Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Mentálmágia tanterem

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Szept. 22, 2012 7:56 pm

  *A srácok dünnyögése egyre halványabban de el-el jut Glória füléhez. Viszont valami furcsát hall ki belőle, amit akkor nem vett észre. De jó felé haladt úgy tűnik, amikor úgy döntött maradék kis idejét kihasználva a megérzése után megy be, a tornaterembe. Éppen kibontakozik a szeme előtt a látvány, hogy a targonca nekimegy egy rossz manőver miatt a pulpitusnak, és kilöki a helyéről a tartógerendát, ami behorpasztja az emelvény padlózatát. A sofőr kiugrik, és körbe néz ijedten, majd egy laza rugással visszatessékeli amolyan tessék-lássék módon a helyére a gerendát. ~Szóval ezééért!~ A sofőr visszahuppan az ülésbe, és mint aki semmit sem látott vagy tett, elszáguld egy újabb adag széket hozni a targoncájával. Lassan visszafele számolják az időt. És ő nem maradhat. Gyorsan odarohan és közelről is szemügyre veszi a fát. Félig elrepedt. Most már érti a reccsenést is, ami a diri zuhanásakor volt hallható. Akkor azt hitték, a nyakát szegte a nő, azt hallották, de pár horzsoláson kívül csak egy önérzet sérült. Mindenki egy bukott/buktatott diák haragjára gyanakodott. Pedig nem ez történt. Szerencsére nem. Glória az utolsó percben mondja ki a visszatéréshez a varázsszavakat újból, és visszasétál a terembe. Csillogó szemeiből kiolvashatja a tanár, hogy Glóriával nem fogott mellé. Neki, nagyon tetszett a tananyag, és az óra minden eseménye. Egy olyan varázslatot tanulhatott, amivel CSAK jól jár élete minden percében majd. Lilre nézve viszont kissé elszomorodik. Nem mindenkinek sült el jól a dolog. Rámosolyog a lányra egy bátorítót, majd helyet foglal a saját babzsákján, és várva az óra végét jegyzetel, memorizál, majd ha elengedik őt is, távozik.*
  Delia
  Delia

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Delia on Szomb. Szept. 22, 2012 8:06 pm

  *Ugye érdeklődik a lány felől és teljes mértékben állítani lehet, hogy semmilyen rossz szándékkal nem akarta ezt az órát befolyásolni. Igazából Amarilla úrnő is így adta volna le, de az ő esetében teljesen más. Sóhajt egyet majd közelebb megy Liliyához és haloványan elmosolyodik.* - Sajnálom, nem tudtam… nem volt szándékom megbántani sem önt sem az itt jelenlévőket akiknek rossz dolgok történtek a múltjukban vagy éppen próbáltak túl lépni rajtuk. Őszintén kérem fogadják bocsánat kérésemet. Viszont Miss Buryanát az Erethonból 20 Miss Kincsessy Glóriát a Cameosból 20 ponttal jutalmazom. A házi feladatot a héten elküldetem az őrzőjükkel megengedem, hogy távozzanak. Ha..*Mondja közben törli le a táblát és vissza fordul a diákokhoz.* - Valami komoly bajuk lenne nyugodtan fordulhatnak hozzám is. Lelki segély szolgálatra szívesen készen állok szeretek beszélgetni bárkivel. Remélem segíteni tudok ha kell..Jó éjszakát mindenkinek!*Fejezi be a mondatot és a tanár fogja magát és amint az utolsó szem diák is elhagyta az épületet akkor távozik ő is a teremből és mindenképpen a fiával szeretne beszélni egy múltbéli eseményről.*

  //Örülök, hogy tetszett viszont nem fogom ecsetelni a dolgokat hagyjuk. A héten rendesen megírva a tanterembe beteszem a házi feladatot és az anyagot. Elnézést kérek ezért a közjátékért, de én sem így terveztem ezt az egészet, de aki élvezte annak nagyon örülök. A pontokat minél hamarabb igyekszünk majd kitenni a fő oldalra. Smile//  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..
  Mesélő
  Mesélő

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Okt. 27, 2012 3:31 pm

  *Az ajtó kinyílik. A teremben találhatóak a padok bal oldalt. Jobb oldalt a tanári asztal és a széke. Denkey Professzor sehol. A táblán egy írás található ami a tanár kezével íródott.*

  Kedves diákok!

  Üdvözöllek titeket ezen a különleges órán. Lassan beköszönt a halloween és mint mindegyik órán általában gyakorlattal kezdjük az órát. Itt is ez lesz a helyzet. A feladat átveregetni magatokat a különböző akadályokon és meg kell keresni engem! Készüljetek fel arra, hogy ez más óra lesz mint az előzőek. Szembe kell nézni a félelmeitekkel és ez már nem lesz játék. Sok sikert kívánok mindenkinek! Kezdődjék a móka!

  *A szöveg eltűnik, ahogy elolvassák majd a diákok, ahogy belépnek, a kezükbe megkapják az órai anyagot, amin a következő varázslatok találhatóak:

  Asztrál-kivetítés:

  Név: Extradition
  Leírás: Ez egy nagyon kedvelt és hasznos mágia mindenki számára. Egy teljesen ugyan olyan mást hozunk létre mint amilyenek mi vagyunk. Mondhatjuk azt is, hogy az ikertestvérünk, de még sem. Képesek vagyunk irányítani őt. Mire használhatjuk enneka képességét? Természetesen az előnye a felderítés. El tudjuk küldeni felderíteni nehogy csapdába essünk illetve ha csapdába akarnak csalni minket. Nagyon fontos az oda figyelés.
  Hátránya: A varázslat megidézése után tökéletesen létrehozott másunk nem tudja használni a képességünket és ez az egész addig tart míg el nem küldjük, tehát azonnali és időgeles.
  Létrehozás: Csuklyuk be a szemünket és a két kezünk első két ujját tegyünk a halántékunkhoz. Az ékszer amit az első órán kaptak az legyen önöknél, mert más különben nem hat az ige. A szemünk becsukása utána erősen arra kell gondolni, hogy miért szeretnénk előidézni tökéletes másunk minta képét.

  Elkábítás:

  Név: Attonitus
  Leírás: A neve egyértelmű. A célszemélyt koncentrációval elérve könnyen eltudjuk kábítani és megspóroljuk azt a harci energiát amit rászántunk. A varázslat segítségével a célszemély vagy maga a lény teljesen elájul és ilyenkor nem érzékeli a világot. Arra sem eszmél fel, hogyha megmozdítjuk vagy éppen készülünk elpusztítani. A varázslat használata a célszemély agyi reakciójától függ meddig képes ájultan aludni.
  Létrehozás: A célszemély/személyek felé kell nézni és a kezünket kinyújtani a mellkasunkig. Erősen kell koncentrálni rá nem biztos, hogy hamar összejön. Amikor kimondtuk az igét egy világos kék gömb jelenik meg a kezünkből, amit a személek felé kell eldobni. Ők ilyenkor nem éreznek semmit, villámcsapást vagy hasonlót. Rájuk kell dobni és a varázslat utána hat. Fejfájással és émelygéssel fog kezdődni az egész ez az emberekre értendő, viszont a szörnyeknél lényeknél azonnal hat minden nélkül! Figyelem csak az egyik kezünkkel szabad megidézni ezt!

  Vallatás:

  Név: Conquirentes
  Leírás: A név magáért beszél. Könnyen eltudjuk érni a varázslattal, hogy megtudjunk bizonyos információkat amiket az illető magától nem hajlandó elmondani. Célszerű ilyenkor mindenkit kizárni a fejünkből hiszen, hogyha csak a másikkal foglalkozunk akkor bizony könnyen lehet, hogy a varázslat nem sikerül. Mondhatjuk a varázslatra azt is, hogy ez olyasmi mint az igazmondás.
  Létrehozás: Nem kell semmit csinálni hozzá A célszemélyre kell erősen nézni vagy gondolni és magunkban kell elmormolni az igét. A varázslat használata azonnali és természetesen addig tart amíg ki nem faggattuk a célszemélyt.

  Bátorság:

  Név: Vincere timorem
  Leírás: Ehhez a varázslathoz nem kell semmiféle koncentráció. A félelmünket leküzdve tudjuk megidézni és ehhez adódóan nem kell mást tenni mint elhitetni magunkkal, hogy nem félünk semmitől. Igaz ez kicsit hosszú folyamat, de el lehet érni vele sok mindent. Amikor például harcolunk tegyék a szívükhöz a kezüket és mereven meg kell állni egyenesbe. Azután ki kell mondni a varázsigét. Ilyenkor a kezünkben egy kis sárga fényt lehet látni ami egyből megtámadja a testünket és érezni lehet a pozitív energiákat és azt is lehet érezni, hogy képesek vagyunk akár a saját félelmeinket is legyőzni. A varázslat hatása addig tart míg az illető el nem éri a megfelelő célját.

  *Ahogy a papírokat megkapták a diákok érezhetik, mintha földrengés lenn. A parketta felemelkedik a földről majd a padok meg a mindenség eltűnik. Megérkeznek az első helyszínre ami egy tüzes ösvényt mutat. Ha körbe néznek észrevehetik, hogy a falak melegen parazslanak tehát semmiképpen sem tudnak hozzájuk nyúlni. A tüzes ösvényen kell megállniuk és várniuk míg a többiek is megérkeznek.*
  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Giselle Céline Marceau
  Giselle Céline Marceau
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Giselle Céline Marceau on Szomb. Okt. 27, 2012 3:46 pm

  *Egy fiatal lány lép be a tanépületbe, hiszen hamarosan kezdődik az óra, és nem akart elkésni. Odakint eléggé rossz az idő, csöpög az eső is, bár ebből a cameosos nem sokat érzékel, hiszen az elementál képességének köszönhetően sikerült elhárítania a kövér cseppeket. Igazság szerint valahol teljesen máshol jár az esze, egy dalt dúdolgat, amit reggel még Naomi mutatott neki. Nagyon megtetszett neki ez az együttes, így képtelen kiverni a fejéből azt a dallamot. Némán, zsebre tett kézzel lépdel a mentálmágia terem felé. Barna haját szépen egy lófarokba fogta össze, ezenkívül még melegítőt húzott fel, mert lassan kezd hozzászokni, hogy az órákon bizony terepgyakorlat is előfordul… Szóval nem csak úgy öltözködött, hogy Reed professzor tartogathat nekik valamilyen meglepetést, hanem még arra is volt ideje, hogy egy angyalkováccsal készítetett tőrét és az ostorát is magával húzza. Az előbbi egy szeráfpenge átkovácsolva, ami eléggé árt a sötét lényeknek, az utóbbit pedig egész ügyesen körül tudja venni a Szent Lánggal. Szóval jegyzetelésre nem hozott magával semmit, hiszen elég jó az emlékezete, annál inkább rákészült a gyakorlatokra… Szóval ő szépen elhelyezkedik az ajtó közelében, halk köszönéssel üdvözli a többieket, és ha teheti, akkor Jess-t, vagy Kamen-t, esetleg Naót maga mellé rángatja. Szép türelmesen vár, miközben a nyakában lévő medálokat birizgálja. majd mikor bejut a terembe kérdőn felvonja a szemöldökét, és morogni kezd az üzenetre.* ~ Perathon úrnő pasiban… Miért élvezik a tanárok, hogy meg kell keresni őket? *tesz fel magában egy költői kérdést, majd gyorsan átfutja, memorizálja a varázslatok, majd az azt asztrálkivetítésnél hangosan felsóhajt.* - Még egy ikertestvér? Köszönöm, nem kérek belőlük többet… *motyogja, majd a barátaira, szeretteire sandít, és lelkiekben felkészül az órára. Pláne azért, mert a félelmeiről lesz szó… És van egy pár félelme az biztos… És nem szeretné átélni őket… Aztán remegni kezd a föld, és ő igyekszik megkapaszkodni, de kicsúszik a lába alól a talaj, és egy tüzes helyen találja magát. Reflexszerűen kitárja hófehér szárnyait, és megemelkedik. Nem repül magasra, csupán pár centivel a föld felett lebeg, mert a földön kissé kényelmetlen neki. Mivel eléggé melege van, ezért lehúzza a felsője cipzárját, majd tanácstalanul pislant körbe. Mivel nemigen látja a barátait, ezért körbepislant, felméri a terepet, aztán lebegve elindul előre, hogy végre túl jusson ezen az órán is és persze azt is megpróbálja kideríteni, hogy hova keveredett.*


  _________________
  Hosszú-hosszú hónapokig tartó ingadozó hangulata és jó pár kisebbségi komplexusos kirohanása után végre valahára visszatért az élők sorába, és a szokásosnál is hiperaktívabb. Igen, kérem szépen, visszatért az életvidám idióta Giselle, akit már régóta hiányoltunk, és immáron Naomi Verhoeven, Jessica Lord és Alise Rubenis társaságában kedvére kipattoghatja magát, amikor épp nem a kedvesével tölti az időt. Mostanság egyébként igen jótékony kedvében van, Naomival önként és dalolva segítenek Qarin lakóinak ott, ahol csak tudnak. Szóval, igen, Giselle visszatért! Rettegj Fair Isle!

  Tyaeloria Perathon életvidám őrangyala és Kamen Grozdan Branimir menyasszonya
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Okt. 27, 2012 4:25 pm

  *Gaea torpan meg a tanépület ajtaja elé érve. Aztán egy szemezős köszöntés után (már aki kap belőle) amint nyílik az ajtó az első között lép be a tanterembe és olvassa el a táblára írt szöveget. A kezébe teleportált (vagy a fene sem tudja hogy került oda de nem is érdekli a csajt) tananyagot áttanulmányozza, és farzsebébe gyűri. Reméli hogy jól sikerült bememorizálnia, így már nem fog gondot okozni a számára a kivitelezésük. Nyakában a medál, és mint említették ez nem gyakorlat, szóval most örül, hogy a nemrég kapott gyógyfőzet és néhány egyébbel a tarisznyájában (csoki, egy marék szőlőcukor, némi szentelt víz és fakereszt, valamint egy flakon friss forrásvíz) reménykedik, hogy csak nem hagyja ott a fogát sehol. Amúgy nála van még mindig a Taloával készíttetett rejtekajtó kereső is, bár arra a képességei folytán lassan semmi szüksége.
  Indulhat a móka, ő készen áll. ... Reméli.*
  avatar
  Ever K. Whitewood
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Ever K. Whitewood on Szomb. Okt. 27, 2012 4:40 pm

  *A Sylorinás leányzó futva, de még érkezik órára. Igen, elkésett, sok dolga volt (na jó, ez picikét túlzás). De sietett amennyire csak tudott! Beront a terembe, remélve, hogy még nincs itt a tanár, ha nincs, akkor int mindenkinek, majd levetődik valahová, ha csak a földön van hely a fal mellette, akkor oda. Oldalán egy nagy fekete táska, benne rejlik fejhallgatója, telefonja, MP4-e, CD lejátszója, CD-k, pár könyv, egy füzet és egy toll. Igen, lényeges dolgokat hozott magával. Magának lényeges dolgokat. Pálcája is valahol mélyen ott rejlik a táskájában, de franc tudja, hogy hol. Meghúzza lófarokba kötött haját, kifújja a levegőt és int mindenkinek.*


  _________________
  Érdekes mondható gyerekkora volt, 16 évesen elköltözött otthonról Londonba, amikor is baleset érte, és részleges memóriakiesés ment végbe az agyában. Bár emlékei visszatértek és ezzel együtt jelent meg képessége is. Jeremyvel - az egyetlen személy akit elvisel maga körül - élt együtt Londonban, most pedig együtt jöttek a Fyronba. Vigyázat: nagyon magának való, ha a könyveihez, MP4 lejátszójához, vagy CD-hez nyúlsz, vagy tönkreteszed őket, akkor véged.
  Rosetta M. McCarthy enyhén antiszoc könyvmolya
  Mesélő
  Mesélő

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Okt. 27, 2012 4:45 pm

  *Nem fognak unatkozni a diákok. Reed Denkey gondoskodik a mai óra anyagáról és természetesen. Egyébként ezek a varázslatok szükségesek lesznek az óra egy részében tehát ez a gyakorlat része is. Amikor a teremben megremeg, a parketta ismeretlenben találják magukat. Giselle jól érzi tényleg meleg van itt ám viszont csak ösvényen lépdelhet és vigyázzon arra, hogy a szárnya ne érjen a falhoz.*~Ezen a helyen vigyázzatok. A tűz miatt hamar megsérülhetnek. Pontosan ezen az út szakaszon mehettek ami ki van jelölve.~*Szólal meg a tanár a diákok fejében és igen ő is jelen van csak nem éppen ezen a szent helyen.
  Giselle: Ahogy előre indul érezheti azt, hogy egyre melegebb lesz mintha egy vulkán belsejébe csöppent volna bele. Ám nem lesz egyszerű dolga hiszen már is rátámad egy Phoneix madár.. jobban mondva nem egy hanem kettő.
  Ever meg Gaea pedig nincs más választásuk nekik kell eldönteni, hogy előre mennek e.. Ha igen akkor találkozhatnak kisebb manó csapattal akik éppen azon fondorkodnak, hogy bekerítsék a diákokat, hogy ne tudjanak innen kijutni.*

  // Hat oldalú kockával kérem szépen, hogy dobjatok ^^

  1-2 : Nem sikerült így visszakerültél az iskolába és az ispotályban fekszel
  3-4: Megsérültél, de tovább tudsz menni
  5-6: Sikerült a varázslat.//  A hozzászólást Mesélő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 27, 2012 4:52 pm-kor.


  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Giselle Céline Marceau
  Giselle Céline Marceau
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Giselle Céline Marceau on Szomb. Okt. 27, 2012 4:52 pm

  *Giselle örülne neki, ha a professzor úr, inkább nem gondoskodna a diákok szórakoztatásáról, de hát nem kívánságműsor, így szó nélkül lebeg előre hátra hagyva a többieket. Lehet meggondolatlan, de mondjuk azt, hogy nagyon szeretne már kijutni innét. Reed szavaira csak halványan elmosolyodik.* ~ Ne aggódjon, egyrészt angyal vagyok, tudom kezelni. Másrészt, a tűz a barátom… *jegyzi meg magában, hiszen a levegő és a tűz képes meghajolni a lány akaratának, ha az angyal úgy akarja… Most viszont ügyesen manőverezget előre, amíg meg nem pillantja a főnixet. Nem akar rájuk támadni, hiszen szereti az állatokat, így néhány pillanatig viaskodik önmagával.* ~ Csak elriasztod őket Giselle, a láng nem árthat nekik… *nyugtatja magát, majd két karját kinyújtja, megpróbál kitérni a madarak elől, és Szent Lánggal próbálja elijeszteni őket, ha ez nem jön össze, akkor az ostorával próbálja elkergetni őket. Persze, nem üti meg őket, hiszen bízik benne, hogy a fegyver csattanó hangjától megrémülnek, és elszelelnek.*


  _________________
  Hosszú-hosszú hónapokig tartó ingadozó hangulata és jó pár kisebbségi komplexusos kirohanása után végre valahára visszatért az élők sorába, és a szokásosnál is hiperaktívabb. Igen, kérem szépen, visszatért az életvidám idióta Giselle, akit már régóta hiányoltunk, és immáron Naomi Verhoeven, Jessica Lord és Alise Rubenis társaságában kedvére kipattoghatja magát, amikor épp nem a kedvesével tölti az időt. Mostanság egyébként igen jótékony kedvében van, Naomival önként és dalolva segítenek Qarin lakóinak ott, ahol csak tudnak. Szóval, igen, Giselle visszatért! Rettegj Fair Isle!

  Tyaeloria Perathon életvidám őrangyala és Kamen Grozdan Branimir menyasszonya
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Okt. 27, 2012 4:52 pm

  The member 'Giselle Céline Marceau' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia tanterem - Page 3 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Mentálmágia tanterem - Page 3 Hatoldal__5_www.kepfeltoltes.hu_
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Okt. 27, 2012 4:56 pm

  *Megremega padló, és reflaxből bontja a szárnyait, és a padló, illetve az ösvény felett lebegve kb. 30 centivel várakozik, majd miután felmérte a Startpontot, nekiindul (továbbra is lebegve). Aztán amikor meglátja mi készül ellene és a társai ellen, feljebb száll, és felvillan a SzentLáng kardja a kezében. A manók fölé ereszkedve igyekszik elijeszteni a dögöket, hogy a csapat tovább tudjon haladni az útján. (Kijátszás egész tanteremnyi diákra) Nem színészkedik rá, pedig megtehetné. Mivel jól ért a Szemfényvesztéshez, akár másként is csinálhatná, de most úgy dönt, manófasírtot enne vacsorára. Ha már élesben megy, legyen pengeéles!*
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Okt. 27, 2012 4:57 pm

  Khm ... ez lemaradt elnézést. :$
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Okt. 27, 2012 4:57 pm

  The member 'Gaea Nephele' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia tanterem - Page 3 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Mentálmágia tanterem - Page 3 Hatoldal__1_www.kepfeltoltes.hu_
  avatar
  Ever K. Whitewood
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Ever K. Whitewood on Szomb. Okt. 27, 2012 4:58 pm

  *Igen, beesett és hirtelen azt se tudja mi van. Neki még amúgy új a varázslat dolog is, nem is magától jött ide. Jeremy rángatta ide. Persze őkelme nem akar még nem akar bejönni a suliba. Mikor bekerülnek erre a fura tüzet helyre és felbukkannak elég érdekes kis lények, nos, kicsit meglepődik. Előkotorászik a táskájából két tőrt, majd ő elindul előre. Amúgy gimnasztikázott, gyors futó, harcosnak sem rossz, jó célzó, szóval ha esetleg támadnák, vagy orvosin köt ki, vagy tovább jut.*


  _________________
  Érdekes mondható gyerekkora volt, 16 évesen elköltözött otthonról Londonba, amikor is baleset érte, és részleges memóriakiesés ment végbe az agyában. Bár emlékei visszatértek és ezzel együtt jelent meg képessége is. Jeremyvel - az egyetlen személy akit elvisel maga körül - élt együtt Londonban, most pedig együtt jöttek a Fyronba. Vigyázat: nagyon magának való, ha a könyveihez, MP4 lejátszójához, vagy CD-hez nyúlsz, vagy tönkreteszed őket, akkor véged.
  Rosetta M. McCarthy enyhén antiszoc könyvmolya
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Okt. 27, 2012 4:58 pm

  The member 'Ever K. Whitewood' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia tanterem - Page 3 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Mentálmágia tanterem - Page 3 Hatoldal__1_www.kepfeltoltes.hu_
  Mesélő
  Mesélő

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Okt. 27, 2012 5:14 pm


  *A madarak szó szerint elindultak Giselle felé. Gaea meg Ever ugye ahogy az előző hszben lett írva rájuk van bízva mit csinálnak.*
  Giselle: Amikor a madarak feléje repülnek sikeresen megidézi a szent lángot ezzel jelezve, hogy elijesztette a madarakat. Egy darabig nyugodtan át szelheti az utat.
  Gaea: Amikor lebeg őt sem kímélik. Egy csapat Phoneix madár érkezik és páran rátámadnak szegény lányra. A madarak is tűzből vannak ugye bár és az egyik madárról kisebb parázs leesik és a lánynak a szárnyára megy. Így ő eltűnik a színről a Professzor kivitte a lányt hiszen az angyal szárny nem játék, ha megsérül.
  Ever: A tőr ide nem igazán jó hiszen tűz elemű dolgokkal kell itt szembe szállni és bizony itt kellenek varázslatok, amik használhatóak. A manók ezen az ösvényen egy kisebb tüzet indítanak el és a lány jobb lábát kapja el ami elkezd égni. Ever szintén vissza kerül ő egyenesen az ispotályba hiszen az égési sérülés nem játék.*~ Logikusan gondolkozzatok mi a tűz ellensége.~*Ad táv pontot a diákoknak és igen a tanár nagyon kedves. Egyébként Giselle haladhat előre egyenlőre biztonságban.*  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Giselle Céline Marceau
  Giselle Céline Marceau
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Giselle Céline Marceau on Szomb. Okt. 27, 2012 5:21 pm

  *Halványan elmosolyodik, mikor észleli, hogy a madarak elmenekültek. Persze valahol mélyen sajnálja őket, hiszen mégis csak állatok, de nem bántotta őket annyira, sőt fizikai sérülést nem is szerzett nekik, így aztán cseppet felgyorsítva szeli a levegőt előre, majd a támpontra megáll egy pillanatra a levegőben.* ~ A víz… *szusszantja, majd hálát ad Lord Sammael-nek, hiszen a múlt órai anyagot akár itt is hasznosíthatja…* - Diluvium… *leheli az Árvíz igéjét, és már látja is maga előtt a hullámokat, s hallja a morajlását. Talán, ha eloltja a lángokat, akkor könnyebben tud haladni, hiszen érzi, hogy a homlokán izzadság cseppek gyöngyöznek, hiszen elég megerőltető repkedni és még harcolni is. Aztán, ha eloltódtak a lángok, ha nem ő megpróbál szépen tovább haladni, ha pedig a repülés közben rátámad valami, akkor reméli, hogy azt az árvíz úgy is elsöpri, ha létrejön.*

  //Elementálmágia: Árvíz: A varázslat egy körül-belül tíz méter magas vízfalat hoz létre, amely rázúdul a hatókörén belül lévőkre. A semmiből is el lehet készíteni, de jóval könnyebb és erősebb, ha valódi víz van a mágus közelében, amikor használják.
  Hatóidő: A varázslat azonnal létrejön, minden esetben egy hatalmas hullám erejéig tart, utána elcsitul. //  _________________
  Hosszú-hosszú hónapokig tartó ingadozó hangulata és jó pár kisebbségi komplexusos kirohanása után végre valahára visszatért az élők sorába, és a szokásosnál is hiperaktívabb. Igen, kérem szépen, visszatért az életvidám idióta Giselle, akit már régóta hiányoltunk, és immáron Naomi Verhoeven, Jessica Lord és Alise Rubenis társaságában kedvére kipattoghatja magát, amikor épp nem a kedvesével tölti az időt. Mostanság egyébként igen jótékony kedvében van, Naomival önként és dalolva segítenek Qarin lakóinak ott, ahol csak tudnak. Szóval, igen, Giselle visszatért! Rettegj Fair Isle!

  Tyaeloria Perathon életvidám őrangyala és Kamen Grozdan Branimir menyasszonya
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Okt. 27, 2012 5:23 pm

  *Ahogy látja kiesni a sorból Gaeát, kissé megijed. Nem olyannak ismeri a lányt, mint aki az első között hullik ki bármi történjék is, és mi tagadás, még mindig az angyaltól függ, maradhat e az Akadémián vagy sem. Így gyorsan magára is szól, hogy ne pánikoljon, inkább álljon neki megvédeni magát. Az papírlapon szereplő első varázslatot igyekszik alkalmazni az őt támadó ellenfelén:*
  - Attonitus! *Mondja ki az elkábítás varázsigéjét miközben kezeit a mellkasáig kinyújtja ahogy a lapon szerepelt, és reméli jól csinálja, mert nincs kedve neki is befeküdni az ispotályba Gaea mellé.*

  //Elkábítás:

  Név: Attonitus
  Leírás: A neve egyértelmű. A célszemélyt koncentrációval elérve könnyen eltudjuk kábítani és megspóroljuk azt a harci energiát amit rászántunk. A varázslat segítségével a célszemély vagy maga a lény teljesen elájul és ilyenkor nem érzékeli a világot. Arra sem eszmél fel, hogyha megmozdítjuk vagy éppen készülünk elpusztítani. A varázslat használata a célszemély agyi reakciójától függ meddig képes ájultan aludni. //
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Okt. 27, 2012 5:28 pm

  *Látta, hogy két társát is kilőtték, ő egyelőre még megúszta. Egyelőre, viszont most ő a következő célpont. Agyában pörögnek a lehetőségek, és amit használhatónak vél, az az Elkábítás. Kinyújtja a kezét a mellkasáig, és elméjével teljesen a varázslatra koncentrál.* - Attonitus! *Suttogja minél inkább elmélyültebben. Tényleg erősen koncentrál, bízik a képességeiben, a Mentálmágia az erőssége, így szemernyi kétely sem vegyül az igébe.*

  //Elkábítás
  Név: Attonitus
  Leírás: A neve egyértelmű. A célszemélyt koncentrációval elérve könnyen eltudjuk kábítani és megspóroljuk azt a harci energiát amit rászántunk. A varázslat segítségével a célszemély vagy maga a lény teljesen elájul és ilyenkor nem érzékeli a világot. Arra sem eszmél fel, hogyha megmozdítjuk vagy éppen készülünk elpusztítani. A varázslat használata a célszemély agyi reakciójától függ meddig képes ájultan aludni.
  Létrehozás: A célszemély/személyek felé kell nézni és a kezünket kinyújtani a mellkasunkig. Erősen kell koncentrálni rá nem biztos, hogy hamar összejön. Amikor kimondtuk az igét egy világos kék gömb jelenik meg a kezünkből, amit a személek felé kell eldobni. Ők ilyenkor nem éreznek semmit, villámcsapást vagy hasonlót. Rájuk kell dobni és a varázslat utána hat. Fejfájással és émelygéssel fog kezdődni az egész ez az emberekre értendő, viszont a szörnyeknél lényeknél azonnal hat minden nélkül! Figyelem csak az egyik kezünkkel szabad megidézni ezt!//


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Mesélő
  Mesélő

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Okt. 27, 2012 5:41 pm

  *Nem kíméli a diákokat ezt meg is mondta. Ez már nem játék.. szóval igen…*
  Giselle: Sikerült megidéznie az árvizet és kitűnően alkalmazta az Elementális dolgokat. Rájött, hogy mi a tűz legfőbb ellensége.
  Glória: Kincsessy kisasszonynak sikerül a varázslat. Sikeresen megidézte a fényt a kezéből így a manók elájultak. Szóval biztonságban haladhat előre.
  Réka: Réka is megidézte sikeresen a varázslatot a manók teljesen eltűntek az útból. Az új igét kitűnően alkalmazták.*
  ~Bravo..~*Beszél a fejükben ám ahogy haladnak előre itt bizony az angyalnak is le kell szállnia. A lépcsőre feljutni lehetséges hiszen az árvizet sikeresen megidézte a Cameosos lány viszont a falak a lépcső feljárónál továbbra is égnek. Ezzel nem tud mit kezdeni óvatosan kell mindenkinek menni. A sötét óvális átjáró előtt egy Szép szörny jelenik meg a semmiből elállva az utat.* -Csak akkor mehettek tovább, ha engem megöltök. Nem kímélek ám senkit porontyok!*Ahogy kimondja a mély barító hangjával egy hatalmasat ordít és az átjáró megremeg.. a falakról pedig a parazsak hada esik le. Jó lesz hamar kiérni erről a helyről.*


  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Giselle Céline Marceau
  Giselle Céline Marceau
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Giselle Céline Marceau on Szomb. Okt. 27, 2012 5:48 pm

  *Elégedett biccentéssel nyugtázza, hogy kitűnően tudja alkalmazni a varázslatot, így nyugodt szívvel repül tovább a lépcsőig. Ott aztán leszáll, s szárnyait félig behúzva lépked fel. nem figyeli hol vannak a többiek, két célja van csupán: megtalálni Kament és élve kijutni az óráról. Majd mikor a szörny felbukkan, akkor vág egy csúnya fintort, majd ördögi mosoly jelenik meg az arcán. Ez a lény nem állat, így nyugodtan árhat neki, különben ő hagyja itt a fogát.* - Nem vagyok béka, hogy leporontyozz… *felel hűvösen, majd mikor parazsak hullanak alá, akkor szimplán odébb ugrik, és a képességét használva egy lángcsóvát idéz elő.* ~ Remélem professzor úr, hogy tud ennél jobbat is mutatni… *címzi a szavakat a sylorinás házvezető-helyettes-nek.*

  //Aerignis 5. szint: Tűz: Képesek maguk körül bármi éghetőt felgyújtani 20 méter távolságban. A tenyerükből (csak az egyikből) három méter hosszú lángcsóvát idézhetnek elő //  _________________
  Hosszú-hosszú hónapokig tartó ingadozó hangulata és jó pár kisebbségi komplexusos kirohanása után végre valahára visszatért az élők sorába, és a szokásosnál is hiperaktívabb. Igen, kérem szépen, visszatért az életvidám idióta Giselle, akit már régóta hiányoltunk, és immáron Naomi Verhoeven, Jessica Lord és Alise Rubenis társaságában kedvére kipattoghatja magát, amikor épp nem a kedvesével tölti az időt. Mostanság egyébként igen jótékony kedvében van, Naomival önként és dalolva segítenek Qarin lakóinak ott, ahol csak tudnak. Szóval, igen, Giselle visszatért! Rettegj Fair Isle!

  Tyaeloria Perathon életvidám őrangyala és Kamen Grozdan Branimir menyasszonya
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Okt. 27, 2012 5:53 pm

  *A manók kihullanak, de nem mennek messzire amikor egy démonok démonja kinézetű alak toppan eléjük mazochista módon azt kérve, nyírják ki. Biztos szegénynek nagy fájdalmai lehetnek, ha ezt kéri néhány szerencsétlen diáktól. Glória nem tud mást, sajnos csak védekezni. Ennél többre ebben a helyzetben sajna jellemileg és egyéb adottságai lévén nem nagyon képes. Így megidézi a Lángpajzsot, és reménykedik, hogy a többiek hatékonyabb fegyverzettel vannak ellátva őnála.* - Ignis Scutum! *Ha mást nem, hát a parázs nem hullik legalább az ő nyakába, és a démonféleség nem tud hozzá férni. ... Őszintén reméli.*

  // Leírás: Egy pajzs, amely magába nyel minden tűz alapú támadó varázslatot. A megidéző körül egymásba fonódó körök jelennek meg, amelyek szorosan körbe veszik a testét, mindig úgy helyezkedve, hogy a védett alany ne sérülhessen a lángoktól. A fizikai közeledést is megakadályozza, ugyanis valódi tűzként éget, így a nyílvesszők is elégnek benne. Hátránya, hogy vízmágiával könnyedén kioltható, valamint rendes mágia ellen nagyon gyengén véd.
  Hatóidő: Megidézés után harminc percig tart, de az első víz alapú varázslattól elsorvad. Magasabb szintű elemi mágusoknál akár három órán át is kitarthat, és több igét kibír, mielőtt eltűnik. //
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Okt. 27, 2012 5:58 pm

  *Igen, sikerült. Bár maga is érzi, hogy egy kicsit "berozsdásodott", de örül neki, hogy sikerült tovább jutnia. Egy apró mosollyal jutalmazza magát, majd haladnak tovább, óvatosan, de biztosan. Bár neki annyira nem lényeg, ő gyorsan gyógyul. Mikor megjelenik a szörny, nyel egyet és újabb igéken jár az esze, és amint megfogalmazódik a terv, cselekszik is. Két úját a halántékához teszi, a nyaklánc a nyakában természetesen, szemét becsukja, és erősen koncentrálni kezd a tervére, hogy mire is kell neki a tökéletes mása, majd suttogja az igét.* - Extradition! *Majd kinyitja a szemét, és ha megjelenik a képmás, akkor karddal a kezében, előre küldi. Nem biztos benne, hogy képes-e harcolni, sőt, elég sok mindenben kételkedik. De most hirtelen nem jutott más az eszébe. Vesz egy mély levegőt, tőreit előkapja a combhoz rögzített tartójából, ő is megindul a szörny felé, de csak kb. 2-3 méterrel lemaradva ikre mögött halad és amint kellő távolságba ér, eldobja tőrét a szörny felé, mind a kettőt.*

  //Asztrál-kivetítés:

  Név: Extradition
  Leírás: Ez egy nagyon kedvelt és hasznos mágia mindenki számára. Egy teljesen ugyan olyan mást hozunk létre mint amilyenek mi vagyunk. Mondhatjuk azt is, hogy az ikertestvérünk, de még sem. Képesek vagyunk irányítani őt. Mire használhatjuk ennek a képességét? Természetesen az előnye a felderítés. El tudjuk küldeni felderíteni nehogy csapdába essünk illetve ha csapdába akarnak csalni minket. Nagyon fontos az oda figyelés.
  Hátránya: A varázslat megidézése után tökéletesen létrehozott másunk nem tudja használni a képességünket és ez az egész addig tart míg el nem küldjük, tehát azonnali és időleges.
  Létrehozás: Csukjuk be a szemünket és a két kezünk első két ujját tegyünk a halántékunkhoz. Az ékszer amit az első órán kaptak az legyen önöknél, mert más különben nem hat az ige. A szemünk becsukása utána erősen arra kell gondolni, hogy miért szeretnénk előidézni tökéletes másunk minta képét. //


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Mesélő
  Mesélő

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Okt. 27, 2012 6:14 pm

  - Békának biztos, hogy nem vagy béka, de törpének törpe vagy!*Szól oda Gisellehez és újabb nevetés tőr ki a szörnyből.. majd a falakról elkezdenek leesni a parazsak amik összegyűlnek egy rakással.*
  Giselle: A varázslat megidézése tökéletes. A szörnyet is elkapja a tűz amire felordít akkorát, hogy elkezd összeomolni a barlangszerűséges járat. Reed egyébként hallja amit a lány mondd neki, de nem reagál arra. Kíváncsian figyeli a reakciókat.
  Glória: A lányt nem támadják meg a lángpajzsot ő tökéletesen alkalmazza. Viszont ha nem nézz hátra akkor ő is ott marad.
  Réka: Tökéletesen használta az eddigi varázslatokat a professzor büszke is a diákjára. Megúszta a dolgokat és nem került még be az ispotályba. Az asztrális-kivetítést sikeresen megidézte és felderítésre küldte mását. Ő viszont jobban járt, mert látja azt, hogy a következő hely Sokkal nyugisabb terepnek néz ki. Észreveheti a mása a távolban csak egy pillanatra egy nőt aki el is tűnik.*
  *A diákoknak nincs más választásuk mint előre menni ki a jeges helyre ahol óvatosan kell, hogy lépkedjenek.*  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Giselle Céline Marceau
  Giselle Céline Marceau
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Giselle Céline Marceau on Szomb. Okt. 27, 2012 6:22 pm

  - Köszönöm a dicsérő szavakat, igazán elmés a visszaszájalása *felel nyugodtan, egyébként kifejezetten jól szórakozik a lényen, kár, hogy olyan gyorsan kiiktatják. De hát muszáj, hiszen tovább kell menniük… Majd miután megpirította a lényecskét, ő maga futásnak ered, mert nem akarja, hogy ott ragadjon. Vélhetően sikerül utolérnie Réka-képmását, így reményei szerint ugyanazon a terepen bukkan fel. Ha kiért a havas vidékre egy pillanatra megborzong, visszahúzza a kapucniját, és az orra alatt kezd morogni, majd ismét kitárja a szárnyait, s ő is megidézi a képmását, akit el is küld felderítésre. Giselle pedig a levegőbe reppen, és koncentrálás közben lassan repül előre, hogy szemmel tartsa a hasonmását, de azért lássa is, ha veszélybe kerül. A jég pedig… Nos, hülye lesz azon járni, inkább repülni.*

  //Asztrál-kivetítés:
  Leírás: Ez egy nagyon kedvelt és hasznos mágia mindenki számára. Egy teljesen ugyan olyan mást hozunk létre mint amilyenek mi vagyunk. Mondhatjuk azt is, hogy az ikertestvérünk, de még sem. Képesek vagyunk irányítani őt. Mire használhatjuk ennek a képességét? Természetesen az előnye a felderítés. El tudjuk küldeni felderíteni nehogy csapdába essünk illetve ha csapdába akarnak csalni minket. Nagyon fontos az oda figyelés. //  _________________
  Hosszú-hosszú hónapokig tartó ingadozó hangulata és jó pár kisebbségi komplexusos kirohanása után végre valahára visszatért az élők sorába, és a szokásosnál is hiperaktívabb. Igen, kérem szépen, visszatért az életvidám idióta Giselle, akit már régóta hiányoltunk, és immáron Naomi Verhoeven, Jessica Lord és Alise Rubenis társaságában kedvére kipattoghatja magát, amikor épp nem a kedvesével tölti az időt. Mostanság egyébként igen jótékony kedvében van, Naomival önként és dalolva segítenek Qarin lakóinak ott, ahol csak tudnak. Szóval, igen, Giselle visszatért! Rettegj Fair Isle!

  Tyaeloria Perathon életvidám őrangyala és Kamen Grozdan Branimir menyasszonya
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Okt. 27, 2012 6:25 pm

  *Igen, ő megússza a dolgot, és ahogy észrevette mások is. Látja a másik helyet, tényleg valamivel nyugisabb, de valahogy úgy érzi, hogy ez sem rejt túl sok jót. Túl fehér, és túl hideg. És igen, a mása észreveszi, és ezt Réka is látja. Nem tudja a többiekkel mi van, hogy vannak, kivételesen nem is érdekli. Ami furcsa tőle, de valahogy most nem érzi úgy, hogy miattuk kéne aggódnia. Egyelőre csak aktiválja Látnoki képességeit, hogy ha esetleg baj lenne, akkor tudja magát és lehetőleg a többieket is figyelmeztetni.*

  //Jövendölés:
  1. szint: Percekkel előbb megérzed, ha veszély közeledik, az irányát és a nagyságát is észleled. (Hogy milyen formátumban, az a karaktertől függ.)
  2. szint: Tudni fogod, hogy ki/kik támadnak, és mik a szándékaik.
  3. szint: Az előérzeteid nem hagynak cserben. Ha csapatban dolgozol, akkor tudni fogod, hogy az ellen mégis kit támad, mi a stratégiája. Emellett egyszerű dolgokra könnyedén rájössz, és általában helyesen cselekszel.
  4. szint: A látomásokat, jövendöléseket képes vagy továbbítani a társaidnak.
  5. szint: A megérzéseid, jövendöléseid szinte csalhatatlanok, nagyon elenyésző számban tévedsz csak.//


  A hozzászólást Horváth Réka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 27, 2012 6:40 pm-kor.


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja

  Ajánlott tartalom

  Mentálmágia tanterem - Page 3 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szer. Ápr. 08, 2020 5:39 pm