Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Új Élet Szimfónia (Gaea Nephele naplója)

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Új Élet Szimfónia (Gaea Nephele naplója) Empty Új Élet Szimfónia (Gaea Nephele naplója)

  Témanyitás by Vendég on Pént. Júl. 06, 2012 4:34 pm

  FIGYELEM! Zárd Össze varázslattal 2012. 10. 30.-án felszerelt napló!

  Idétlen cím, tudom. És nem is úgy kellene kezdenem, ahogy most teszem, hanem valamiféle nyálas tini felköszönővel, hogy Kedves Naplóm! De úyg őszintén mióta voltam én szőke pláza-angyalka? ... Pff... soha! Talán nem is menne, csak ha nagyon erőltetném. Szóval. Azt mondták, ez segíteni fog. Hogy kik? Hát azok a rokonok vagy kik, akik szerint én hozzájuk tartozom nem csak azért, mert angyallá változtam. Bár szerintem ők is csak abból indulnak ki, hogy tollas a hátam. Hülyének azonban bárki nézhet,de nem biztos, hogy jól jár vele. Amúgy aki a tollaimat nézik, az a hátamat IS látja, szóval ... jó helyen áll. ...
  Naszóval! Most itt ülök a hálótermi közös laptop előtt, és gépelem ezt a hülyeséget, mivel azt mondták, így könnyebben túl teszem magam majd a változásokon. Nem mintha az nem lenne elég, hogy már képes vagyok aranyhallá is átalakulni, de mázli, hogy az én mamóriám nem lesz tőle két másodperces. Báááár, ... lehet hogy jobban járnék. Mire észbe kapok hogy mit tettem, már többet nincs boldogtalan életem az tuti! Pár napja érkeztem. Pontosabban másodikán. Most azt sem tudom hanyadika van, de talán ez csak négy napja volt. Itt nincs csak egy órám, amit még mindig nem ástam elő a cuccom mélyéről. Semmi több. Pedig láttam itt már sok mindent. Talán még mobiltelefont is. Vicces azért. Én meg ide jöttem, mintha valami középkori elmaradt hely lenne, ahol se telefon, se semmi más, csak a Tollas Posta. ... Amúgy vissza térve az átváltozásokra! Felfedeztem, hogy tudom keverni az állatokat! Így felvettem a tükör előtt a szárnyas házi macskát a fürdőben egy pillanatra. Nagyon tetszett! Még a végén élvezni fogom hogy van új képességem. És ha másért nem, talán ezért érdemes még élnem egy keveset. ... Na jó, talán kicsit többet is. Tudni akarom hogyan álljak Yanhoz! Akarom tudni!


  A hozzászólást Gaea Nephele összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 30, 2012 11:50 am-kor.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Új Élet Szimfónia (Gaea Nephele naplója) Empty Re: Új Élet Szimfónia (Gaea Nephele naplója)

  Témanyitás by Vendég on Vas. Júl. 29, 2012 10:35 am

  Volt itt pár bejegyzés, de ezeket töröltem. ... Na mindegy. Nem tudom minek írom be ezt ide, ha egyszer úgy is csak mentett piszkozatok voltak de betett naplóbejegyzések nem. Szóval csak afféle jelzés nekem hogy volt, el ne felejtsem.

  Mostanában a napi edzéseken túl nem sokat teszek. Eddig az alakváltást gyakoroltam, majd az illuzionizmushoz visszatérve eszembe jutott, hogy semmire nem megyek azzal amit tudok ha nincs csapda- és zárismeretem. Ezért ide fogok hozatni valakit, aki ebben taníthat engem. Ha pedig ez nem megy, majd kerestetek itt valakit aki nem döf hátba vagy mérgez meg tanítás közben. Még jó, hogy egyenlőre a rendszer egyben van annak ellenére, hogy akár szét is eshetett volna a lázadás után. (Majdnem nagybetűvel írtam. De ha ezt megtettem volna még a végén úgy gondolnék ere az egészre, mint ami méltó része az életemnek. ... De nem vagyok büszke rá. ... Hogy miért, az maradjon az én titkom.) Apropó rendszer! A bűbáj már majdnem teljesen kész. Elméleti szinten minden működik. Már csak kell valaki aki átnézi, hogy valóban úgy működne e, ahogy én megterveztem. Azon kívül nem találtam olyan csapdavarázst, ami bent is tartaná örökre a foglyul ejtettet, csak olyat, ami időleges. Bár a talált mágikus kapocs időfagyást okoz az illetőnél, így kímélve az illetőt ahol csak lehet. Nem akarok olyat bent tartani, aki ártatlan. Csak azokat, akik elég gyengék ahhoz hogy kijussanak, és mellesleg megérdemelnék. Lenne tippem hogy első körben ki kerülhetne a gyűjteménybe. Én nem ölök! Nem vagyok hajlandó. De azt senki nem tilthatja, hogy el ne kapjam, ha megtehetem. És okkal tehetem. A telket megvettem. Már csak az a kérdés, hogy csalom oda a kiszemelteket áldozatok nélkül.


  Infó: Az áthúzott szöveg törölve lett de némi ügyeskedéssel sajna visszahozható. A rendszer SOHA nem tökéletes.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Új Élet Szimfónia (Gaea Nephele naplója) Empty Re: Új Élet Szimfónia (Gaea Nephele naplója)

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Okt. 22, 2012 6:22 pm

  Nagyon régóta nem írtam semmit ide. Pedig kellett volna. Óvatlan lettem és ez nem jó. Nem tehetem meg hogy csak úgy látványozok. Ide sem hülyék járnak. Ki is lenne annyira naiv, hogy simán benyeli minden szavamat. Talán csak az aki a végletekig barátjának tart. De ők ugyebár nincsenek túl sokan.

  Mostanában rengeteget gondolkodtam a világban elfoglalt helyemen. És bár tudom, hogy helytelen következtetéseket a legkönnyebb leszűrni, mivel az információk minden esetben hiányosak minden dolog, tett és cselekedetet illetően, azért a legjobb tudásához mérten igyekszik mindenki tenni a maga dolgát. ... Dolog. Ez is olyan furcsa valami. A szüleim bukott angyalok, akik csak követték a parancsot hogy visszakapják a becsületüket, és közben legjobb szándékaik ellenére alaposan a képébe hazudtak a kisebbik gyermeküknek, Nekem. Ahogy egyre többet agyalok azon ami történt, és egyre többet agyalok azon amit tehetek vagy hogy egyáltalán mit is teszek, valahogy egyre jobban összezavarodok, miközben a lelkem legmélyén éppen ellenkezőleg érzem, tisztul le minden. Hogy hogy lehetséges, nem tudom. Egy teljesen nevetséges dilemma az enyém. A szüleim, a vér szerinti szüleim hazugságai nem az én bűnöm. Miért is tetézem akkor egyáltalán? Tetézem egyáltalán, vagy pusztán az után megyek, ahogy neveltek, és amire felkészítettek? Tudok valóban érdemlegesen tenni ellene? van értelme egyáltalán tenni ellene? Legszívesebben most semmit nem tennék de nem tudom ez e a helyes út. Hogy nem csak a neveltetésem mondatja és teteti velem amiket teszek.

  Még másfél hét, Halloween. Elkezdtem az előkészületeket a villában tartandó bulira. A házveztől és az igazgatóktól megkaptam rá az engedélyt tegnap, hogy a meghívottjaim elhagyhassák és takarodót követően is a villában maradhassanak ha szeretnének. Nem hívtam sok diákot az Akadémiáról. Csak párat akik nagyját már az előző iskoláimban is ismertem. Ott lesz B. is és a vezetője. ... Nem tudom abból is mi lesz. talán el sem jönnek. Nem, nem akarok vámpírrá változni. De eltelt annyi idő, hogy talán B.-vel is lehet végre érdemben is beszélni. Úgy faképnél hagyott annó, hogy a fal adta a párját. pedig elég volt az is hogy megvakultam. Ami ugye hála az angyallá válásomnak helyre jött. De elvesztettem miatta egy újabb jó barátot. De az élet már csak ilyen. Egyetlen barátság sem tart örökké. És ki tudja mit hoz a jövő annak fényében is, amit tettem nemrég. Néha kimondottan kételkedem a helyességében.

  Ajánlott tartalom

  Új Élet Szimfónia (Gaea Nephele naplója) Empty Re: Új Élet Szimfónia (Gaea Nephele naplója)

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 2:40 am