Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Diary Of A Madman - Rowan O'Callaghan naplója

  avatar
  Rebecca váltó

  Diary Of A Madman - Rowan O'Callaghan naplója Empty Diary Of A Madman - Rowan O'Callaghan naplója

  Témanyitás by Rebecca váltó on Hétf. Ápr. 02, 2012 10:11 pm

  A vastag kötet első oldala egy idézettel, majd egy rövid szöveggel kezdődik.  "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"
  Ez a könyv Rowan O’Callaghan ír származású féldémon-félangyal naplóját tartalmazza. A benne szereplő gondolatok az ő fejéből származnak, így hát rettenetesen veszélyesek, megismerésük a kedves olvasó elméjének rongálódását okozhatja. Elvégre az író elméje is bomlott, és ő ezt nem is próbálja tagadni…
  Rowan O’Callaghan
  Kelt: 2010. 01. 01, Inishloe  Ez után a szöveg után következik a napló, amely a keltezés dátumától íródik. Itt azonban csak a Fyronba érkezés utáni rész szerepel majd.


  _________________
  Rebecca Taylor váltója
  avatar
  Rebecca váltó

  Diary Of A Madman - Rowan O'Callaghan naplója Empty Re: Diary Of A Madman - Rowan O'Callaghan naplója

  Témanyitás by Rebecca váltó on Szer. Ápr. 04, 2012 7:42 pm

  2012. április 4.

  Itt unom az agyam állandóan egy helyben, miközben valami értelmeset is csinálhatnék. Annyira szívás… Viszont felfedeztem a közeli várost, ahol azt hiszem, remekül lehet garázdálkodni… Ráadásul csak engedélyt kell kérnem a házvezetőmtől, és kienged. Meglepően jó fej. Kevés ilyen élőlény van ezen a szánalmas világon… Szóval tegnap is lent jártam, és meglehetősen nehezebb zsebbel jöttem vissza, mint amilyennel elmentem. Szeretek lopkodni, na. Ráadásul soha nem árt meg egy kis plusz pénz, még akkor sem, ha a „nevelőnk” – aki igazából mindössze az örökbefogadónk – úgyis eléggé ellát minket. Szórakozásnak is beillik azt figyelni, hogy akár a testhez álló ruhákból is milyen egyszerűen ki lehet lopni holmikat… Főleg a kocsma jó hely, valami Félkarú Rabló, vagy hasonló nevű hely… De bírom. Meg úgy ez az egész hely viszonylag jó, nem olyan hulla unalmas, mint Inishloe. Szóval bírom a helyet. Csak Briant kell elkerülni, és akkor minden királyul megy. Mert akkor nem dumál bele abba, amihez a világon semmi köze nincsen.


  _________________
  Rebecca Taylor váltója
  avatar
  Rebecca váltó

  Diary Of A Madman - Rowan O'Callaghan naplója Empty Re: Diary Of A Madman - Rowan O'Callaghan naplója

  Témanyitás by Rebecca váltó on Vas. Jún. 03, 2012 5:37 pm

  2012. június 1.

  Basszus, pedig jó srácnak tűnt… Amúgy Morganről van szó. Sikeresen összeverekedtünk. Pedig tényleg bírtam a srácot, de túlságosan nekiállt védeni egy kiscsajt… Azt hittem, kellően brutális hozzá, hogy egy kölyköt is kinyírjon. Erre nem, elkezdte védeni, és az az állat kiakasztott, szóval megpróbáltam kinyírni, mire nekem ugrott. Még szerencse, hogy Cahal ott volt, és alaposan beleharapott a lábába. Szóval a lényeg, hogy háborúban állunk, úgyhogy ideje lesz kiforralni, hogyan tegyem el láb alól…


  _________________
  Rebecca Taylor váltója

  Ajánlott tartalom

  Diary Of A Madman - Rowan O'Callaghan naplója Empty Re: Diary Of A Madman - Rowan O'Callaghan naplója

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 12:07 am