Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Mentálmágia tanterem

  Alexander S. Price
  Alexander S. Price
  .::Őrző: Cameos::.
  .::Őrző: Cameos::.

  Mentálmágia tanterem - Page 17 Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Alexander S. Price on Szomb. Feb. 08, 2014 9:40 pm

  *A srác is későn jön rá ugye Kamen amikor mondja és felsóhajt.. de elneveti magát. Aztán ugye megjelennek az óra végén és csak figyeli a tanárt.. de röhög.* - Tanár úr.. az, hogy Voldemort táncol Juliskával Mozart zenére.. az egy kicsit beteg volt nem gondolja?*Neneveti el magát majd a pontra elmosolyodik és ugye sajna ez az utolsó mentál összeszedi a cuccát majd egy kisebb cetlit oda ad Patnek és még Jesmontól is elköszön. Az alkímia óra Alex számára veszélyes hiszen béna. Minden felrobban körülötte.. a további estét a Cameosban tölti nincs energiája most lemenni Qarinba. A papíron egyébként az áll, hogy valamikor fussanak össze, mert beszélni akar vele, de most semmi kedve nem volt szóba hoznia. A Cameos társalgóba leülve szakad a röhögéstől és meséli a többieknek, hogy még is mi történt.*
  // Én nagyon élveztem xDD Köszi^^ //  _________________

  Azt hinnéd, hogy ismered, de közben rájöhetsz csöppet sem. Ugyan is Alexander Marceau nem az a srác akit megismertek rengetegen. Hölgyek társaságában remekül helyt áll. Szeret irányítani.. nem néznéd ki belőle, de az alvilágban tölti majdnem a minden napjait. Rengeteget edz és megváltozott a szakítása után. A húgára igyekszik oda figyelni, de jelenleg fontosabb az ő dolga mint a testvére. Nem fog engedelmeskedni senkinek és éli a saját életét. Az már más kérdés, hogy kifordult önmagából, de majd az unokabátyja igyekszik rendet rakni a srácban. Ha beszólsz visszaszól.. Ha csesztet mást tudja, hogy megkapja a magáét, de az nem is érdekli. Barátaiért kiáll még akkor is ha nem igazán jó a viszonyuk. Megváltozott ez tény és való, de vajon ez jót tesz a srácnak vagy éppen rosszat?

  Castin Noyers Cameosos angyalkája és Sara Dalgaard szívtiprója

   Pontos idő: Vas. Márc. 29, 2020 1:02 am