Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Főtér

  Beliar
  Beliar
  .::Alvilági::.
  .::Alvilági::.

  Főtér        - Page 8 Empty Re: Főtér

  Témanyitás by Beliar on Szer. Aug. 20, 2014 9:43 pm

  *a ketrecből kiszökve meglepődik és nagyon igen az ősdémon másra számított persze és igen a labirintusra felsóhajt és amint átlépik elvigyorodik.* - Itt nekem is van hatalmam édes drága fajtársam. Dolgoz nekem és nem esik bajod vagy attól, hogy megégsz?*Teszi fel a kérdést és elé vág egy hatalmas tűz lángot amiből nehéz kiszabadulni.*- Lucifer most úgyis el van én meg élvezem szadizni az embereket és kihasználom. Te is közöttük vagy. Mindenesetre remélem élvezed az én kis ajándékomat? Mondjuk úgy, hogy az enyém elő karácsonyra… szeretem az ajándékokat csak úgy adni és mmit szeretnél befejezni? Nem félek tőled te kis szánalmas pondróó…*Magyarázza gyűlölettel és igen teljesen be van vadulva Beliar és Dante neki mindig is az ellensége lesz és az is marad.* - Szóval… mit szeretnél itt a labirintusban. A tűzön keresztül nem tudsz átjutni itt én vagyok az isten te pedig egy senki. Csak földi patkány.*Magyarázza.* - Patkány írtókat kell elhelyezni mindenhova.*


  _________________
  A hazugságok és a csalás patrónusa. Lucifer után született, eredetileg az Erények Rendjének hercege volt. A tizenötödik és a tizenhatodik században Isten legnagyobb ellenségének tartották. Nagyszerű szónok és néha egy úriember alakjában jelenik meg. Néhányan Belialt tekintik az eredeti ördögnek, aki teljesen különáll Istentől. Néhány történet szerint Belial volt Isten ellenfele, mikor Lucifer elbukott. Aztán egyesítették ereiket.

  Castin Noyers ősdémon hercege

   Pontos idő: Vas. Márc. 29, 2020 12:37 am