Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Harmadik kör

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Harmadik kör Empty Harmadik kör

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:37 pm

  Noha már a második körben is elég széles a falak közötti rész, a harmadikra teljesen kiszélesedik, egy hatalmas, kiégett területet tárva fel. Itt tökéletes a sötétség, csak néhány sápadt csillag ragyog az égen. Fösvények, uzsorások, tékozlók, szerencsejátékosok büntetőhelye. A harmadik körben egy mélybe vezető lépcső található, amelynek az alján egy terem és két ajtó van: az egyik ajtó egy Vegas-szerű kaszinóba vezet, a másik pedig egy üzletkötő irodába. Azonban ha a kör fogjai elkezdenek játszani, pénzt szórni, üzleteket kötni, őrdémonok érkeznek, elhurcolják az illetőt, és büntetésből fájdalmas kínzásoknak vetik alá. A terem egy viszonylag kellemes légkörű hely, vannak itt könyvek, fotelek és kanapék, amelyet bárki nyugodtan használhat. Körzetvezető: Asmodeus.

  Harmadik kör 3kormeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 1:39 pm