljesen normális. Amikor elkezdett magyarázni, hogy szöktessem meg azt a Faith-et vagy kicsodát, egy pillanatra komolyan elgondolkoztam, hogy valamelyikünk fejét a falba fogom verni. Persze, aztán akkor ha engem elkapnak, akkor vele mégis mi lesz? Szépen megrohad majd a Pokolban. Nem-nem, az elsődleges, hogy ő kijusson innen valahogyan. Persze sokat segítene a dolgon, ha nem én lennék az egyetlen, aki ezen dolgozik, de mindegy.* - Uram, annyira jól áll önnek ez a szín... *A mellém óvakodó talpnyalónak lendületből adok egy hatalmas pofont, mire megtántorodik és elesik. Tisztában vagyok vele, hogy nem tudnak mást tenni, mint hízelegni, de most úgyis ki kell töltenem a dühömet valakin, és ők pont tökéletes célpont... Szóval ez után lassú léptekkel sétálgatni kezdek, figyelve, ahogyan egymást dicsérik agyba-főbe, és megengedem magamnak, hogy elmerüljek a gondolataimban, amik természetesen leginkább az arkangyal körül forognak.*


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor bizonytalan, Luciferrel bukott angyala
  Beliar
  Beliar
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Beliar on Szer. Aug. 28, 2013 5:23 pm

  *Idegesen lépkedek az alvilágban. Természetesen minden elismerésem annak, aki kivitelezte azt, hogy ne találjuk meg a kislányt. Hiába szorongatom, meg nem egyszerűen nem tudom kiszedni belőle hol, van okos kislány. Ezért is megyek Michaelhez, hogy jobban megszorongassam a férfit és közben a kislánynak képeket küldjek. Bár minek? Úgy is úgy tudja az apja, hogy a lánya meghalt. A kúriája pedig teljesen megfelel nekem hátha visszatér az a naiv kisgyermek. Ahogy megjelenek a körökben mindenki meg van illetődve. Persze egy-egy tűzgolyó elrepül és csak az idegesség miatt. Aztán szépen lassan elérem a hetedik kört és meglátom amint pofon vágja Abaddon az egyik szánalmas kis senkit és örödigen elvigyorodok.* - Na de drága barátom ilyenkor szorongasd meg őt jobban. Úgy is tudom ez a szak területed.*Szólalok meg amint meglátom és lépek oda hozzá. Majd egy sóhajjal a hízelgő felé akit pofon vágott a démon tűzgolyót repítek.* - Beszélnem kell Michaellel.*Jelentem ki egy hamar és nem lacafacázok, de most tényleg elég fontos lenne.*


  _________________
  A hazugságok és a csalás patrónusa. Lucifer után született, eredetileg az Erények Rendjének hercege volt. A tizenötödik és a tizenhatodik században Isten legnagyobb ellenségének tartották. Nagyszerű szónok és néha egy úriember alakjában jelenik meg. Néhányan Belialt tekintik az eredeti ördögnek, aki teljesen különáll Istentől. Néhány történet szerint Belial volt Isten ellenfele, mikor Lucifer elbukott. Aztán egyesítették ereiket.

  Castin Noyers ősdémon hercege
  Abaddon
  Abaddon
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Abaddon on Szer. Aug. 28, 2013 5:40 pm

  *Amikor meghallom Beliar hangját, gyorsan magamba fojtok egy sóhajt. Ó, remek, már csak te hiányoztál! Amúgy is meglehetősen dühös vagyok az ősdémonra, hiszen ő nagyon sokat segített abban, hogy Mike-ot még az érzelmi roncs kifejezésre is alkalmatlanná tegye. Jó lenne tudni, hogy ténylegesen mi is történt azzal a lánnyal... * - Valóban, de annyira alaposan kiéltem magam Michaelön, hogy már nincs kedvem hozzá *nevetek fel halkan, a legtöbb bukott és ősdémon által jól ismert, kellemes hangon. Felvont szemöldökkel figyelem a talpnyaló felé repülő tűzgolyót, és megállapítom, hogy a férfi határozottan nincs jó kedvében, ami nekem sem túl jó, mert nem fogom tudni olyan jól elütni a témát. Az pedig elég egyértelmű, hogy miért jött, már ha okkal keresett engem. Végül is ki tudja, lehet, hogy mindjárt el is köszön, és egész egyszerűen tovább megy... De nem, nincs ekkora szerencsém, ezt a következő megszólalása rövid úton bizonyítja. Szusszantok egyet.* - Mint látod, itt vagyok, ami sajnos leginkább azt jelenti, hogy urunk magányt kíván biztosítani annak a szánalmas arkangyalnak. Meg egyébként is, erősen kétlem, hogy egy darabban kibírná azt a beszélgetést *engedek meg magamnak egy finom mosolyt. Nos, talán nem különösebben meglepő, hogy attól függetlenül, hogy kezd nagyon elegem lenni ebből a lyukból, még mindig nem esett semmi bajom, hiszen nagyon jól kezelek ilyen feldühödött ősdémonokat meg hasonlókat...* - Egyébként mit akarsz tőle? Hátha én is ki tudlak segíteni. Elég sok mindent kiderítettem róla, szórakoztatóbb úgy kínozni, hogy az alany azt hiszi, információkért teszed. Annyira meglepődött minden alkalommal, amikor tovább kínoztam, miután elmondta, amire rákérdeztem *nevetek fel jókedvűen. Profi színész vagyok és kész. Egyébként az nem hazugság, hogy sokat tudok Michaelről, de ez leginkább azért van, mert magától elmesélte, úgyhogy... Azt meg majd meglátom, hogy Beliarnak ebből mennyit kell tudnia, de hát némi információt muszáj kiszivárogtatnom ahhoz, hogy ne keveredjek gyanúba. Mégis miért tölt annyi időt Abaddon Michael arkangyallal? Addig jó nekem, amíg ez a kérdés fel nem vetődik.*


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor bizonytalan, Luciferrel bukott angyala
  Beliar
  Beliar
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Beliar on Szer. Aug. 28, 2013 5:58 pm

  *Igen ideges vagyok, mert nem tudom, mi van Elizabethel és újabb információra lenne szükségem. Nem hiszem el, hogy semelyik talpnyaló nem tudja, hogy hol van pedig mindenkit rá állítottam. A tűzgolyót elrepítve ránézek Abaddonra és nem kell félnie tőlem nem bántom őt. Odáig nem süllyedtem még le.* - Le kell vadásznom Morgant.*Mondom Abaddonnak és azt, hogy Michaelt idegroncsá tettem kérlek.. nem tehetek róla, hiszen az urunk parancsolta meg azt csinálhatunk vele, amit akarunk. Nos.. Amíg a férfi lakásában vagyok, addig dézsmálok mindent ott. Még azt is elhitte, hogy a lánya meghalt! Milyen szánalmas!* - Szép munka barátom! Látom kitől tanultad ezt minden elismerésem.*Dicsérem meg és tényleg.* - Igazából csak egy újabb kínzás, hogy a kiscsaj elméjébe be tudjak hatolni. Valaki meggátolta, hogy rájöjjek, merre tartózkodik. Valaki blokkolta az elméjét.* Mérgelődök és mondom a férfinek, és ha megtudom, ki az biztos nem állok jót magamért. Egyébként sem tudnak megállítani végül is engem alig ismer valaki, aki igen az mind ide lent tartózkodott.* -Mit derítettél amúgy az arkangyalról ki?*Kérdezem meg azért ne dolgozzak feleslegesen.*


  _________________
  A hazugságok és a csalás patrónusa. Lucifer után született, eredetileg az Erények Rendjének hercege volt. A tizenötödik és a tizenhatodik században Isten legnagyobb ellenségének tartották. Nagyszerű szónok és néha egy úriember alakjában jelenik meg. Néhányan Belialt tekintik az eredeti ördögnek, aki teljesen különáll Istentől. Néhány történet szerint Belial volt Isten ellenfele, mikor Lucifer elbukott. Aztán egyesítették ereiket.

  Castin Noyers ősdémon hercege
  Abaddon
  Abaddon
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Abaddon on Szer. Aug. 28, 2013 6:15 pm

  - Morgant? *vonom fel a szemöldökömet meglepetten. Rendben, erre nem számítottam. Természetesen tudom, hogy hogyan is volt a valódi történet, de erről Michaelt csak egyszer próbáltam meg meggyőzni, és nem is tervezem többször szóbahozni.* - Minek kell neked Morgan? Michaelt már nem lehet zsarolni vele semmiért, szerintem ha a közelébe kerülhetne, ő maga nyírná ki *magyarázom Beliarnak.* - Urunk gondoskodott róla, hogy ő legyen a legfájóbb pontja *vigyorodok el, mintha én nagyon élvezném, hogy Lucifer milyen remekül meg tudja kínozni az öccsét. Persze értem, miért csinálja, de... Mondhatni, hogy viszonylag sok mindent tudtam Luciferről, mielőtt megbuktunk, és ha valamit nem néztem volna ki belőle, akkor az az, hogy ennyi szenvedést okozzon bármelyik testvérének, pláne a Hercegnek. A dicséretre elégedett mosoly fut végig az arcomon, és biccentek.* - Óvatosan dicsérj, a végén kénytelen leszek feltételezni, hogy átragadt rád a modoruk *intek jókedvűen mosolyogva a tőlünk pár méterre tébláboló szenvedő lelkek felé. Rendben, ez kimondottan szórakoztató, mindig élvezem nézni, ahogyan nem tudják eldönteni, hogy ide merjenek-e jönni, de a varázslat kényszerítő hatását se tudják teljesen legyőzni.* - Mert mi történt vele? *ráncolom össze a homlokom.* - Kérlek, drága barátom, vedd figyelembe, hogy én szinte semmit nem tudok, túl elfoglalt vagyok hozzá, hogy másoktól informálódjak. Meg egyébként is, ebben a hatalmas pletykafészekben nagyon vigyázni kell, hogy az ember mit hisz el *forgatom meg a szemem. Hát, szó se róla, elég gyorsan terjednek a hírek, sokszor nem kell hozzá a szomszédba mennem, hogy tudjam, melyik körben éppen mi történik, vagy milyen programok futnak éppen a földdel kapcsolatban. Eredetileg erről az egész Morgan-dologról is így szereztem tudomást. Végül is... Hasznos is tud lenni ez a rendszer, ha jobban belegondolok.* - Egyébként elég meglepő, hogy úgy el tudták rejteni a lányt, hogy nem találod meg, nem gondolod? Valószínűnek tartom, hogy valami nagyobb erő is belejátszik a dologba *jegyzem meg elgondolkozva. Fogalmam sincs, ki lehet az, de az teljesen biztos, hogy ez nem egy tizen-huszonéves varázslókölyök munkája. Beliar egy ősdémon, az ég szerelmére, erősen kétlem, hogy például Morgan rejtette volna el a kislányt. A következő kérdésre aztán felvonom a szemöldökömet.* - Megköszönném, ha leszűkítenéd a kérdéskört, ez így meglehetősen tág. Esetleg valami, amit konkrétan szeretnél tudni?


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor bizonytalan, Luciferrel bukott angyala
  Beliar
  Beliar
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Beliar on Szer. Aug. 28, 2013 6:53 pm

  – Ő szöktette meg azt a szőke naiv teremtést mindenképpen meg kell találnom szükségem, van Morganre!*Mérgelődöm, és igen valóban tudok arról, hogy az nap este ott járt a házban. Mindenről tudok nagyjából és igen jól elrejtették a kislányt.* - Michael előbb fogja megölni őt ezzel én is tisztában vagyok, hidd el. *Óh, istenem mi lesz ebből. Ráadásul mi lesz akkor ha vissza jön a férfi. A kislány akkor se lesz meg. Szóval mérgelődöm nem tudom hova rejtették semmit nem tudok különösebben. Az angyal dicséretére felnevetek.*- Ugyan már biztos vagyok abban, hogy az újdonsült démonoknak nem ér el a nyelvük idáig, de tudod, mi már régóta barátok vagyunk.*Felelem a férfinek és igen valóban így tartom, hogy azért mi jó barátok vagyunk. Szóval ahogy nézem a dolgokat nem állunk jól a kérdésre fel vonom a szemöldökömet.* - Be akartam hatolni a kislány elméjébe erre valaki meg gátolta. Blokkolta a kis angyalka elméjét és valami itt készülőben van.*Fejtem ki Abaddonnak és nem tudom, ilyenkor mit tehetnék. Max újra próbálkozom és kiderítem mi történik.* - Azt hiszem Jesmon erőre gondolsz? Nyílván, hogy az árulónak benne van a keze! Nyílván, hogy benne van a keze! Komolyan Jesmon miért nem lett inkább angyal! Ezzel az ősdémonokat szégyeníti meg. Egy utolsó áruló nem érdemli meg, hogy a pokolba visszatérjen.. Ha megtalálom, biztosan fel fogom négyelni… komolyan az az áruló mit keres még a földön? Komolyan vérdíjat kitűzök a fejéért. *Mérgelődök és valóban megtenném ezt az egészet csak, hogy az élők között ne lássam meg a férfit. Micsoda egy szánalmas..* - Van olyan aki könnyedén el tudja rejteni Jesmonon kívül Michaelnek milyen ismerősei vannk? Morganen kívül?


  _________________
  A hazugságok és a csalás patrónusa. Lucifer után született, eredetileg az Erények Rendjének hercege volt. A tizenötödik és a tizenhatodik században Isten legnagyobb ellenségének tartották. Nagyszerű szónok és néha egy úriember alakjában jelenik meg. Néhányan Belialt tekintik az eredeti ördögnek, aki teljesen különáll Istentől. Néhány történet szerint Belial volt Isten ellenfele, mikor Lucifer elbukott. Aztán egyesítették ereiket.

  Castin Noyers ősdémon hercege
  Abaddon
  Abaddon
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Abaddon on Szer. Aug. 28, 2013 7:27 pm

  - Ó... Szóval tényleg kamu volt, hogy meghalt *morgom.* - Nos, biztos vagyok benne, hogy amennyiben ráállítasz néhány démont, el fogod tudni kapni. Erősen kétlem, hogy tényleg olyan legendás az a kölyök, mint amilyennek beállítják *válaszolom végül, egyértelművé téve, hogy semmire nem tartom a Morgan fiút. Egy démon-vámpír. És? Attól függetlenül, hogy valamilyen okból rendszeresen belekontárkodik olyan méretű dolgokba, amiket sosem fog megérteni, még csak egy egyszerű, húsz éves földi.* - Valóban *mosolyodok el elégedetten Beliar nevetését hallva. Hát, tény és való, hogy nem különösebben hátrány, ha egy hasonló kaliberű ősdémonnal jóban vagyok, ugyanis az elsők között van, akik azonnal jelentenének Lucifernek, ha valami gyanúsat látnak, de mivel annyira kedvel, valószínűleg inkább tagadná még maga előtt is, hogy észrevett bármit is, ami arra utalhatna, hogy én nem vagyok már teljesen hűséges. Elég jó a stratégiám...* - Ez... meglepő *válaszolok, és valóban nem teljesen értem a helyzetet.* - Hogyan védhette ki egy ekkora kislány a támadásodat? Egyébként is úgy értettem, hogy eddig nem volt ilyen problémád, tehát eléggé furcsa... Egyik napról a másik napra lehetetlen olyan erős mentálmágiát tanulni, hogy téged meg tudjon állítani *gondolkozom hangosan. Ez mondjuk egy rossz szokásom, de az a minimum, hogy megpróbálok valamilyen tanácsfélével szolgálni, ez meg már több mint a semmi. Nem lehet rám panasz. Aztán egy ártatlannak minősíthető megjegyzést teszek, Beliar azonban sajnos továbbgondolja, egy észrevehetetlen rándulást előidézve bennem. Ó, hogy az a... Eszembe se jutott Jesmon, eszembe se jutott, hogy ő ott van, ha tudtam volna, biztosan nem kezdek el erről magyarázni... fenébe!* - Nem is emlékeztem rá, hogy az az áruló is ott van *jegyzem meg, igyekezve minél több undort sűríteni a szavaimba.* - Nos, akkor könnyen lehet, hogy az segített Morgannek elrejteni a lányt *vonom meg a vállam.* - Viszont ha így van, tartok tőle, hogy nem fogsz tudni a nyomára bukkanni, kedves barátom, hiszen magát azt a mocskot se tudtuk megtalálni *teszem még hozzá. Reménykedem, hogy Beliar nem lovalja bele magát nagyon a dologba, mert ki tudja, hogy Lucifer az ősdémon mely cselekedeténél dönt úgy, hogy elég volt, megunta Jesmont, és újra üldöztetni kezdi.* - Nem is tudom... Nem rémlik senki, akit említett és különösebben erős lett volna. Van az a démon, akinek az alkuja szerint le kellett őt hoznia, tudom, hogy ő segített vigyázni a kislányra, Sergej Branimir, tudod. Egyébként... Hmpf. Hát, még a többi arkangyal. De az esélytelen hajsza, Beliar.


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor bizonytalan, Luciferrel bukott angyala
  Beliar
  Beliar
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Beliar on Szer. Aug. 28, 2013 8:10 pm

  – Az, hogy Elizabeth meghalt? Szerinted hogyan tudnám legyengíteni a csávót? Komolyan ezzel a hozzá állással nem is tudom mit csináljak. Amúgy meg könnyű volt elhitetni vele egy szakadt rongy darab a csaj holmijából és persze egy emlék amint hasba szúrom.. elég meghamisítani egy ilyet sima ügy.*Mondom Abaddonnak és valóban jó barátok vagyunk hiszen nem tenne semmi olyan dolgot hogy például átverne. Egyébként meg Abaddon meg olyan mint ha egy nem létező testvér lenne vagy hát nem tudom védelmező jó tanácsos, bár azért néha oda lehetnek figyelni. Aztán szóba kerül a mentál és morgolodóok.* - Nem tudom.. én is ezen gondolkzok reggel óta. Valami nagyon gyanús történt. Belepiszkálhatott valaki a kislány elméjébe? Mindegy tovább kisérletezem hátha sikerül a behatolás.*Sóhajtok és igen valóban nem tetszik ez az egész. Na majd Aysennel is beszélek mostanában vele is találkoznom kell.*- Amúgy milyen démont küldtetek volna a múltkor egy angyalhoz? Találkoztam valami angyallal és Gabriel elzavart mellőle. A kislányról akart tudni dolgokat.*Ha már itt tartunk fel hozom Esteront jobb félni mint megijedni. igen az is aranyos volt és Gabriellel még lesz valamikor találkám. Aztán érdeklődök és felvonom a szemöldököm.* - Sergej.. gondoltam, hogy benne van ebben az egészben. Aztán Jesmon is szóba kerül..* - Mi lenne ha vérdíjat tűznék ki Elizabethre és mindenkire hátha elő csalogatjuk így bár lehet rossz ötlet. Bár én nem Cornelius jóban van vele mit szólnál ha kiszedném belőle a tartozkodási helyét? Egyébként ha Jesmon meg van akkor a kislány is.*Gondolkozok logikusan Jesmonnal találkoznom kell sürgősen.*


  _________________
  A hazugságok és a csalás patrónusa. Lucifer után született, eredetileg az Erények Rendjének hercege volt. A tizenötödik és a tizenhatodik században Isten legnagyobb ellenségének tartották. Nagyszerű szónok és néha egy úriember alakjában jelenik meg. Néhányan Belialt tekintik az eredeti ördögnek, aki teljesen különáll Istentől. Néhány történet szerint Belial volt Isten ellenfele, mikor Lucifer elbukott. Aztán egyesítették ereiket.

  Castin Noyers ősdémon hercege
  Abaddon
  Abaddon
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Abaddon on Szer. Aug. 28, 2013 8:56 pm

  *Felnevetek Beliar dicsekvésére, hogy milyen könnyű volt átverni Mike-ot, de közben majd' felfordul a gyomrom. Ott voltam az arkangyallal, miután beszélt ezzel a rohadékkal, pontosan tudom, hogyan hatott rá a hír.* - Lehetséges. Próbáld meg valahogy kideríteni, hogy mi lehet az oka, hogy nem akar összejönni a dolog *vetem fel, a szokásos "én mondtam valamit, az már a te bajod, hogy nem tudsz vele mit kezdeni" stratégiámat követve. Remek diplomata lennék... Talán meg kéne lépnem, és politikusnak állnom a Földön. Haha, jó vicc. Bár mondjuk, jó darabig valószínűleg ellennék én anélkül, hogy elkapnának, csak ha mondjuk rivaldafénybe nyomom magam, akkor rövid életű lennék odafent.* - Milyen angyal? *kérdezem, összeráncolt szemöldökkel.* - Sajnos eléggé le vagyok maradva, a napjaim mostanában leginkább az arkangyalra és a hetedik körre szűkültek, szinte semmiről nem tudok. Pedig tudod, mennyire utálom, amikor nem jut időm némi kellemes csevegésre a barátaimmal *teszi hozzá sóhajtva, az ősdémonokra és a többi bukottra célozva.* - Valószínűleg neki is volt valami köze ehhez az egész ügyhöz, de ezt a legkönnyebben úgy tudod kideríteni, ha megkeresed és beszélsz vele. *Jó, lehetséges, hogy most aláírtam egy random angyal halálos ítéletét, de ez különösebben nem izgat. Addig is nem olyan fontosabb szereplőkkel foglalkozik mint Michael meg Jesmon, hanem egy egyszerű angyallal, akinek nem számít különösebben az élete.* - Hát nem is tudom. Beliar, tartok tőle, hogy az árulóba beletörne a bicskád. Ne felejtsd el, hogy már amikor elszökött, akkor is nagyon sokan próbálták elkapni, és senkinek nem sikerült. *Természetesen ezt az is nagyban befolyásolta, hogy a bukott angyalok ebbe nem szóltak bele, valószínűleg ha mi négyen-öten összefogunk, képesek lettünk volna elkapni Jesmont.* - Óvatos legyél vele, de persze tégy belátásod szerint.


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor bizonytalan, Luciferrel bukott angyala
  Beliar
  Beliar
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Beliar on Szer. Aug. 28, 2013 10:04 pm

  *Szóval mindenképpen eldicsekedem vele és igen valóban  elmondtam neki, hogy a kislány meghalt de csak a színjáték része.  Aztán gondolkodok, hogy  mi lesz a következő dolog amit meg kéne csinálnom, de ja próbálkozni fogok a behatolással és remélem sikerrel meg kell tudnom mi történt és még jobban megszorongatom. Szóval igen Micahel így is roncs, de nem baj. Minél jobban roncs annál jobban lesz ideg beteg.* - Na jó holnap megkeresem Jesmont azt hiszem ez lesz  mit megbeszélnem azzal az árulóval és természetesen mindenképpen kiderítem mi folyik itt.*Ha nem beszél vér fog folyni. Képes vagyok neki esni annak az ősdémonnak. Prüsszögök* - Na jó majd még beszélünk megyek a dolgomra. További szép estét.*Köszönök el és haladok egyenesen Michael ketrecéhez és  ahogy elgondolkozok tudom mit fogok tenni. Meglátva a férfit összefonom a karjaimat.* - Tudod ha valaki feltámaszt valakit előbb jól megkínozza aztán vissza küldi a pokolba.*Kezdek bele* - Mit gondolsz hol bújkálhat a lányod?*Teszem fel a kérdésem és egy tűzgolyót dobok Micha felé. Ha nem válaszol akkor felviharzok a földre és vadászatot indítok.*


  _________________
  A hazugságok és a csalás patrónusa. Lucifer után született, eredetileg az Erények Rendjének hercege volt. A tizenötödik és a tizenhatodik században Isten legnagyobb ellenségének tartották. Nagyszerű szónok és néha egy úriember alakjában jelenik meg. Néhányan Belialt tekintik az eredeti ördögnek, aki teljesen különáll Istentől. Néhány történet szerint Belial volt Isten ellenfele, mikor Lucifer elbukott. Aztán egyesítették ereiket.

  Castin Noyers ősdémon hercege

  Ajánlott tartalom

  Hetedik kör, első bugyor Empty Re: Hetedik kör, első bugyor

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szer. Ápr. 08, 2020 5:22 pm