Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A labirintus bejárata

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  A labirintus bejárata Empty A labirintus bejárata

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:34 pm

  Miután az ember átsétált a külső kapun, egy teljesen fekete helyen találja magát, ahol csak kísérteties, halovány, sápadt fények világítják meg az útját. Lépteit messze visszhangozza a végeláthatatlan semmi, amelynek egyébként talán inkább magába kellene nyelnie minden hangot. A visszhang mellett azonban valami más is eljut az itt lépkedő fülébe: halk susogások, kísérteties, távoli sikolyok. Azonban innen már nincs visszaút. Rövid séta után egy rémisztő lényt pillant meg az itt járó: a Labirintus őrét. A lény mindenkit megállít, elmondja nekik, hogy ő innen még visszaengedheti őket, azonban ha már átléptek a kapun, végleg a Sátán kegyelmén múlik, hogy mi lesz velük később. Ez után pedig a jól ismert mondással köszön el, és engedi útjára a tovább haladót: Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel. Az Őr sosem mozdul el a helyéről.

  A labirintus bejárata Alabirintuskapujameretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Szer. Ápr. 08, 2020 5:32 pm