Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Hatodik kör

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Hatodik kör Empty Hatodik kör

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:39 pm

  Folytatódik a barlangos rész, noha itt világosabb van, és eltűnik a bozót. Látszik, hogy az összehajlott falakról cseppkövek lógnak le, és a talajból is hasonlóak állnak ki. Gyilkosok, vérengzők, rablók, öngyilkosok őrzőhelye ez. Büntetésük, hogy akármit csinálnak, akármerre járnak, csöpög róluk a vér, ráadásul a labirintus hatodik körében mindenhol térdig ér a vér. Járni tehát nem éppen egyszerű, és tisztább lelkeknek minden bizonnyal hátborzongató is. Körzetvezető: Mephistopheles.

  Hatodik kör 6kormeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Szer. Ápr. 08, 2020 5:15 pm