Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Amarilla úrnő lakosztálya

  Jonathan Acerlot
  Jonathan Acerlot
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Amarilla úrnő lakosztálya - Page 2 Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Jonathan Acerlot on Pént. Márc. 04, 2016 9:01 pm

  [OLVAD]

  - Anya, a bosszú semmit nem old meg ad egy. Ad kettő rád itt van szükség amíg a többiek vissza nem kerülnek. Szóval itt maradsz. Figyelned kell a diákjaidra és mondtam, hogy nem leszek egyedül, Raphael figyel rám. Szóval ne aggódj nem leszek egyedül. * - Tudom, hogy így gondolod és tudom, hogy segítenél, de most neked itt van dolgod. Bíz már bennem az istenit neki... * jelentem ki a végét kicsit erőteljesebben is megnyomva.*


  _________________
  Egy kedves ám kissé egoistra nőcsábász srác aki, nincs olyan nap, hogy ne vinne magával haza egy lányt. Amit persze tesója nem épp a legjobb szemmel néz. AMúgy egy eléggé életvidám és könnyen megszerethető karakter.

  Főkarakter Lord Sayon Merlioth Christopher Acerlot bátyja
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Amarilla úrnő lakosztálya - Page 2 Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Pént. Márc. 04, 2016 9:15 pm

  *Talán nem is tudom, hogy mit gondoltam. Igen itt van rám szükség, de ebben a helyzetben arra tudok gondolni, hogy a fiammal mi van. Nem e bántották nem e halt meg. Nincs kedvem elveszíteni Jonathant sem ráadásul aggódom, hogy rosszabb lesz a helyzet. Azon gondolkozom, hogy talán el kéne menni úgy, hogy ne tudja meg Jonathan.* - Jó igazad van. Viszont akkor is féltelek. Hiába felnőttetek számomra akkor is a gyerekeim maradtok.*Felelem neki elég volt az aggófdásból.* Nézd megbízom benned. Csak abban nem, hogy éppségben tértek vissza.Fontosak vagytok és nem szeretném ha bármilyen hülyeséget csinálnátok rendben?*Teszem fel a kérdést úgy, hogy értse is, hogy aggódom értük. Mindennél jobban és remélem egybe jönnek vissza mert ha nem..* - Eridj aztán térjetek vissza hamar.*Mosolyodom el, de a mosolyom mögött egy anyai aggodalom is van. Hiszen tudom, hogy baj lesz. Jonathant visszaküldöm a ketrecbe ez olyan h megástam volna a sírját. Féltem. Amint elment a fiam én megyek és megkeresem Thomast beszélnem kell vele.*


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most ...

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 4:18 pm