Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Réka&Daniel találkozása a közös társalgóban

  Gaweł Pawlak
  Gaweł Pawlak
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Réka&Daniel találkozása a közös társalgóban Empty Réka&Daniel találkozása a közös társalgóban

  Témanyitás by Gaweł Pawlak on Szer. Ápr. 18, 2012 10:13 pm

  *A közös társalgó egyik kanapéján egy Sylorinás fiú fekszik lehunyt szemmel és kissé szakadt ruhákba bújva. Az egyik keze lelóg, és a mellette ülő farkas azt piszkálja nedves orrával.* - Shadow, ne b***tass! *Nyögi a fiú kimerülten. Nagyon rossz állapotban van, hiszen már napok óta nem alszik. Napok? Hetek. Sőt inkább hónapok. Akárhányszor lehunyja a szemét ismeretlenek jelennek meg előtte, vagy olyan dolgokat csinálni, amikre nem is emlékszik. Fogalma sincs mi történik vele, de kezdi azt hinni, hogy teljesen becsavarodott.* - Shadow, mi a francot jelent az a szó, hogy "unokatestvér"? *Szól a farkashoz, aki meglepetten pislog a gazdájára, majd odadörgölődzik Daniel kezéhez. A srác félálomban megvakarja az ordas fejét, és tovább dünnyög néhány magyar szót maga előtt.* ~ Mi a franc történik velem? Meg kellene kérdeznem Tylát. Azt tudom, hogy új életet kaptam, de ez mi? *Morfondírozik magában, majd átfordul a másik oldalára, és nyög egyet. Sikerült összeverekednie az erdőben néhány furcsa alakkal, és bár azóta nagyjából begyógyította a sebet, de még mindig fáj neki. Bár... A fiú igazából észre sem veszi, hogy vérzik az oldala. Most van annál nagyobb baja is. Az állat meg csak ül, és aggódva bámulja a Blackwell gyereket.*


  _________________
  Folyamatban...

  Tyaeloria Perathon higgadt halandója
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Réka&Daniel találkozása a közös társalgóban Empty Re: Réka&Daniel találkozása a közös társalgóban

  Témanyitás by Horváth Réka on Szer. Ápr. 18, 2012 10:34 pm

  *A Teraszról jön vissza be a lány, mivel már kezd késő lenni és ideje lenne visszavonulni a hálókörletébe, viszont megtorpan mikor megpillantja a kanapén fekvő fiút. Igazából a farkas fel sem tűnik neki, csak a fiúra bír koncentrálni. Kirát felkapja a kezében - igen, magával hozta a macskáját is, vagyis az követte őt, nem kellett hozni -, majd a kanapé azon oldalára sétál, ahol nincs ott a farkas.* ~ Nyugi, csak sétálj el mellette... ~ *Gondolja, de végül is megtorpan mellette és tekintete a vérző részre siklik - merem feltételezni látható ha vérzik -.* - Daniel, vérzel. *Mondja a fiúnak és leül egy másik fotelra, Kira az ölébe fekszik és olvasni kezdi a könyvét, néha-néha felpislant a fiúra. Öltözete egy fekete csőfarmer, egy szürke atlétika trikó, derekára kötve egy fekete kardigán, szürke magassarkú. Nyakában az óra alakú nyaklánca, a félhold alakú nyaklánc is ott van, a szív alakú, ami üres, pedig karkötőként a kezére van csavarva.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 1:52 am