Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Negyedik kör

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Negyedik kör Empty Negyedik kör

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:38 pm

  Átérve a negyedik körbe a falak ismét kicsit összeszűkülnek, de még mindig nagy tér van közöttük. Ahogyan beljebb érünk, egyre nagyobb a szmogfelhő, de kivehetőek a magasba emelkedő tornyok. Közelebb haladva azt is megláthatjuk, hogy ezeknek a hatalmas tornyoknak - gyárépületeknek - az oldalán vér ömlik lefelé, ami átáztatja a talajt is. Ez a hely a haragosok otthonává válik a halál után. A büntetésük, hogy állandóan dolgozniuk kell, amolyan soron végzendő munka, fegyvereket kell gyártaniuk. Monoton, megállás nélkül végzendő, noha legalább a fegyverarzenál változandó. Körzetvezető: Gadreel.

  Negyedik kör 4kormeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 1:14 pm