Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Mentálmágia tanterem

  Delia
  Delia

  Mentálmágia tanterem Empty Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Delia on Pént. Szept. 14, 2012 11:18 pm

  Itt lesznek a Mentál mágia órák.


  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Szept. 15, 2012 5:51 pm

  *Gaea megérkezik, szokásos füzete és pennája nála, fekete laza vászon inget és vászonnadrágot vett fel ma is. Nincs nála más, hiszen egy ideje nem szorul különösebb védelemre. Az alakváltásban eléggé otthon érzi már magát. Ide is repülve jött. A holló kellemes alakja valahogy természetesebb számára, mint két hatalmas szárny egy ember testen. Nem is megy mindig rendesen a repülés.
  Megérkezik a folyosóra, pontosabban berepül, majd visszaváltozva várja a tanterem kinyílását, hogy egy kellemes órát tölthessen Mentálmágiával, amiről eddig úgy tudta, nem nagyon fekszik neki. Ki tudja ezen az új helyen hátha megváltozik róla a véleménye egy új szemszögből, lelkes kezdeti hozzáállással párosítva.*
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Szept. 15, 2012 6:00 pm

  *Kicsivel 6 óra előtt érkezik meg Réka egy szürke nadrágban , egy narancssárga felsőben , nyakában ott van a kulcsos és a szíves nyaklánca, a félholdas nyaklánc pedig nadrágjához rögzítve. Ujján egy régi, de számára annál inkább fontosabb, gyűrű van, amit még Huantól kapott. Valahogy ez a gyűrű megnyugtatja. Mostanában Dan mellett elég sokat gondol Huanra is. Még mindig sajnálja, ott hagyta a fiút, de nem tehet róla. Nem sejtette, hogy ez lesz a vége. Azt hitte, bízott benne, hogy Dannel tényleg együtt lehet. A szíves gyűrűre néz, majd a félholdas nyakláncra. Ismét megpróbál valami tudat alatti üzenetet küldeni a fiúnak, de nem. Még mindig nem tudja elérni.* ~ Miért csinálja ezt? Feltűnik és nem emlékszik rám, majd mintha derengenének neki a dolgok, aztán meg újra eltűnik és megint nem lehet elérni... ~ *Nézi a nyakláncot a kezében, megszorítja, majd visszacsúsztatja a zsebébe. És várja, hogy a tanár ideérjen, és persze köszönget a diákoknak akik ideérnek.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Mesélő
  Mesélő

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Szept. 15, 2012 6:01 pm

  *Az ajtó kitárul. A terembe amint belépnek a diákok és körbe néznek, láthatnak padokat. A falakon egy-egy kép terül el és barna meg szürkés szín van a teremben. A paddal szemben ott van egy tábla, amin egy üzenet van:

  Kedves diákok!

  Üdvözöllek titeket a Mentál mágia órán! Szeretnétek minél többet megtanulni az órán? Kövessétek a pontokat, amik a táblán le van írva:
  1. Menjetek be a szertárba…
  2. Ha ezzel megvagytok, keressetek álombájitalokat. Ne izguljatok a készlettel, hiszen van még rengeteg és el lehet őket hamar készíteni. A bájital színe Lilás-kékes.. Kérlek, ne keverjétek össze az egyik bájitallal, ami majdnem sötétlila, mert az már tényleg halálos lehet. Egyébként viccelek. A bájitalok ki vannak készítve.
  3. Ha meg van, akkor szükségetek van a szertárból még egy szemkendőre. Ehhez azért van szükség, hogy semmilyen tényező ne befolyásoljon titeket.
  4. Igyátok meg és kezdetét veszi az első órai kalandotok. A rémálmaitokban találkozunk!
  5. Keressetek meg.. Ahogy megjelenik, egy sötét ismeretlen kihalt erdő azon keresztül kell végig mennetek. Ott lesz egy átjáró. Ne ijedjetek meg a különös szél és a zöldes szín miatt. Furcsa hangok is lehetnek ezért, vigyázzatok. Mindenképpen át kell mennetek rajta, hiszen úgy juttok el a kitűzött célhoz. Meg kell keresnetek egy ládát, hiszen abban fogjátok meglelni, ami az órához szükségesek.

  Sok sikert a kutatáshoz!

  Ha elolvasták az írást azonnal eltűnik amint megitták a bájitalt. Mr. Denkey hol tartózkodik? Ez egyszerű.. őt is meg kell találniuk, de előbb szembe kell nézni azokkal a dolgokkal, amik várnak rájuk. Az álmuk illúziónak fognak látszani viszont képesek létrehozni olyan lényt is, akik az álmukban megölhetik őket. Ez viszont nem fog előfordulni, gondoskodott a tanár is róla.*  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Szept. 15, 2012 6:13 pm

  *Mikor meglátja Gaeát, mosolyogva köszön neki, majd az ajtó kinyílik és az óra kezdetét veszi. A táblán olvasottak szerint megcélozza a szertárt és előveszi a bájitalt, amire szüksége lesz. Ezután megkeresi a szemkendőt, majd visszamegy a terembe és lepakolja a cuccát, ő maga meg leül egy székbe. Gaeára néz és halkan megszólal egy mosollyal az arcán.* - Akkor jó éjt! *Felteszi a szemkendőt és a szájához emelt bájitalt egy húzásra megissza. Amint az erődnél találja magát, körbetekint és ha ott találja Gaeát, akkor betársul mellé egy mosollyal az arcán.* ~ Na, erre kíváncsi leszek. ~ *Gondolja és látnoki képességeit beélesítve indul neki, Gaeával együtt lehetőleg, az erdő mélyének.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Szept. 15, 2012 6:19 pm

  *Rémálmok. Na ez egy olyan dolog, amit Gaea mindig is utált. Volt belőle elég az életében, és örül, hogy egy ideje nem mindenestés vendégek nála. Vicsorgó lidércek, puszta kézzel vagy hogy csinálták széttépett áldozataik döbbent arca a retinájába égve, és még sok ezer egyéb módja a szenvedésnek, amin keresztül esett már. Vissza-vissza térnek, erre a tanár most ezzel szórakozik. ~Ám legyen.~ Visszaköszön egy sziát Rékának, majd elgyötörten dolga után néz. Sóhajt nagyot miután elolvasta az írást, majd a szertárból kihozza a lötyit. Sok minden van ott, még neon-narancs színűt is talált, de egy sem hasonlított arra a bizonyos mélylilára, így maradt a liláskék álomlötyi. ~Kár. Csak nem úszom meg.~ Fintorog egyet, amitől ráncok futnak az orrára majd helyezkednek el kényelmesen. Egy újabb kellemes nap a pokolban. Hát mély levegő, és lötyit le, de előbb keres egy padmentes zugot, és felteszi a fekete kendőt, aztán kupak le, lötyit a konty mögé, és fekvés, mielőtt az dönti le a fenekéről.* - Jóéjt! *Érkezik egy válasz Réka felé, aztán ...*

  ... Filmszakadááááás ...

  Egy fura helyen ébred, egy fura színvilágban, egy fura szagokkal és hangokkal telezsúfult helyen. Sötét, és eszelősen kihalt. Valahogy érezni hogy nincs benne semmi élő, mégis, az a sok fura érzés, ... Talán csak a lelke játszik vele. Az a meggyötört, és szörnyen megkínzott belső lényege. Egy ládát kell elvileg megkeresnie. És ha jól értelmezte bármerre is induljon, oda fog találni, csak tartsa az irányt. Találomra elindul, holló alakot öltve és reménykedik, hogy nem találkozik össze olyannal, amivel nem bír majd megbirkózni.*
  Mesélő
  Mesélő

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Szept. 15, 2012 6:35 pm

  *Amint megitták a bájitalt érezhetik, hogy a szemeik kezdenek lecsukódni. Azután különös érzés foghatja el őket. Vakító fehér helyen találhatják magukat és hirtelen elkezd forgolódni körülöttük minden. megérkeznek egy ismeretlen erdőbe . Ahogy körbe néznek, teljes sötétség van. Meg telihold. Rékának nincs aggódni valója, hiszen biztos nem fog átváltozni, hiszen ez csak álom! Az álomból jönnek néha a valóságok, de nem kell megijedni senkinek. Hangokat hallhatnak huhogós bagoly hangokat meg néha egy-egy denevér repül el. A földön is érdemes oda figyelni, hiszen ott meg süppedős lehet a talaj. Viszont még szerencsére nem az! A diákok megérkeznek és hangokat hallhatnak a fejükben: - Kedves diákok! Ne feledjétek el a következőt.. ez mind csupán álom. Ez az a hely ami nem a ti elképzeléseik alapján jött létre, de nem kell megijednetek.*Beszél Denkey tanár úr a fejükben.* - Haladjatok egyenesen az úton. Ne tévedjetek, és ne forduljatok le az ösvényről. Szóval az erdő szélén van egy ösvény aminek a végén nem látszik semmi. Kövessétek a zaj forrását és elértek a célhoz. Ha bármi gond adódna akkor természetesen itt vagyok és félbeszakítom az órát, de e tényező nem befolyásol semmit. Egy átjárón végig haladva meg fogtok lelni egy barlangot amiben át kell mennetek. Viszont a szemeteket tartsátok nyitva. A ládán ugyan kicsi angyal emberek vannak, de tudja változtatni a színét. Fegyvereiteket tudjátok használni nem szabad megijedni, de a legtöbb az álom. Ne feledjétek!*Fejezi be és ugye Gaea elindul alakváltásban viszont érezheti azt, hogy nyilak repkednek az égen. Nem látni senkit viszont célozni kezdték a holló jellegű madarat.*
  Láda  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Szept. 15, 2012 6:49 pm

  *Hiába nyugtatgatja a fejében a tanár, hogy ez csak egy álom, Gaea bizony be van rezelve, de a világ semmi kincséért nem árulná ezt el egyetlen rezdülésével sem. ~Kövessük az ösvényt.~ Szól ugye a parancs, de ez az erdő egyszerűen nyugtalanítja. Ködök, semmibe vesző ösvények, és reptében hallja (talán látja is) hogy nyilak suhannak mellette el amik mintha le akarnák szedni. ~Ez csak álom! A tanár is megmondta. Csak álom!~ Nyugtatgatja magát, és alkalmazza a 6/5-ös taktikát (csak vicc, nem ismer ilyet) zuhanórepülésben egyenesen a nyilak szögét felvéve a lövöldözők felé száguld. A rémálmaiból ismeri és tudja, hogy ha bátor tud maradni a szívében és ne ijed meg, akkor nála vannak a nyerő lapok. Reménykedik, hogy most is így lesz, és egy nyíl sem találja el, majd földet érve orrszarvúvá változva folytatja rohamozás szerű útját az ösvényen a barlang felé. Nem érti ugyan miért fontos, hogy színváltós angyalemberkék ülnek a ládán, de reménykedik benne, hogy eléri épségben. A barlangot elérve kígyó testet ölt (KOBRA), és úgy igyekszik elérni ládáig. Remélhetően egy darabban.*
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Szept. 15, 2012 6:54 pm

  *Mikor meglátja a teliholdat, nem kicsit ugrik hátra ijedtében. Aztán végignéz magán és megnyugszik. Nos igen, utálja a teliholdat, utálja az átváltozást, és amikor csak meglátja a teliholdat a szívbaj jön rá. De most megnyugodott. Végre nem kellett átélnie azokat a rémes fájdalmakat... A hangok hallatára megint elkapja az idegesség. Nem, nem akarja ezeket hallani.* ~ Már megint... Ha felbukkan... ~ *Gondolja, és a szája szélét kezdi rágni és elindul az ösvényen. Kezébe veszi a tőreit és forgatja őket, úgy halad az ösvényen. A tanár szavain erősen gondolkozik, mi értelme van ennek a bújócskának? Hallgatózik, keresi azokat a bizonyos zajokat és halad előre, közben pedig erősen koncentrál a jövőre, ha lehetséges veszélyekre.* - Remélem Gaea jól van. *Néz fel, mert ha jól hallja és látja, akkor nyilak suhannak a levegőben, és Gaea is ott repked valahol fenn.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Mesélő
  Mesélő

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Szept. 15, 2012 7:11 pm

  *Hát igen. A tanár nyugtatja így a diákokat viszont azt a tényt nem közölte be, hogy meg is sérülhetnek, ha olyan eset éri a másikat. Az kihathat a valós testére ami alszik. Igen lehet szeretni a tanár urat nem hiába nem, kedvelik a diákok nagy része Roxfortban. Néha van egy két húzása. Gaea felé nyilak repkednek és ugye Réka is látja azokat. Észrevehet egy furcsa ám étvágygerjesztő lényt . Az lövi a nyilakat. Gaea amit érezhet, hogy orrszavúvá még át tud változni viszont ahogy megy és kígyó testet szeretne alkotni valami tényező befolyásolja és így ismét ember lesz. * - Úgysem menekülhettek sehová..*Mondja Gollamosan és látni az éles fogát ahogyan csurog a nyála. Viszont aki hozzá ér a nyálhoz annak valamelyik testrészéből egyből fertőzés feelingű seb keletkezik égési fájdalmakkal. Ő valaha ember volt csak egy csúnya átok miatt lett ilyen.* - Kicsi lány nem menekülhetsz… talán ezt keresitek?*Kérdezi nevetve és megfogja a ládát és a lehető leggyorsabban elfut a ládával. Közben a varázslat él általa és nem egyszerű legyűrni. Hideget lehet érezni és a köd egyre sűrűbb lesz.* - Nem kerültök ki innét gondoskodom róla, hogy itt maradjatok!*Jelenti ki és a kacagást lehet hallani ami vízhangozik. Elérte a barlangot a lényecske… de viszont sietniük kell, hogy átmenjenek az átjárón . Nem ilyen egyszerű járkálni ezeken a helyeken.*


  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Szept. 15, 2012 7:23 pm

  *Meglátva a lényt, kicsit elhúzza a száját.* - Guszta. *Csúszik ki a száján, majd futni kezd a lény felé, majd mikor az kezd menekülni és olyan gyorsan próbál futni, amennyire csak tud (és igen, ilyenkor azért tudja szeretni farkasságát), és ha elég közel van a lényhez, tökéletes pontossággal próbálja becélozni, majd kb. olyan erővel eldobni, hogy az biztosan bekapja a szívébe az ezüst tőrt. Ahogy a köd sűrűsödni kezd, egyre inkább szükségét érzi a távozásnak. Megint futni kezd, most is olyan gyorsan, ahogy tud, hogy biztosan elérje az átjárót, mielőtt még a köd elfedne mindent. Bízik benne, hogy Gaea is meg tud menekülni, de most elsődleges dolgának tartja elkapni a lényt. Látnoki képességeit most a gollam szerű lényre összpontosítja, hogy kiderítsen róla lehetőleg mindent.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Szept. 15, 2012 7:28 pm

  *A nyilakat kikerülni ezek szerint így még sem lehetetlen, és úgy tűnik ez a rémálom nem az Ő rémálma, szóval a zabszem már nincs annyira abban a bizonyos fenékben. Amint kígyóvá változna, valami miatt ez nem megy. Szomorú, mert haladna, hogy mielőbb felébredhessen. A múltkor bejött, hogy hajtotta a zingert. Menne haza. Bár tuti, hogy ezek után két nap virrasztás jön. Az a gusztustalan lény a hegyes fogaival kihozzák az undorát, és neki is menne a "Gollan"-nak, de inkább próbálkozik követni az átjárón át, amíg csak teheti, nem akar örök álomban maradva elaszódni a tanterem padlóján. A valós életben várja valami nagyon fontos. Egy felelősség.*
  Mesélő
  Mesélő

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Szept. 15, 2012 7:46 pm

  -A gúszta az te vagy drága kicsi vérfarkas. Meg fogsz lakolni a bűneidért…*Mondja nevetgélve neki is. A futás valóban hasznos viszont ahogy elkezd gyorsan futni Réka ugye addigra a szörny eltűnik. A képességével láthat egy barlangot . Ott eltűnik a fehér vakító fényben a lény. Ugye elérik az átjárót.. az átjáró közepénél egy elmosódott lény jelenik meg. Csontváz szerű látványa nem igazán lehet ijesztő viszont ugye csak áll és figyeli a két diákot.*- Ezen az átjárón úgy juthattok át, hogyha megfejtetek egy rejtvényt.*Jelenti ki mély hanggal és baloldalra mutat, ahol megjelenik egy lány . Haja fekete a kezében egy hegedű és a száján sötét rúzs. Elkezd játszani egy dalt. Igazából ugye a Nothing else Matterst egészen szép hangzásban. A lény szolgálatában álló nő teljesíti a parancsait.* - Gyertek rá milyen zenét játszik és játsszátok el nekem hangzás után! Ha tökéletesen eljátszottátok akkor tovább mehettek!*Feleli és a lány felé szegezi a tekintetét aki elkezd játszani. Ha befejezte el lehet tőle venni és mellette még egy hegedű megjelenik. A csontváz szerű lény kíváncsian figyel.*

  // Na itt kéretik dobni.. 1-6-ig hat oldalú kockával.
  1-2 –ig nem sikerült ott maradtál.
  3-4-ig Majdnem összejött, de át jutottál.
  5-6-ig sikeresen eljátszottad a számot. //  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Szept. 15, 2012 7:57 pm

  *Az izéke megjegyzésére csak fintorog, és fut tovább, bár nem talál semmit így lassít, már csak azért is, mert közben megjelenik előtte pár dolog.* ~ Szóval ott lesz a kis izé. ~ *Gondolja és kicsit gondolkozik. Miért hasonlít ennyire ez a hely arra a másikra? A Sors iróniája? Odaérnek az átjáróhoz, ahol egy furcsa lény jelenik meg, ami nem ijesztő, de szimpatikusnak sem mondható, na.* - Ki ne jönne rá, hogy ez milyen dal? *Vigyorog és a lány mellé sétál. Átveszi a hegedűt, mély levegőt vesz, és játszani kezd. Most hálát ad Istennek, hogy ennyire zene mániás, bár tény, hogy eddig még életében nem játszotta el ezt a dalt hegedűn, csak zongorán és gitáron, de csak összejön. Vagy max itt marad, de azt nem nagyon szeretne, szóval igyekszik nem elrontani.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Szept. 15, 2012 7:57 pm

  The member 'Horváth Réka' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia tanterem Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Mentálmágia tanterem Hatoldal__5_www.kepfeltoltes.hu_
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Szept. 15, 2012 8:00 pm

  *Na ami most jön, az mindennek minősíthető, csak éppen szerencsésnek nem a lányra nézvést, ugyanis szegény eszelősen botfülű. Amint beér a barlang szájához, az átjáróban feltűnik valami szürke szellemlény féle, és azt akarja, hogy hegedüljön. Egy ideig azon gondolkozik a hegedű zenéjét hallgatva, hogy szemfényveszt, hátha egy vakítással elslisszolhat a lény mellett, de ekkor leesik neki, hogy ez egy irányított álom, és az ilyenekben sajna muszáj követni a megadott irányt és reménykedni benne, hogy a Hoppmester megkegyelmez a kínjában vergődőnek, ha elunja magát.* - Tanár úr kérem ha azt hiszi, hogy hegedülni fogok, akkor most sírjon, mert ez az ami nekem sosem ment. *Tudja jól, hogy az ígéret betartandó feladat, és szerepelt valami olyasmi, hogy nem hagyja a rémálomban, így hát amikor rá kerül a hegedálás sora, cincogtató eszközbe nagyot tép a vonóval. Esélye nem sok, hogy megszólal a dallam, főleg, mivel egy jó kis Evaneseces szám ritmusai mennek szinte csuklásszerűen a fülében, mióta ide betette a lábát. Lehet hogy Rékának megy, de hogy Gaeának hogy sikerül, az még előre egy döbbenet.*

  Vendég carried out 1 launched of one Mentálmágia tanterem Dice (Hatoldalú kocka.) :
  Mentálmágia tanterem Hatoldalu6
  Mesélő
  Mesélő

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Szept. 15, 2012 8:16 pm

  *Ugye a fintort már nem látja a lény viszont Réka a helyet igen. De csak a barlangot melyiken kell át jutniuk. Ugye a lány megjelenik és elkezd hegedülni. Nem beszél csak játszik. Sötét ruhában van, és ahogy hegedül lángolni kezd a húr. Nem kell megijedni ez csak a zene hatására van. Na meg a lény miatt. Átadja Rékának a hegedűjét és a lány sikeresen eljátssza a zenét. A lény felnevet és arrébb áll majd hallgatja a másikat. Először elkomorodik, amennyire csak tud és gyilkosan mered a másikra.* - Ha nem játszol, helyesen akkor itt maradsz és ő a helyedre kerül.*Feleli mély kacagással azután meghallja először a hangot. Méregeti Gaeát majd amint játszani kezd megrázza a fejét és végül arrébb áll.* - Szerencsétek volt és most eljuthattok a célhoz.*Mondja mély hanggal és a csontváz elporladni látszik a lány viszont ott marad és tovább hegedül. Ahogy haladnak tovább eljutnak a barlanghoz . Itt már nincsen semmilyen zavaró tényező csak a vakító fényt kell követni. Ahogy elérték egy furcsa érdekes helyhez értek. A kaput látják ahol a szörny leteszi a ládát és átmegy. A Tavon kell átjutniuk.. viszont vigyázni kell ám.* - Gratulálok! Ügyesen elértétek a kaput ami hasonlít Moria bejáratához. A fény innen szűrődött. A ládához most már semmilyen lény nem nyúl hozzá viszont vigyázzatok a víznél..*Ahogy kimondja egy viziszörny jelenik meg és igyekszik elállni az útjukat.* - Próbálják megsebezni a lényt viszont vigyázzanak. Vannak csápjai amitől áramütést szenvedhetnek. Ha a ládát elérték egyszerre kell megfogniuk, hogy felébredjenek. A teremben találkozunk!*Jelenti ki és újra eltűnik. Szándékosan nem reagál Gaea mondatára és most már csak ez a lény van hátra.*

  //Újabb dobást kérek szépen. Hat oldalúval. Lehet közel harci és távolsági fegyvert használni.
  1-2 – Nem sikerült teljesíteni a feladatot.
  3-4 Megsérültél és orvosi ellátásra van szükséged
  5-6 Sikerült elérned a ládát //  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Szept. 15, 2012 8:27 pm

  *Minő meglepetés, úgy tűnik az álom még mindig csak egy álom, és hiába minden fenyegetés, a cincogás bizony dallamot vesz fel Gaea hegedűje alatt, és lejátssza rajta a kívánt részletet. Meglepődik rajta és nem is. Hiszen ez, csak egy álom, semmi több. Átmennek a felajánlott átjárón, és innentől sem egyszerű. Menne Megint a saját feje után, és éppen teknőssé változva vetné magát át a vízen a csúnyalény után hogy a ládát megfoghassa, amikor egy annál még rondább kerül elő az imént még nyugodtnak rémlő vízből. A tanár hangja újból megszólal, és felvázolja a szitut. A vízirémet meg kell sebesíteni, aztán átmenni hogy együtt fogják meg a ládát. Halászsassá változik, és felrepül, hogy egyetlen gyors támadással a csápjait kikerülve belemarjon karmaival a rémségbe. Ha ez sikerült, és amaz megfutamodik, Óriásteknőssé avanzsálva a hátára veszi Rékát, és átviszi a túlpartra, hogy ismét emberként együtt fogják meg a ládát.*

  Vendég carried out 1 launched of one Mentálmágia tanterem Dice (Hatoldalú kocka.) :
  Mentálmágia tanterem Hatoldalu3
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Szept. 15, 2012 8:38 pm

  *Kicsit furcsán néz a másik lányra, nem tetszik neki, rossz érzés fogja el tőle. A csontvázzal nincs baja, de a csaj nagyon nem szimpatikus neki. Kicsit úgy érzi, mintha inkább a lány lenne az aki vezet, mint a férfi. Na mindegy. Tovább jutnak és a csontváz el is tűnik, viszont a lány nem, ő hegedül tovább. Tényleg nem tetszik ez neki... Ahogy tovább haladnak, ott találják magukat a barlangban amit látott és és örömmel tapasztalja, hogy végre semmi sem ismerős, mármint a látomásos dolgot nem számítva.* - Akkor jól láttam. *Suttogja. Követik a fényt és ott is vannak, a tanár megszólal a fejükben és ahogy az befejezi a mondandóját és drága kis szörnyecske fel is bukkan... Egy határozott lendülettel és erővel, és egy nagyon pontos célzással próbálja megcélozni a lény szívét, vagy ha azt nem tudja, akkor a fejét mind a két ezüst tőrével, remélve, hogy együttes erővel kidöntik. Azután meg kicsit meglepve Rékát, de Gaea átszállítja a túlpartra, ha ez összejön, ha nem akkor meg úszni fog.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Szept. 15, 2012 8:38 pm

  The member 'Horváth Réka' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia tanterem Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Mentálmágia tanterem Hatoldal__2_www.kepfeltoltes.hu_
  Delia
  Delia

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Delia on Szomb. Szept. 15, 2012 8:51 pm

  *Mind a két diák megsérült, de sikeresen megfogták a ládát. Érezhetik, hogy kipattan a szemük és levehetik a kendőt. A láda a tanári asztalon van és sikeresen kihozták azt is. Az asztal mögött egy fekete bőr fotel van, ami éppen megfordul. A tanár elégedetten mosolyog, a diákokra majd feláll. Még sántit igaz, de már jobban van a tegnap szerzett balesete óta. – Ügyesek voltatok, bravó!*Tapsolja meg őket és kisétál, az asztal mögül majd ráül az asztalra a láda mellé közvetlen.* - Ki mit gondol, mi van a ládában?*Kérdezi meg és ránéz Geára és haloványan elmosolyodik.* - Halálosan nem sérültettek meg azt ígértem! Egyébként elnézést kérek mindannyiuktól. Bizonyára nem ismernek engem. Reed Denkey vagyok. Én tartom ideiglenesen a Mentálmágia órát és helyettesítem Darwin úrnőt, akinek halaszthatatlan ügye miatt van távol. Higgyék el én toleráns vagyok a diákokkal. Máshol is tanítok és tudom mi az a szigor. Ha kell büntetek én becsületesen viszont lehet velem is beszélgetni minden féléről.*Itt Rékára néz és kaccsint neki.* - Az órán számolhattok ilyesmikre viszont meg fogjátok tanulni kezelni hogyan jussatok be az álmokba a nélkül, hogy észre vegyétek. 10 – 10 pont jár Miss Gaea Nephelének a Cameosból és Horvát Rékának szintén a Cameosból. Ezen kívül a mentálmágia órán lesz Illúziómágia is ahol megtanulhatják kezelni a dolgokat. Mennyi ideig tudják hagyni az elképzelt helyet. Tér és idő mágia szerintük mire szolgálhat?*Teszi fel a kérdést és egyébként nyugtató aurájával próbálja őket megnyugtatni biztonságban vannak. Bemutatkozik és elmondja mi várható az órán nem tanít most nagyon semmit ez amolyan bemelegítő volt.*


  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Szept. 15, 2012 9:04 pm

  *Kinyitja a szemét, leveszi a fejéről a szemkendőt és lerakja az asztalra. Kicsit megrázza a fejét, haja előrehullik és tökéletesen takarja az arcát, amin egyelőre csak egy kis félelem és nyugtalanság keveredik, de szeretné ezt minél előbb eltüntetni az arcáról. Pár pillanat múlva felemeli a fejét, hátratűri a szemébe lógó tincseket és hallgatja a tanárt. Nem különösebben reagál a bemutatkozásra, ő már ismeri a tanár urat, volt alkalma beszélni vele. A kacsintásra elfordítja a tekintetét és pár pillanatig az asztalt kezdi tanulmányozni.* ~ Akkor sem fogok panaszkodni. ~ *És reméli, hogy ezt a tanár hallja. Ő nem fogja senki elé tárni a szerelmi bánatait, max bátyja elé, de másból nem kér. Elég sokan verték már át, nem kér belőlük.* - A Tér és idő mágia. Talán a múlt kutatása. Esetleg a jövőé. Én csak ezt tudom elképzelni. *Fogja tömörre, nem, most ez a rémálom nagyon elvette az eszét az életkedvével együtt...*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Szept. 15, 2012 9:06 pm

  *Sikerrel veszi az akadályokat, bár tény, beszerez egy-két sebet. Fáj is cefetül, de nem érzi hogy gyengülne tőlük, ami jó hír. A következő órára feljegyzi magában, hogy Taloától hozzon egy gyógyító karkötőt vagy valami rejthetőbbet. Kellhet úgy tűnik. Kijutnak együtt az álomból, felül, és már éppen káromkodva hagyná el a helységet, amikor megszólal a tanári szék felől egy férfihang. Az infókból már sejtette, hogy nem nyúlhat mellé, ő a tanár most az Úrnő helyett, ebben pedig ez a pasas meg is erősíti. De a talányaitól (mivel amúgy is füstölög) a falra tudna mászni. Nem nagyon érdekli mi van a ládában. Teleport láda és kész. Téridős cucc. A sebei égnek és zavarják a figyelmét. Menne a felcserhez, de még nem lehet. Ez a tanpótlék pedig még szórakozna is velük, hogy talányokat fejtsen meg. Rékára néz, de csak irigyelni tudja. Már most jobb bőrben van mint ő. Hiába na. Aki vérfarkas, az innen nézve mázlista. De CSAK innen nézve.* ~A láda tartalmát a hajára is kenheti!~ Mondaná, de helyette inkább csak vállat von. De a konkrét kérdésre csak ennyit tud mondani válasz képpen miután Réka csak találgatással tartja a távolságot egy kitérő válasszal. Gaea nem szívbajos, ő bizony döf ha elege van a világból.* - Az a két mágia csak a gyávák kezében hasznos. *És gyáva az, aki gyengeként döf hátba csalással olyan ellenfelet, akit szemből eszébe sem jutna megtámadni, mert tudja jól, hogy esélye sem lenne. Az álmokba való belépkedés képessége meg hidegen hagyja. UTÁL mindent, ami ÉbrenlétFöldön túl zajlik és alig bír befolyással felette. Eddig sem volt ez a kedvenc órája, s úgy tűnik, sajna ezután sem lesz az. De részt kell venni ugyebár mindegyiken.*
  Delia
  Delia

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Delia on Szomb. Szept. 15, 2012 9:16 pm

  *Bemutatkozik, és elmondja, mit kell tudni róla. Azután várja a választ és utána útjukra bocsájtja a diákokat. Halványan elmosolyodik a diákokon és ránéz Miss Nephelére.* - Igen a múlt.*Válaszol közben Rékának is.* - Meg tanulhatják használni a térkaput erre szükségük, van egy medálra. Miss Nephele téved nem a gyáváknak szolgál. Segít előhozni az emlékeket. A mentálmágia segít a fejlődésben.*Mondja és figyelmen kívül hagyja a kijelentését a nőnek. Aztán kinyitja a ládát és oda varázsolja a padokra a medálokat. A fiúknak férfias a lányoknak ugye nőies ezüst. Aztán egy lapot oszt ki mindenkinek amin a házi feladat van.* - Jövő órára ez csak szorgalmi házi nem kötelező megcsinálni viszont jövőhéttől már szigorúbban bele merülünk az anyagba. Tudjanak meg minél többet az Illúzió mágiáról. Hiszen azzal fogunk foglalkozni. Mi az eredete és hogyan kell alkalmazni mi az elképzelésük. Ha lehet írják meg és próbáljanak gyakorolni. Most az útjukra bocsájtom önöket. Egy záró akkord: Ha rendesen bejárnak órára azt mindig fogom valamivel jutalmazni a további szép estét mindenkinek!*Köszön el a tanár és egy szempillantás alatt eltűnik a teremből egyenesen a szobájába és hagyja, hogy elmenjenek a diákok majd ha mindenki távozott az ajtó bezárul lakatra és a következő óráig nem lehet látogatni.*
  Nőknek medál
  Férfiaknak medál

  //Köszönöm a részvételt! Remélem nem volt unalmas az óra és nem utáltátok meg annyira a tanár mindenkinek további szép estét  Bocsánatot kérek mindenkitől tehát nem sérültek meg komolyan csak egy két kisebb karcolást szereztek nem komolyat Smile //  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Szept. 15, 2012 9:28 pm

  *Ki hogy látja ugye, kinek mit jelent a téridő mágia. Őt már csapták be vele, és döfték hátba. Gusztustalan, és mellesleg manipulatív is. Ez az ő véleménye, az meg a tanáré. Amikor megkapja a medált, felkapja, gyorsan elköszön, és ebére szorított kézzel (amiről még mindig nem tudja milyen jellegű seb,) gyorsan átmegy a főépületbe, hogy lekezeljék a sebeit amiket a vízirémtől kapott be sasként. Ha ez is kész, ma este bizonyosan nem alszik. Elég volt erre a huszonnégy órára a rémálmokból.

  "... A bátor nem attól bátor, hogy félelem nélkül neki megy mindennek ami rémisztő és veszélyes. A Bátor igenis FÉL. De nem hagyja hogy a félelme gátolja abban, amit meg kell tennie."

  // Köszönöm az órát! Nekem (User) nagyon tetszett. //

  Ajánlott tartalom

  Mentálmágia tanterem Empty Re: Mentálmágia tanterem

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szer. Ápr. 08, 2020 6:12 pm