Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Jeff biliárdszalonja

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Jeff biliárdszalonja Empty Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Vendég on Szer. Márc. 28, 2012 4:14 pm

  Ha a kedves járókelő nem vakul meg a szórakozó negyedben villogó neonreklámoktól, akkor a kaszinó környékén egy alacsony, kocsmára emlékeztető kis épületet vehet észre az ajtó fölött egy hatalmas, zöldön világító biliárdasztalra hasonlító cégérrel, amely alatt egy tábla függ, és kacskaringós betűkkel hirdeti Jeff biliárdszalonját. Az ablakokat kívülről hatalmas koszréteg fedi, így nem lehet belátni az épületbe, ha a szalon felkeltette valakinek az érdeklődését, akkor kénytelen lesz tiszteletét tenni Jeffnél.
  Odabent egy tömény füst szag terjeng, mert a tulajdonosnak nincs szíve kiküldeni a dohányosokat, így egy idő után kénytelen leszel megszokni a cigaretta füstöt. A szalonban általában hatalmas a nyüzsgés, nem csoda, hiszen a fiatalok imádnak ideje járni. Nem csak a játék miatt, hanem mert imádják a tulajt, no meg ki is szolgálja a kiskorúakat alkohollal, szóval a városi kamaszok sokszor szokták hajtogatni, hogy „Jeff a legjobb arc a városban!”. Visszatérve viszont a szalon kinézetére: egy kis folyosón kell végig menni, hogy bejuss a játéktérre. Bal oldalt 10-15 biliárdasztal várja a játékosokat a felszerelve mindennel, amire csak egy játékosnak szüksége lehet. Jobbra pedig található a bárpult, ahol maga a tulaj szolgálja ki a megszomjazott játékosokat. A pult mellett egy hatalmas zenegép található, ami egy-két Averóért cserébe a falra szerelt hangszórókból bömbölteti a mai slágereket.
  Hátrafelé pedig a mosdók találhatóak szintén elég jó állapotban, mert akármilyen lerobbantnak is tűnik a hely, Jeff nagyon szépen karbantartja belülről…

  Ha pedig ennyit emlegettük a tulajdonost, akkor illendő lenne mesélni róla valamit. Ő a sziget egyik legrégebbi lakója, aki jó sokszor keveredett már sötét ügyekbe, ezért kénytelen volt egy olyan vállalkozást indítania, amely miatt nem akarják folyton szemmel tartani a zsaruk. Az évek alatt megszerette a szalont, és nagyon jó viszonyt ápol az odajáró fiatalokkal. Poénjaival mindenkit elkápráztat, de akár a padlón lévő embereknek is hajlandó tanácsokkal szolgálni. Segítőkész ember, de azért nem árt vele vigyázni, mert nagyon ravasz tud lenni, ha akar. Általában a nap huszonnégy órájában itt van azzal az egy-két alkalmazottjával. Ritkán hagyja el a szalont, ugyanis a lakása az a biliárdszalon felett található.
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Erik Norgen on Szomb. Aug. 18, 2012 8:40 pm

  *Egy fekete bőrdzsekis, farmernadrágos, hosszú, szőke hajú, és amúgy, a környezetbe tökéletesen beleillő srác ül a zsúfolt szalonban, közvetlenül a pult előtt, egy bárszéken. Lábfejével ütemesen dobol a bárpult oldalán a számra, amit a zenegép éppen most dobott be az általa bedobott Avero nyomán. Valami ír zene lehet, legalábbis az ír zene egyfajta feldolgozása, nem valószínű, hogy eredeti. Egy nagy korsó sör áll a bárpulton a fiú előtt, aki éppen a tulajdonossal, Jeffel elegyedett szóba. Éppen a biliárdról folyik a szó - Erik az eddigi rekordjaival dicsekszik, meg azzal, hogy hány különböző városban mennyi pénzt gyűjtött össze fogadással, Jeff pedig egész egyszerűen nem hisz neki. Ennyiből áll a társalgás, Erik néha fel-felnevet, vagy végigfuttatja a tekintetét a többi vendégen, hátha talál valami érdekeset. Jelenleg köszöni szépen, tökéletesen elvan itt, bejön neki a társaság a hálóban, mindenkivel jól kijön, tetszik neki a birtok meg a kastély is. Mégis inkább a városban lóg szívesebben. Talán a sok szórakozóhely miatt, vagy mert ez kevésbé kihalt, mint az akadémia. Itt mindig nagy a nyüzsgés, pláne az efféle helyeken. Itt például már nagyon sokszor járt, éppen ezért ismeri Jeffet ennyire jól. Na jó, ez nem mond sokat a kapcsolatukról, hiszen Erik bárkivel leáll társalogni efféle dolgokról. Belekortyol a sörbe, majd ismét magyarázni kezd, a hangzavar meg a zene miatt kissé emeltebb hangon, így pár székkel arrébb is hallani lehet határozott, mély hangját, amint azt ecseteli, hogy mennyire fantasztikus biliárd játékos... Na persze, ki tudja, hogy mennyi igaz a dologból. Erik szeret füllenteni, főleg a harmadik sör után. És ez már az ötödik. Korsó. Plusz az a két unicum érkezéskor. Igen, jól bírja az alkoholt, csak a hangulata emelkedik meg tőle, az viszont elég nagy mértékben.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Victoria Jones
  Victoria Jones
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Victoria Jones on Szomb. Aug. 18, 2012 8:51 pm

  *A fülében bömböl a Hollywood undead és egyáltalán nem érdekli most, hogy hétvége van. Ha bár annak különösen örül, hogy nem lettek ki tiltva a múltkor hiszen amilyen balhé volt itt nem egyszerűen képtelen volt egyedül ide jönni. Még is most megtette ha bár egyedül szeretett volna lenni. Ami meg Naomit illeti már lenyugodott végül is örül annak, hogy a másik boldog.. és legalább jól érzi magát most. A rocker lányon furcsa módon egy vörös pántos ruha van és egy piros papucsot visel és a haja össze van fogva.. igen lehet, hogy a lányok is néztek nagyot a hálóban, hogy így öltözött fel a laza rocker lány, de hát muszáj változtatnia a stílusán. Amit Michelle is mondott. Nem zavarja, hogyha megnézik nem érdekli egyszerűen… a zenéjével van elfoglalva. Amúgy a Márkos eseten már túl van bár a srácnak nagyon sokat kell tepernie a bizalmáért. Miért? Amit vele tett hiszen az eléggé „gonosz” húzás volt. Tartozik annyival a többieknek, hogy megpróbál kicsit vissza venni az extrém dolgokból és amúgy is tervez egy „rock estet” Fredrik tiszteletére. Ahogy belép ugye Jeffhez körbe néz és halványan elmosolyodik.* -Látom hamar fel lett újítva. Hello mindenkinek.*Köszön a leányzó és a pulthoz lépve valami narancslevet kér Jefftől és bámulgat jobbra balra..*~hmm.. lehet kéne egyet játszani. Miért nem hívtam el Ariadnet. ennyi eszem van.~*Gondolkozik el és amint megkapta a narancslevét elkezdi iszogatni és nézi a többieket akik beszélgetnek és játszanak ugyebár.*


  _________________
  A lidérc aki megjárta azt az utat amit nem szeretett volna. Szülei elvesztése után rájött arra, hogy muszáj változni. Kezdi elengedni magát.. bár szerencsétlenségben a vámpírok mindig őt találják meg.. sokat köszönhet a barátainak akiket megismert. Néha szeleburdi és képes eltévedni nyílt terepen. Öltözködésben változik jó értelemben és beszédében is. Viszont azért mindig oda figyel,  hogy távol legyen a vérfarkasoktól, de ez elkerülhetetlen hiszenaz egyik legjobb barátnője az. Nem hátrál meg Akrobata létére az extreme dolgoktól, de a víztől még mindig fél.

  Castin Noyers lidérc-vámpírja
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Erik Norgen on Szomb. Aug. 18, 2012 9:07 pm

  *Éppen hangosan felnevet, ahogyan a lány belép a szalonba, így pár másodperc késéssel pillant csak hátra. Aztán egy pillanatra felvonja a szemöldökét, majd elmosolyodik. Követi a szemével a lányt ahogy az a pulthoz sétál. Elég alkohol van már benne ahhoz, hogy az összes maradék gátlását levetkőzze, így egy mérsékelt vigyorral odafordul Jeffhez.* - A hölgy italát én fizetem. *Mia ekkor vágná körülbelül fejbe, amiért megint szórja a pénzt. De nincs mit tenni... Elvesztette az önkontrollját, és ha így megjelenik a közelében egy szép csaj, akkor tuti, hogy nem bírja magát kontrollálni. Így hát lepattan a bárszékről, bár amilyen magas, a lába eleve leért, és odasétál Victoria mellé.* - Nem iszol inkább valami erősebbet? *Mosolyog rá, bevetve a lehető legcsábítóbb arckifejezését. Szóval aranyos félvigyor, kicsit hunyorgó szemek. Fél könyökkel a pulton támaszkodik, így teljes mértékig a lány felé fordulva. Végre talált magának valami társaságot. Méghozzá milyet! Némely kis alkoholista svéd faluban a lelkét eladta volna érte, miután egy hónapig ott időztek valami munka miatt. De persze ott mindig csak az öreg kocsmáros fogatlan lánya maradt, amin már... Na mindegy, nem volt egy szent az a csaj sem. De most nem kell effélékkel foglalkoznia, hiszen itt semmi oka sem lehet panaszra. Komolyabb kapcsolaton persze nem gondolkozik, Mia pedig kiosztotta, hogy itt le kell mondania az egyéjszakás kalandokról, ha be akar illeszkedni, de úgy van vele, hogy flörtölni azért még lehet. Meg amúgy is. Bár nem részeg, de nem is teljesen józan, szóval valamicskét ez is közrejátszik a dolgokban. Mint mondtam, az önkontroll elveszett...* - Hé! Te Cameosos vagy, ugye? Láttalak párszor a társalgóban. *Emeli fel azt a kezét, amivel nem támaszkodik a pulton, és meglengeti a mutatóujját a lány felé, még mindig az eredeti félmosollyal.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Victoria Jones
  Victoria Jones
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Victoria Jones on Szomb. Aug. 18, 2012 9:43 pm

  *A lány ugye narancslevet iszik és semmi töményet amire ugye ő nem emlékszik. Jobb is. Jeffre rámosolyog és nem mondd semmi olyat. Nézik e? Lehet, hogy zavarná bár most inkább csak körbe akart itt nézni. Amikor a srác megszólal akkor halványan elmosolyodik.* - Köszönöm, de én magam fizetem. Van bőven pénzem.*Feleli mosolyogva és a fiú felé fordul és felvonja a szemöldökét. Neki is ismerős a másik és igen a Cameosból. Ha bár jelenlegi állapotában ami mostanában volt nem nagyon tűrt meg senkit Arin, Freden, Michellen és Lacen kívül meg Lassen kívül senkit. Még pedig Márk miatt ami történt a napokban és örül annak, hogy a srác békén hagyja. A kérdésnél nemlegesen bólint.* - Nem bírom az alkoholt inkább kihagyom.*Feleli a srácnak és tényleg nem bírja.. a múltkor is ezért történt meg ami megtörtént. Amiért emlékezettet kellett törölni. Igen.. lassan kezd észhez térni és amúgy a könyvei olvasgatása mellett csinálja az edzéseit is.* - Igen Cameosos vagyok. Victoria Jonesnak hívnak.*Nyújtja a kezét a fiú felé és halványan elmosolyodik közben a fekete hajgumit kiszedi a hajából és a vállára omlik a vörös haja. A gumit meg felteszi a csuklójára.*- Te mostanában érkeztél jól emlékszem? A magyar gyereket, Dominikot tudom meg azt hiszem valami másik lány is érkezett bár nem vagyok annyira kommunikatív mostanában a többiekkel. Viszont jó a szemem.*Feleli nevetve és igen ő azért szokott figyelni és megjegyzi az új arcokat is.* - Nem ittál eleget? Az alkohol nem tesz jót a szervezetednek..*Jegyzi meg óvatosan. Legutóbb amikor ezt megjegyezte akkor volt az a nagy verekedés. Nem szeretne újabbat.* - Még egy üdítőt kérek szépen.*Végig méri Eriket amúgy és hát a lány nem olyan aki kapcsolatra vágyik. Ő szerepjátékos fórumozós aki szerelmes az egyik háztársába, de biztos abban, hogy nem fogja elmondani. Egyenlőre.*


  _________________
  A lidérc aki megjárta azt az utat amit nem szeretett volna. Szülei elvesztése után rájött arra, hogy muszáj változni. Kezdi elengedni magát.. bár szerencsétlenségben a vámpírok mindig őt találják meg.. sokat köszönhet a barátainak akiket megismert. Néha szeleburdi és képes eltévedni nyílt terepen. Öltözködésben változik jó értelemben és beszédében is. Viszont azért mindig oda figyel,  hogy távol legyen a vérfarkasoktól, de ez elkerülhetetlen hiszenaz egyik legjobb barátnője az. Nem hátrál meg Akrobata létére az extreme dolgoktól, de a víztől még mindig fél.

  Castin Noyers lidérc-vámpírja
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Erik Norgen on Szomb. Aug. 18, 2012 10:23 pm

  *A lányra nézve lassan valami vészharang megszólal a fejében, hogy hoppá, nem könnyű eset, jobb lesz nem bajba keveredni, de mivel már eleget ivott... Nem igazán veszi figyelembe ezt a hangocskát. Inkább a gátlástalan bunkóra hallgat a fejében, aki azt ordítozza, hogy... Na jó, nem monitorra illő az, amit ordítoz. Az elutasításra csak kissé kiszélesedik a mosolya.* - Hát akkor legalább a másodikat hadd fizessem. Egy ilyen szép lány nem érdemli meg, hogy maga fizesse az összes italt... *Majd int a mosolyogva fejét csóváló Jeffnek, hogy hozzá írja legalább a második üdítőt.* - Ugyan. Egy kis Bacardi nem árt meg senkinek! *Kacsint rá, még mindig széles mosollyal. A kéznyújtásra elfogadja a kezet és az ajkaihoz emelve, félig-meddig viccelődve csókot lehel rá.* - Erik Norgen, szolgálatára. *Engedi el a kezet direkt fél másodperccel később, amint az elvárható lett volna. Aztán csak figyeli, ahogy az kibontja a vörös haját.* - Hú... Szép hajad van. *Nézi végig az említett tartozékot a lányon. Régen látott vörös hajú lányt... Pedig mindig is szerette a különleges hajszíneket. Már unja a szőkét meg a barnát. A feketét, a vöröset, meg a többi különleges színt szereti. Na persze a világoskék már kicsit durva lenne.* Igen, a húgommal jöttem, Miával. Szobatársak vagytok, szóval már láthattad. Úgy néz ki mint én, csak csajban. *Vigyorog megint egy sort, majd hozzáteszi.* - Ikrek vagyunk. *Majd a következő szavakra elneveti magát.* - Nyugi, bírom az alkoholt. *Mutatja fel a hüvelykujját. Aztán feláll, odalép a zenegéphez, és betesz egy újabb számot .* Van kedved játszani egyet? *Lép oda a lányhoz mosolyogva, majd ha az beleegyezik, elindul az egyik biliárdasztal felé.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Victoria Jones
  Victoria Jones
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Victoria Jones on Szomb. Aug. 18, 2012 10:41 pm

  *A szerencséje, hogy Fredrik nincs itt bár a Márk eset óta nagyon figyelve van a lány. A törődést igényli, és ugye viszonozni fogja valamikor a jövőhéten. Csak Lasseval le kéne beszélnie a kaját és a süteményt. A fiú hallatára csak felvonja a szemöldökét és elmosolyodik és hallgatja a bókokat. khm.. mostanában kapott hideget meleget, szóval valamennyire elviseli. Csak óvatosan és mértékkel.* - Na jó meggyőztél, de hidd el tudom finanszírozni és nem leszek szegényebb.*Feleli nevetve és oda ül Erik mellé. Vagy is át ül egy közelebbi székre és hallgatja a srácot.* - Jó lesz a narancslé köszönöm. Nem szeretem az alkoholt és egyáltalán nem bírom. Még egy pohárkától is becsicsentek.. kivételes esetkor iszok. Amikor sikerül elrángatniuk ilyen helyre a barátaimnak. Főleg a legjobb barátnőmnek és a múltkor összejött. A mai az nem olyan különleges, úgyhogy köszönöm nem.*Magyarázza Eriknek és nem szeretne tényleg inni és azt, hogy részeg reméli, hogy megérti. Amúgy sem szeretne újabb bajt és azt már úgy is okozott eleget. Még Richardnak is mesélte és nem bírja már. Megint egy karakter ötlete van, és minél hamarabb meg fogja alkotni a lány. Igen egy fiún gondolkozik… A bemutatkozásnál csak elmosolyodik és hallgatja kivel érkezett.* - Ahham értem. Hermafrodita… egyébként meg rájöttem, hogy ikrek vagytok. Arra is rájöttem, hogy a Fyron az egy iker suli különleges fajokkal… *Jegyzi meg szemet forgatva és kicsit sok az iker az Akadémián. Nem zavarja csak ezt így megjegyezte.* - Igen tudom.. csak még nem sikerült beszélnem vele. Éppen divat változáson vagyok a barátnőm Michelle segít ebben végre rávettem magam aztán rengeteg dolgom van mostanában szóval csak futni láthattál meg azt, hogy Fredrik néha-néha felügyelet tartott. Vagy is figyelt.. mindegy nem fontos.*Feleli mosolyogva és amúgy most is van itt valaki csak árnyékosulva figyelik és nem fog elő jönni ám. Igen Victoriát őrizetlenül nem hagyják ám.* - Ahham bírod. Mennyire? Én ezért nem iszom. Bármi megtörténhet és inkább óvatos és elővigyázatos vagyok. A barátnőmet rá tudod venni az alkoholizálásra..*Neveti el magát és aztán Arit tényleg lehet. Bár mostanában ő ugye Lasse mellett található szóval. A zenére felcsillan a szeme és elkezdi énekelni.* - Egyik kedvenc számom.*Mondja a fiúnak és a kérdésre elmosolyodik és bólint.*- Örömmel játszom veled.*Feleli a fiúnak és ha benne van akkor ő fel kell és elindul az egyik biliárd asztalhoz.*

  //Fagy//


  _________________
  A lidérc aki megjárta azt az utat amit nem szeretett volna. Szülei elvesztése után rájött arra, hogy muszáj változni. Kezdi elengedni magát.. bár szerencsétlenségben a vámpírok mindig őt találják meg.. sokat köszönhet a barátainak akiket megismert. Néha szeleburdi és képes eltévedni nyílt terepen. Öltözködésben változik jó értelemben és beszédében is. Viszont azért mindig oda figyel,  hogy távol legyen a vérfarkasoktól, de ez elkerülhetetlen hiszenaz egyik legjobb barátnője az. Nem hátrál meg Akrobata létére az extreme dolgoktól, de a víztől még mindig fél.

  Castin Noyers lidérc-vámpírja
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Erik Norgen on Vas. Aug. 19, 2012 9:10 pm

  *Erik már eleve csak egy széknyire volt a lánytól, így hát az most közvetlenül mellé ült le. Ez persze tetszik a fiúnak, a mosolya egyre csak szélesedik. Belenyúl a zsebébe, elővesz némi pénzt, és Jeffet odaintve átadja neki.* - Tartsd meg a borravalót. *Mosolyog rá kissé fölényes hangsúllyal ejtve ki a szavakat, de a tulaj csak égnek emeli a szemeit, mielőtt a pénztárgépbe tenné a bankjegyet. A tiltakozásra csak vállat von, immár maradva a szokásos félmosolynál.* - Hát jó, te tudod. *Majd felül a lány melletti székre. A poénra csak megforgatja a szemeit.* - Hm... én még nem találkoztam mással. Hogy érted, hogy különleges fajok? *Teszi még hozzá, összeráncolt szemöldökkel. Eddig remélte, hogy a lány nem jött rá, hogy ő vérfarkas is részben - ezt nem szereti hangoztatni. Jó, lehet, hogy ritka az ilyen párosítás, de azért különlegesnek nem különleges. Vagy lehet, hogy van valami, amiről még nem tud? Elképzelni sem tudja, hogy mi az, amivel még nem találkozott.* - Nocsak... Olyan rossz kislány vagy, hogy felügyelni is kell téged? *Dönti oldalra kissé a fejét, a szokásos vigyorával párosítva a mozdulatot. Aztán rosszallóan megcsóválja a fejét, immár vízszintben tartva.* - Pedig egy jó sztori sem kezdődik úgy, hogy "Egy este éppen salátát ettem..." *Nevet fel a saját poénján, majd feláll, és a mögöttük levő üres biliárdasztalhoz lép, felvéve egy letámasztott biliárddákót.* - Egyszer megismerném a barátnődet is. *Néz fel vigyorogva, miután azzal a cuccal bekente a bot végét.* - Igen, én is szeretem... *Mosolyog a lányra, ahogy a golyókat kezdi el rendezgetni az asztal közepére, a háromszög alakú formát használva. Ha elkészült, felemeli a formát és félrerakja.* - Nos, hölgyeké az elsőbbség. *Int egy eltúlzott mozdulattal a szépen elrendezett folyók felé.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Victoria Jones
  Victoria Jones
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Victoria Jones on Vas. Aug. 19, 2012 10:08 pm

  *Csak ül Erik mellett és figyeli a fiút. Sikerül rávenni, hogy fizessék az italját és csak elmosolyodik. Ugyan nem szereti a vérfarkasokat és nem is érezte meg. Ha bár.. ha jobban bele szagol a levegőbe. Bár a fiú aurája megnyugtató és talán nem lesz ideges ettől. Igen fél a vérfarkasoktól amit nem igazán szeret hangoztatni, de maga körül egy vérfarkast bír el. Michellet. Azután szóba kerül az alkohol és halványan elmosolyodik a fiúra és nézi közben a játékosokat. Valóban különleges alkalmakkor szokott inni és most ez a nap például nem az.* - Mindegy nem számít. Viszont.. te. *Szagol bele a levegőbe..*- Vérfarkas vagy?*Teszi fel a kérdést halkan és nem szeretne illetlen lenni. * - Mi? Nem… csak történtek mostanában bajok és ez inkább csak törődés és nem igazán akarják, hogy baj legyen. No meg Ön és közveszélyes vagyok a szabadban, mert hiába szeretek gördeszkázni mindig elesek vagy neki megyek valaminek.*Feleli csendesen és kicsit elgondolkodik azon,hogy le kéne szoknia arról, hogy nem lesz ügyetlen. Bár ez nehéz dió számára.* - Amúgy nem vagyok rossz kislány. Nem vagyok olyan mint a többi…*Jegyzi meg óvatosan és igen nem tudja azt, hogy mire számíthat a másik részegsége miatt. A múltkori elég volt belőle.* - Egy ó sztorit akarsz hallani? A múltkor volt itt egy balhé ugye Jeff? Aztán nem számít. Nem lett semmi baja senkinek, de hagyjuk.*Mesélt egy sztorit Eriknek, de most próbál szociális hangulatban lenni ha összejön.* - Melyiket? A vérfarkast vagy a Démont? Ő foglalt van barátja.*Jegyzi meg a srácnak aztán meghallja a kedvenc számát és halványan elmosolyodik.. és elkezdi énekelgetni. A játékra amúgy bólint és elindul az egyik asztalhoz. Közben az egyik kezébe a dákót, a másikba a hegyezőt veszi.. aztán megcsinálja a dákó végét.* - Meg kell jegyeznem én profi játékos vagyok. Tudok pókerezni is és haverokkal Londonban a fogadások legtöbbjét én nyertem.*Meséli a srácnak és igen. biliárd, snooker jöhet bármi ő megbirkózik vele. Azután ha a golyók meg vannak igazítva akkor ő fogja magát és a fehér labdát és üti a kezdő lökést. Nem talált bele, majd következőleg..*


  _________________
  A lidérc aki megjárta azt az utat amit nem szeretett volna. Szülei elvesztése után rájött arra, hogy muszáj változni. Kezdi elengedni magát.. bár szerencsétlenségben a vámpírok mindig őt találják meg.. sokat köszönhet a barátainak akiket megismert. Néha szeleburdi és képes eltévedni nyílt terepen. Öltözködésben változik jó értelemben és beszédében is. Viszont azért mindig oda figyel,  hogy távol legyen a vérfarkasoktól, de ez elkerülhetetlen hiszenaz egyik legjobb barátnője az. Nem hátrál meg Akrobata létére az extreme dolgoktól, de a víztől még mindig fél.

  Castin Noyers lidérc-vámpírja
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Erik Norgen on Vas. Aug. 19, 2012 10:31 pm

  *A kérdésre nem felel rögtön, a lány tekintetét látva úgy érzi, hogy nem ez lenne a megfelelő alkalom rá, hogy közölje ezt az apró tényt. Úgyhogy...* - Ééén? Nem. Biztosan azt a pasast érzed mögöttem. *Bök hátra a válla fölött - tényleg egy vérfarkas ül mögötte. Úgy érzi, hogy ha bevallaná, hogy micsoda - amit amúgy is iszonyúan szégyell - csak elijesztené a lányt. Szóval marad a blöff. Végül is, egy ilyen zsúfolt helyen amúgy is nehéz dolog a szagokra hivatkozni - mert azokból a kelleténél több van jelen.* - Ugyan. *Szólal meg amikor a lány arról beszél, hogy miért felügyelik.* - Annyira azért nem lehet szörnyű. *Nem kérdez rá, hogy mi történt, annyira azért nem hülye. Amúgy nem részeg, tényleg jól bírja a piát. Csak a maradék gátlásai is eltűnnek tőle, nameg a hangulata is elég szépen megemelkedik. Hogyha nem ivott volna, talán nem szólítja le a lányt, és főleg nem beszélne ilyeneket. De nem részeg. Nem, ha részeg lenne, akkor össze-vissza beszélne, nem bírna egy egyenes vonalon végigmenni, és valószínűleg már valami svéd slágert énekelne hangosan. Nem, nem szokott részeg lenni, vagyis csak ritkán. Legtöbbször - ahogyan most is - tudja, hogy hol a határ. Így mielőtt a biliárdasztalhoz lép, megissza a maradék sört, de nem rendel ismét. Majd később, esetleg. Az attól függ, hogy hogyan alakulnak a dolgok Viccel.* - Mint a többi? *Vonja fel a szemöldökét, majd elvigyorodik.* - Nem tudom, mire gondolsz. *Vág ártatlan képet. Tudja ő, csak azt szeretné, ha a lány mondaná ki.* - Oké, és abban sem volt alkohol? *Vonja fel a szemöldökét ismét. Sztorinak nem lehet mondani, ahhoz túl kevés benne a részlet. De nem fog kérdezősködni, nem akar bunkónak látszani... Most nem.* - Hm... Az attól függ. Melyikük szeret jobban inni? *Neveti el magát, majd a lány következő szavaira grimaszol egyet.* - Óó, miért ilyen kegyetlen az élet? *A fogadásra lassan elmosolyodik, és az asztalnak támaszkodva pislog a lányra.* - Nos... Akarsz fogadni? *Vigyorodik el.* - Mondjuk... Ha én nyerek, megcsókolhatlak. Ha te nyersz... Nos, megteszek bármit, amit kérsz. Egy hónapig. *Löki el magát az asztaltól, és odalép a lányhoz, majd kezet nyújt. Talán alkohol nélkül ezt sem merte volna megtenni, de... Mint tudjuk, ivott egy keveset.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Victoria Jones
  Victoria Jones
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Victoria Jones on Vas. Aug. 19, 2012 11:06 pm

  -Tudom, hogy te vagy. A mögöttem lévő egy lidérc.. és nem érezni rajta a Vérfarkas szagot.*Jegyzi meg halkan és maximum nem fogja nyaggatni a srácot ha nem akarja. Nem fél ám a vérfarkasoktól annyira csak teliholdkor a gyengéjük. Viszont nem bánná azt, hogy nem másznak rá.. úgy is letudná rázni őket. Nem kell blöffölni egyszerűen nem fogja nyaggatni Eriket. Hát akkor arra a székre rá ül és figyeli tovább a srácot és elkezd beszélgetni vele. Milyennek tartja? Nos egyenlőre alkoholista állatnak, de ezt nem fogja kimondani. Kezdi megszokni, hogy sokan isznak az itteni helyen, de próbálja kikerülni őket. A felügyelés kerül szóba amire szemet forgat.* - Nem számit.*Jegyzi meg majd utána csak nézegeti a játékosokat és meséli azt, hogy mi történt ezen a helyen. Nem akar rá emlékezni és nem szeretne perverz pasasokat sem aki a közelébe kerülnek. Elviseli őket, de egyenlőre nem szóval majd meglátjuk mi lesz, hogyha Erik rákezd a szövegelésre. Utána elkezd beszélni a lányokról és a rosszaságról. Pontosan sejti, hogy miért nem mondja ki Erik a bizonyos szót. Hát Victoria Jones szótárjában nincsen ilyen jellemző.* - Nem akarom kimondani milyen lányokra gondolok, de ha szeretnéd leegyszerűsítem. Pláza cicák. Nem szeretem a rózsaszín, nincsen műkörmöm és nem hisztizek.~nem mindig..~*Jegyzi meg és tessék kimondta, de nem csúnya szavakkal. Utána szól a kedvenc száma amit énekelgetni kezd. Hiába a csúnya szöveg ő bírja és kedveli. Még unokatesói szoktatták rá az együttesre még tavaly. Aztán sztorizgatnak és az alkoholos dologra nem reagál. Azután a biliárdasztalhoz lép és elkezdi mesélni, hogy mennyi mindent nyert. A fogadást komolyan mondta hiszen ők folyamatosan a haverokkal Londonban fogadtak. Ebből nem is számolja meg hányszor veszített, de a régi szép idők kedvéért nosztalgiázik. Később iszik narancslevet, majd aztán jön a kezdő lökés. A fogadásra felvonja a szemöldökét és nem igazán mondd semmit.* - Na jó. Talán benne vagyok.. de! ~A csókot úgyse fogom végre hajtani~*Gonosz és igen szeret ravasz lenni meglátják hogy alakul a dolog.*-Győzzön a jobbik.*Jegyzi meg egy negédes mosollyal és aztán várja, hogy a fiú lökjön. Most viszonylag jó a kedves, szóval nem kell félteni a másikat.*


  _________________
  A lidérc aki megjárta azt az utat amit nem szeretett volna. Szülei elvesztése után rájött arra, hogy muszáj változni. Kezdi elengedni magát.. bár szerencsétlenségben a vámpírok mindig őt találják meg.. sokat köszönhet a barátainak akiket megismert. Néha szeleburdi és képes eltévedni nyílt terepen. Öltözködésben változik jó értelemben és beszédében is. Viszont azért mindig oda figyel,  hogy távol legyen a vérfarkasoktól, de ez elkerülhetetlen hiszenaz egyik legjobb barátnője az. Nem hátrál meg Akrobata létére az extreme dolgoktól, de a víztől még mindig fél.

  Castin Noyers lidérc-vámpírja
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Erik Norgen on Szer. Aug. 22, 2012 7:48 pm

  *A lány szavaira csak színpadiasan felsóhajt. Menti ami menthető, vagy mi.* - Hát jó. Lebuktam. Tudod, nem szeretem hangoztatni. *Von vállat. Tényleg nem szereti. Élete legnagyobb hibájának tartja azt az estét. Amiért hagyta, hogy ez megtörténjen, és ő ilyen... szörnyeteggé váljon. Hiába szeret hülyéskedni, azért mindig tudja, hogy hol a határ, hiszen a rontásűzők élete megtanította rá, hogy egy percre sem szabad, hogy lankadjon a figyelme. Teliholdkor pedig csak egy vérengző vadállat, aki ész nélkül képes gyilkolni. Olyan... kiszolgáltatottnak érzi magát emiatt. Tudja, hogy nem lehetetlen megölni egy átváltozott vérfarkast, hiszen ő is több tucatot küldött már a túlvilágra. Egészen addig, amíg az az egy meg nem találta őt. Erik véleménye Victoriáról egyelőre nem terjed tovább annál, hogy szépnek és kissé félénknek tartja. Vagy tartózkodónak. Ahogy tetszik. Minden esetre nem egy bulizós alkat. A lány szavaira csak elneveti magát.* - Oké, értem már. Te valóban nem nézel ki annak. *Bólint, majd elindulnak ugyebár az asztal felé, közben pedig Erik együtt énekel a lánnyal.* - Te is szereted őket? *Vigyorog rá. Ő a legtöbb hasonló stílusú zenekart kedveli, és bár nem ők a kedvencei, sokat hallgatta őket. Aztán a fogadásra tereli a szót ugyebár. A lány hangjából kihallja a hátsó szándékot, így felemeli a mutatóujját és ingatni kezdi.* - Nem fogod megúszni a csókot. Megegyeztünk. Ha én nyerek - márpedig ez igen valószínű *teszi hozzá egoista mosollyal* akkor csók. Nincs vita. *Ereszti le végül a kezét, majd betámasztja az ütőt és beleüt a fehér golyóba, ami megindul az ő egyik színes golyója felé... Hogy jól találta-e el? Az majd még kiderül.* - Nos... Nem szoktam ismeretlen lányokat csak úgy lesmárolni, szóval elárulhatnál magadról valamit. Honnan jöttél? *Támaszkodik az ütőjére, a lányt vizslatva.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Erik Norgen on Szer. Aug. 22, 2012 7:49 pm

  //Dobás lemaradt...//


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Aug. 22, 2012 7:49 pm

  The member 'Erik Norgen' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Jeff biliárdszalonja Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Jeff biliárdszalonja Hatoldal__1_www.kepfeltoltes.hu_
  Victoria Jones
  Victoria Jones
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Victoria Jones on Szer. Aug. 22, 2012 8:19 pm

  *Amikor közlik lebukott elmosolyodik, de nem mondd semmit. Amíg nem vérengző és nem is vad állat addig nem fél. Csak ha telihold van akkor kerüli őket.* - Megértem. Sajnálom.*Feleli a vérfarkasra és aztán fogja magát és tovább filozofál a fejében milyenek a vérfarkasok átalakuláskor. Viszont abban arra jött rá, hogy vadak és ijesztőek és jobb ha nem köti bele az orrukat. A félénkség Victoriában azért van, mert ő nem olyan alkat aki szeret szórakozni. Nem fiúzott sosem na jó mostanában, de egyszerűen nem akarta ezt csinálni. Úgyhogy.. ha többet szeretne tudni akkor nyugodtan kérdezhet akkor válaszol neki és aztán válaszol. Az együttesre csak szélesen elvigyorodik és válaszol neki.* - Még tavaly szoktattak rá az unokabátyáim és örülök neki.*Jegyzi meg és énekelget tovább. Egyáltalán nem vinnyogó hanggal Victoriának szép hangja van. Aztán jön a fogadás és a csókra csak szemet forgat.*~Fogadjunk, hogy igen..~*Szusszant magában és játszanak tovább ugye előbb lökött Erik most megint ő jön. A kérdésre összeráncolja a homlokát és válaszol.* - Londonban születtem aztán átköltöztünk Cambridgebe. Ott van egy hatalmas házunk és édesanyám a divattal foglalkozott.*Jegyzi meg minden elcsukló hang nélkül és már ki tudja mondani rendesen a dolgokat hiszen a múltkor elsírta volna magát ha akkor kérdeznek rá.* - Te? Egyébként mindig ilyen vagy?*Teszi fel a kérdést és mire gondol? A viselkedésre.*


  _________________
  A lidérc aki megjárta azt az utat amit nem szeretett volna. Szülei elvesztése után rájött arra, hogy muszáj változni. Kezdi elengedni magát.. bár szerencsétlenségben a vámpírok mindig őt találják meg.. sokat köszönhet a barátainak akiket megismert. Néha szeleburdi és képes eltévedni nyílt terepen. Öltözködésben változik jó értelemben és beszédében is. Viszont azért mindig oda figyel,  hogy távol legyen a vérfarkasoktól, de ez elkerülhetetlen hiszenaz egyik legjobb barátnője az. Nem hátrál meg Akrobata létére az extreme dolgoktól, de a víztől még mindig fél.

  Castin Noyers lidérc-vámpírja
  Dobókocka
  Dobókocka

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Aug. 22, 2012 8:19 pm

  The member 'Victoria Jones' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Jeff biliárdszalonja Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Jeff biliárdszalonja Hatoldal__4_www.kepfeltoltes.hu_
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Erik Norgen on Szer. Aug. 22, 2012 9:00 pm

  *A sajnálomra nem szól semmit, csak bólint. Van ez így. Most azonban nincs a lelkizős hangulatában, cseppet sem. Ő szeret szórakozni, a lánnyal ellentétben. Ez volt az egyetlen öröme az idegesítő húgán kívül. Persze valószínűleg csak el akar rejteni valamit ezzel a viselkedésével. Vagy pótolni akar valamit, ami nagyon hiányzik neki. Minden esetre ő sosem filózik ilyeneken, most is csak az jár a fejében, hogy megnyerje a fogadást. Meg persze próbálja elképzelni Vicet meztelenül. De ez mellékes.* - Én is kábé egy éve ismerem őket. *Vigyorodik el, ahogy szóba jön a Hollywood Undead. Eriknek sem hamis a hangja, na jó, talán néha egy kicsit. Vic hangján azonban kissé meglepődik, hallott ő már lányokat énekelni, nem is rosszul, de Victoriának kimondottan szép hangja van. Eriké amúgy mély, és hát, eléggé hangos, még jó, hogy nem hamis, bár nem is túl különleges. Aztán ugyebár ő lök, és eléggé elrontja, egy sem talál be. A lánynak azonban sikerül. Erik megcsóválja a fejét.* - Csak mázlid volt. Most figyeld a mestert! *Kezd el mászkálni az asztal körül, és ahogy Vic mellett halad el, letapizza a fenekét, csak úgy mellesleg, mintha oda sem figyelne arra, hogy mit csinál. Aztán végül megáll, betámasztja az ütőt és meglöki ismét a fehér golyót.* - Én Svédországban születtem, és ott éltem a szüleimmel, de aztán meggyilkolta őket egy angyal. Ezután a húgommal *mindig így hívja, hiába ikrek* a rontásűzésből éltünk. *Azt már nem teszi hozzá, hogy hogyan kerültek ide, jelenleg nincsen olyan hangulatban. Nem látszik rajta semmiféle érzelem, amikor a szüleiről beszél, sajnos hozzászokott, hogy azokat jól elrejtse a külvilág elől.* - Hogy érted? Ennyire vicces? Jóképű? Imádnivaló? *Ereszt el ismét egy egoista vigyort a lány felé, majd várja, hogy annak hogyan fog sikerülni a lökése.* - Mert ha erre gondoltál: igen, mindig. *Nevet egy sort magában.* - Kérsz valamit inni? *Kérdi, és ha az igennel felel, rendel neki amit kér, valamint magának egy colát. Igen, rájött, hogy nem jön be Vicnek hogy folyton iszik. Nem egy átlagos csaj, itt más módszerekre lesz szüksége.* - Neked van testvéred? *Érdeklődik tovább, miközben felkészül az újabb lökésre.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Aug. 22, 2012 9:00 pm

  The member 'Erik Norgen' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Jeff biliárdszalonja Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Jeff biliárdszalonja Hatoldal__1_www.kepfeltoltes.hu_
  Victoria Jones
  Victoria Jones
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Victoria Jones on Szer. Aug. 22, 2012 9:26 pm

  *Nem akar lelkizni ő most biztosan nem. Beszélgetnek arról, hogy Hollywood Undeadet szóba hozzák, hogy mióta ismerik és igen. Ő is egy éve azóta nem lehet abba hagyni. Szóval nem tudja megunni és mindennap meghallgat egy kicsit belőle. Amikor énekelnek akkor elmosolyodik és jó hangja van a srácnak.* -Nem csak mázlim volt. Tudom, hogy szerencsés vagyok.*Mondja a fiúnak és nyelvet ölt neki. Ő nem kapja meg azt a csókot azért sem. A mester szóra ásít.. és szemet forgatva jegyzi meg magában..*~Nem mesteri tudás..~*Jegyzi meg… és nem szeretne gonosz lenni, de elneveti magát.* - Mestert?*Vonja fel a szemöldökét és csak hangosan sóhajtozik.* - Ahham értem. Sajnálom.*Együttérez vele viszont legalább van neki testvére.* - Svédország szép hely.*Jegyzi meg elismerően utána szóba hozza azt, hogy milyen a srác.* - Egoista.. szadista.. állat.*Mondja ki végül a szavakat és nyelvet öltve ártatlanul pislog. Viccelődve mondja a tulajdonságokat és egyáltalán nem akarja bántani őt.* - Ne legyél egoista, mert nem áll jól neked. Viszont más sem.*Jegyzi meg ártatlan fa pofával és folytatja tovább a játékost. Gonosznak valóban gonosz volt és nem érdekli.. csak a szája nagy, de nem tehet róla.*~Mi lenne ha egyszer nem csak a szád lenne nagy?~*Erre felfigyel és keresi a hangforrást, de nem reagál. Elkapja ő a lidércet csak találja meg. Az italra csak bólint, hogy kér és elismeri, hogy nem iszik többet. Nem kell ide módszer ő csak szimplán bambizik és észre veszi az alkoholt bármilyen italban. Elkezd lökni és elmélkedik a dolgokban.* - A rontásűzés az jó szakma amúgy. beszélgettél már Naomival? Ő is az és a barátja Milan is.*Hozza fel és érdeklődik a rontásűzés felől.* - A mester az én lehetek.*Önelégült arccal vigyorodik a másikra és nem szól semmit.*


  _________________
  A lidérc aki megjárta azt az utat amit nem szeretett volna. Szülei elvesztése után rájött arra, hogy muszáj változni. Kezdi elengedni magát.. bár szerencsétlenségben a vámpírok mindig őt találják meg.. sokat köszönhet a barátainak akiket megismert. Néha szeleburdi és képes eltévedni nyílt terepen. Öltözködésben változik jó értelemben és beszédében is. Viszont azért mindig oda figyel,  hogy távol legyen a vérfarkasoktól, de ez elkerülhetetlen hiszenaz egyik legjobb barátnője az. Nem hátrál meg Akrobata létére az extreme dolgoktól, de a víztől még mindig fél.

  Castin Noyers lidérc-vámpírja
  Dobókocka
  Dobókocka

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Aug. 22, 2012 9:26 pm

  The member 'Victoria Jones' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Jeff biliárdszalonja Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Jeff biliárdszalonja Hatoldal__6_www.kepfeltoltes.hu_
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Erik Norgen on Szer. Aug. 22, 2012 9:49 pm

  *Az ismételt béna ütésére csak szemforgat egyet.* - Még mindig nem dőlt el semmi, drágám. Ne örülj. *Egyszerűen nem hiszi el, hogy ennyire nem jön neki össze a dolog. Vic vezet, és elég kevés rá az esély, hogy megverje, két ilyen jó kör után. És azok után, hogy ő ennyire elrontotta. Már majdnem megnyerte a játékot a csaj, és Erik kezd bepánikolni. Nehogymár egy hónapig azt kelljen tennie, amit egy lány mondd neki! Mia képen fogja röhögni, ha ezt megtudja. A családjáról a dolgokat nem azért mondja el, mert sajnáltatni akarná magát, szimplán csak mindenkivel közli ezt. Nem akar ő titkolódzni, később túlságosan furcsa beszélgetések jöhetnek ki a dologból. Nameg a lányoknak általában be szokott jönni... De amint azt már észrevette Erik, Victoria nem szokásos egyéniség. A szavaira felvonja a szemöldökét.* - Vigyázz, mert még le találom harapni a nyelved. *Vicsorít egyet a lány felé, majd elneveti magát.* - Tévedsz. Én egy jóképű, vicces és ellenállhatatlan srác vagyok, ha nem vetted volna észre. *A következő szavakra csúnyán néz.* - Neked pedig a beszólogatás nem áll túl jól, kislány. Előbb próbálj meg nem úgy viselkedni, mint egy csendes, védtelen, visszahúzódó kislány, és aztán szólogass be! *Csóválja a fejét, az ég felé fordított tekintettel. Aztán ugyebár letapizza a másikat, mire az fejbe akarná vágni, de Erik még idejében elkapja a másik kezét.* - Ehhez korábban kell felkelned, édes. *Vigyorog, majd egy pillanatra magához húzza a kezénél fogva, mintha le akarná smárolni, de végül nem tesz semmit, csak a másik kezével rácsap annak a seggére. Aztán ismét nekiáll és üt egy utolsót. Reméli, hogy ezúttal sikerül is neki. Aztán a lányhoz fordul.* - Igen, érdekes dolog. *Válaszol immár komolyabb hangnemben, a falnak támaszkodva. Várja, hogy a lány milyet lök, és hogy végül milyen kimenetele lesz a játékuknak.* - Nem, még nem találkoztam velük... Cameososak? *Érdeklődik felvont szemöldökkel. Nem ismer túl sok mindenkit onnan, csak a fiúkat, akikkel együtt alszik a bunkerban, meg amúgy is elég sok időt tölt ott. Meg ugyebár Elliotot, akivel sokszor hülyéskednek a társalgóban. A lány szavaira csak forgatja a szemét.* - Mondom. Mázlid volt.


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Aug. 22, 2012 9:49 pm

  The member 'Erik Norgen' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Jeff biliárdszalonja Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Jeff biliárdszalonja Hatoldal__2_www.kepfeltoltes.hu_
  Victoria Jones
  Victoria Jones
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Victoria Jones on Szer. Aug. 22, 2012 10:17 pm

  *A megszólalást nem veszi komolyan majd csendben figyel és el vannak. Igen ő most határozottan jól szórakozik és néha nosztalgiázik is: „Basszus Vic.. már megint nyertél” dolgokon. A lánynak nem szerencséje volt hanem tudása. Jó a lyuk érzéke na. A lány a családjáról amúgy nem szeret beszélni főleg, hogy még nagyon friss az elvesztésük és inkább hallgat róluk. Most jelenleg sebezhető ilyen téren. Szóval most még nem mondja el neki. Aztán érdekes beszélgetések jönnek amire a vége az lesz, hogy kinyújtja a nyelvét a lány. Csak szórakozik, de erről nem tehet.* - Előbb harapja le egy farkas azt ott..mint te a nyelvem.*Victoria megmondja a tutit és ártatlanul pislog a másikra. Utána az egoistás megjegyzést nem veszi fel és továb blép rajta.*- Nem tudod miért vagyok ilyen! Addig légy szíves viselkedj.*Szólal fel nem megengedhető hangnemben és csúnyán néz a srácra. A taperolásra meg képen törli, de ugye elkapják a kezét amire gyilkosan néz.* - Nem ismersz te.*Feleli csúnyán és utána oda húzza a fiú amire megborzong, de még is kicsit megijedt. Amikor megpaskolják a fenekét a fiú mögött egy kisebb fajta szelett lehet érezni amit a lány generált, de ez csak megvédés szempontjából. Néha nem tud figyelni a képességére… vagyis tud, de most ez nem az az eset. Aztán jön a lökés amire egy elégedett vigyort ad a másiknak és egészen jól el vannak, de lassan véget fog érni ez a meccs. A mázlira csak szemet forgat. Amikor a srácnak nem sikerült oda szögdel mellé és a 170 cmével próbálna valamit a fiúnak mondani.* - Ki korán kell aranyat lel én viszont egy srácot nyertem.*Mondja nyelvet öltve majd vissza szögdécsel a oulthoz és lehuppan a székre.* - Azt hiszem el kell ismerned. A mester a profi bajnok itt áll előtted és nem csak egy mázli volt. A fogadást viszont elnézzük. Majd legközelebb egy visszavágót és akkor.*Jelenti ki majd utána megforgatja a szemét és utána sóhajt egy nagyot.* - Nem kenyerem az ugráltatás. Szóval vagy kitalálsz nagyon gyorsan valamit.. vagy én fogok kitalálni valamit.*Ajánlja fel az ötlete, mert nem lenne képes tényleg. Ő nem olyan, hogy csicskásztatna bárkit is.*


  _________________
  A lidérc aki megjárta azt az utat amit nem szeretett volna. Szülei elvesztése után rájött arra, hogy muszáj változni. Kezdi elengedni magát.. bár szerencsétlenségben a vámpírok mindig őt találják meg.. sokat köszönhet a barátainak akiket megismert. Néha szeleburdi és képes eltévedni nyílt terepen. Öltözködésben változik jó értelemben és beszédében is. Viszont azért mindig oda figyel,  hogy távol legyen a vérfarkasoktól, de ez elkerülhetetlen hiszenaz egyik legjobb barátnője az. Nem hátrál meg Akrobata létére az extreme dolgoktól, de a víztől még mindig fél.

  Castin Noyers lidérc-vámpírja
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Erik Norgen on Szer. Aug. 22, 2012 10:32 pm

  *Az ismételt beszólásra csak elneveti magát.* - Szerintem egy farkas nem jutna túl könnyen a közelembe, úgyhogy ezúttal mellényúltál! *Na igen, egyszer a közelébe jutott, de még megvan neki az ott lent, szóval nem tart tőle, hogy veszélybe kerülhetne a legféltettebb testrésze. A kioktató mondatra a szemöldöke ismét a magasba szalad.* - Nocsak. És én nem mondhatnám el ugyan ezt? *Kérdi, már nem mintha megsértődött volna, csak meglepte a lány határozott fellépése.* - Nem, valóban nem. *Vigyorog rá a képenvágási kísérlet után. Érzi a háta mögött a szelet, de nem ezért lép távolabb.* - Nana. Nem szoktam lányokkal verekedni. *Csóválja meg a fejét, majd ugyebár üt egyet, és jól elrontja megint.* - Tanultál valami varázsigét, amitől elvesztem a koncentrálási képességeimet, vagy mi van? *Tárja szét idegesen a kezét, majd lerakja a biliárddákót a helyére, és vár, hogy a másik mit hoz össze. És bizony, sikerül is neki. Nyert. Erik csak sóhajt egyet, és lepillant a lányra.* - Igen. Nyeertééél. *Szólal meg, kezeit a magasba emelve parodizálja ki az ujjongást, de mély hangja és fanyar arckifejezése miatt még nevetségesebbre sikerül a dolog.* - Most mit fogok mondani? Megvert egy lány biliárdban? *Sóhajt a szemét forgatva, és nekitámaszkodik a falnak.* - Nocsak... *Pillant ismét a lányra, ahogy az közli, hogy nem tetszenek neki a feltételek.* - Ezt az elején kellett volna közölnöd. *Vigyorog rá.* - De rendben. Akkor találj ki egyvalamit, amit tegyek meg itt és most. És én megteszem. *Még mindig jobban jár, mintha az első verziót fogadta volna el a csaj, az mondjuk tény. És kevésbé égeti le magát a szobatársai meg Mia előtt. Szóval egész jól megúszta a dolgot, egyelőre legalábbis úgy néz ki. Aztán ki tudja, mit fog kitalálni a lány.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Victoria Jones
  Victoria Jones
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Victoria Jones on Szer. Aug. 22, 2012 10:46 pm

  * Szóval ugye ő nyer mire a másik parodizálni kezd és elégedetten vigyorog. Nem tehet arról, hogy ő nyert egyszerűen tudja jól azt ki van felül. Meg amúgy is rengetegszer biliárdozott még az apja tanította meg szóval nem tehet arról, hogy egy mestertől tanult. Ártatlanul nyelvet öltve leül a pulthoz és onnan figyel Erikre.* - Ki tudhatta ez!?*Teszi fel a kérdést és elneveti magát. Csak kicsikét szemét. Megtudják e a lányok, hogy nyert egy fogadásban? ezer százalék és aztán elmeséli azt is kicsoda micsoda a fiú. Amit hozzá tesz nem rossz pasi, de ezt nem hangoztatja neki. Aztán jön a fogadás ügy amire csak negédesen mosolyog rá és aztán fogja magát megissza a colát amit kértek neki.*-Köszönöm az italt amúgy. Az elején? Az úgy nem móka..*Büszkén kihúzza magát és rászegezi a magas férfire a tekintetét és gondolkozni kezd a fogadáson.*- Ha eléred azt, hogy megggyengüljek.. megkaphatsz. Viszont úgy sem fog össze jönni ezt már előre tudom.*Mondja büszke fejjel és hanggal. Az oké, hogy Márknak sikerült.. de az az alkohol hatás volt ez meg ugye nem az. Felajánlotta a fiúnak a dolgokat és kezdhet gondolkozni azon, hogy vajon komolyan gondolja e Vic. Aztán rápillant az órára és vissza Erikre.* - Vissza megyünk a Cameosba nyuszifül? Vagy még itt maradsz csacsogni?*Teszi fel a kérdést ha jön akkor együtt mennek el ha meg nem akkor Victoria egyedül indul vissza és elköszön Eriktől azzal, hogy próbálkozzon ha összejön… címmel… és elégedetten indul az iskola falai közé.*


  _________________
  A lidérc aki megjárta azt az utat amit nem szeretett volna. Szülei elvesztése után rájött arra, hogy muszáj változni. Kezdi elengedni magát.. bár szerencsétlenségben a vámpírok mindig őt találják meg.. sokat köszönhet a barátainak akiket megismert. Néha szeleburdi és képes eltévedni nyílt terepen. Öltözködésben változik jó értelemben és beszédében is. Viszont azért mindig oda figyel,  hogy távol legyen a vérfarkasoktól, de ez elkerülhetetlen hiszenaz egyik legjobb barátnője az. Nem hátrál meg Akrobata létére az extreme dolgoktól, de a víztől még mindig fél.

  Castin Noyers lidérc-vámpírja

  Ajánlott tartalom

  Jeff biliárdszalonja Empty Re: Jeff biliárdszalonja

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 2:25 am