Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A négy elem szigete

  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  A négy elem szigete Empty A négy elem szigete

  Témanyitás by Lucien du Bois on Szomb. Szept. 08, 2012 7:41 pm

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A négy elem szigete nem messze helyezkedik el Fair Isle-től: kelet felé, nagyjából fél óra hajóútra. Hogy hogyan juthatsz ide a legegyszerűbben? Keresd Adrian Hemsley-t a qarini kikötőben. Nem olyan nehéz megtalálni: általában az egyik kagylóárus mellett ücsörög egy dézsán, és rumot iszogat. Egy kis ladikkal – maximum négy személyes, plusz a hajós - fog átvinni, ami ugyan nem néz ki túl biztonságosnak, azonban ő az egyetlen, aki tudja, hogyan kell úgy megközelíteni a szigetet, hogy ne kerüljön az ember – vagy bármi egyéb – az elemek karmai közé. Más nem is fogja elvállalni a fuvart, vagy ha igen, szinte biztos, hogy se ő, se az utas nem fogja többé meglátni a partot. Egyébként az út nem drága, viszont melegen ajánlom, hogy csak az vállalkozzon rá, aki ért az elemi mágiákhoz, elvégre már mind tapasztaltátok a sziget nyers elemi erejét.
  Mint azt tudjátok, délen található a tűz, északon a szél, keleten a víz, nyugaton pedig a föld birodalma, a sziget középső része pedig egy erdő. Nos, ott lehet élvezni a természet csodáit, a többi hely pedig csodálatosan megfelel a Magicae Elementum órákon szerzett tudásotok gyakorlására, de arra is, ha csak ki akarjátok ereszteni a gőzt némi gyújtogatással.
  Még egy valami: célszerű megtárgyalni a ladikossal, hogy mikor akartok visszamenni, mert noha nem tűnik annak, valóban megbízható. Azonban a megadott időpontra ti is legyetek a megbeszélt helyen, ugyanis könnyen lehet, hogy nem fog fél óránál többet várni, és a szigeten kényszerültök éjszakázásra…

  Csak hétvégenként illetve szünetekben látogatható.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce

   Pontos idő: Kedd Feb. 25, 2020 10:49 am