Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Képességigénylés

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Márc. 19, 2012 6:22 pm

  A topik neve magáért beszél.Smile A képességigényléseket kérünk főkarakterrel írjátok be, és 1-2 mondatban indokoljátok, hogy miért ezt a képességet választottátok a karakternek!

  Képességek listája és szabályai


  A hozzászólást Tyla Perathon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 19, 2012 6:58 pm-kor.
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Horváth Réka on Hétf. Márc. 19, 2012 6:57 pm

  Na, én vagyok az elsőőő *.* Khm, akkor Horváth Réka karakteremnek (azaz főkarakteremnek) szeretném kérni a Látnok gárdából, a Jövendölés képességet, az 1. szint alapot + mellé a 2. szintet, ami 175 érmémbe kerül. Very Happy
  Indoklás: Azért szeretném kérni neki ezt a képességet, mivel már előző iskolájában és kiskorában is már megmutatkozott látnoki képessége. Megérzései általában csalhatatlanok, régen is, és most is. Illik hozzá ez a képesség, személyisége is eléggé jövő beállítottságú. Mindig is érdekelte, hogy mi fog történni a jövőben, mindig a jót, a jobbat remélte tőle.
  Köszönöm előre is ha megkapom. *.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Márc. 19, 2012 7:22 pm

  - Tyla Perathon: Holtidézés 5. szint - Khm. Világéletében kötődött hozzá az ilyesfajta mágia, és a kísérleteihez szükséges is a holtak feltámasztása.

  - Fredrik Laine: Energialöket 1. szint - Mindig is vadászatra nevelték, nemcsoda, hogy időközben sikerült elsajátítania gyerekkorában ezt a képességet.

  - Gabriel Dvorak : Jövendölés 1. szint - Kölyökkorában is mutatkoztak a látnoki képességei. Ha nem írja meg előre a szülei halálát akkor most már árva lenne.

  - Giselle Céline Marceau: Meggyőzés 1. szint - Édesanyja ügyészként dolgozik így érhet, hogy ellesett néhány "fogást" az anyjától, hogy manipuláljon másokat.

  - Raphael Walsworth: Ereklyeismeret 5. szint, Energialöket 5. szint - Régóta rajong a fegyverekért, szokott is kovácsolni, ha épp lehetősége van rá. Mára igazi fegyverszakértővé vált. Az energialöket igazából egy régi gyerekkori eseményhez vezethető vissza, ami kiváltotta ezt a képességet. Valószínűleg ez a képesség részben az apjától öröklődhetett.

  És megcsinálom magamnak.^^"

  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Horváth Réka on Hétf. Márc. 19, 2012 8:42 pm

  Igen, megint én, kidolgoztam még Lisát, Celicet és Marint is Very Happy

  Lisa Deadwood: Alakváltás 1. szint alap + mellé 2. szint, ami 175 érme
  Indoklás: Mindig is úgy gyilkolt, mikor dolgozni mentek, hogy bele kellett olvadni a környezetbe, elrejtőzni, hogy meglepetésként érje a kiszemelt áldozatot a támadás, így illik rá és hasznos számára ez a képesség. Személyisége is a változásra van beállva, hisz munka közben néha úgy hálózzák be az áldozatot, vagy csak simán az életben, nem egyszer kell alkalmazkodni a környezethez, átverni az embereket.

  Celice Woonder: Vérmanipuláció 1. szint alap + mellé 2. szint, ami 175 érme
  Indoklás: Sok halott élet kötődik a nevéhez, vérében van a gyilkolás, és nem egyszer szórakozott már el áldozataival, hogy megkínozta őket, megvárta míg elvéreztek. Ez a képesség illik szadista/gyilkos jelleméhez.

  Juliette Marin Merchant: Vérmanipuláció 5. szint, ami 100 érme
  Indoklás: Senki sem nézné ki Marinból, hogy képes legyen ilyenre, pedig igen. Összetett lélek, nem is kicsit, egyaránt jó és rossz is. Rá nagyon is jellemző (még ha szinte senki sem tudja róla), hogy bizalmatlan, nagyon is. Pont ezért, mindig törekedett rá, hogy úgymond, elbarikádolja magát a környezetétől és megvédje magát ha kell. Pont ezért kell neki ez a képesség, főleg, hogy Tyla cinkostársa is, nem csak úgy lenézett az iskolába.
  Szemfényvesztés 5. szint, ami 300 érme
  Indoklás: Jelleméből olyan, hogy szeret meglepetéseket okozni, ijesztgetni másokat, így illik hozzá ez a képesség. Szereti átverni az embereket, esetleg ha valami kell neki és egyenes úton nem tud hozzá jutni, akkor képes rá, hogy elvegye, vagy csak ha egy csapdát, vagy valamit akar hatástalanítani, mindig is képes volt rá, könnyen mentek neki az ilyenek.

  Remélem jó lesz, bocsi Sammy, hogy pont este fárasztalak ezzel... >.< Amúgy így összesen 3750 érmém marad, ha jól számoltam. Smile


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Lucien du Bois on Hétf. Márc. 19, 2012 8:52 pm

  - Sammael Crow: Nyomkövetés, 5. szint - Egyértelmű, hiszen a férfi több száz éven üldözött valakit, a nyomát végig sikeresen követve, és ez nem véletlen. A vérében van a vadászat, bármire és bárkire.
  Alakváltás, 5. szint - Sam tanulással és gyakorlással sajátította el az alakváltást, valamint ebben a lelki változások is szerepet játszanak. Képességeinek minőségét remekül bizonyítja, hogy élete minden napját egy elváltoztatott külsőben éli.

  - Kamen Grozdan Branimir: Meggyőzés, 1. szint - Kamenhez hozzátartozik a meggyőzés, a manipuláció és minden egyéb, ami ehhez kapcsolódott. Már egészen kicsi korában is megmutatkozott, hogy remekül tudja kezelni az embereket.

  - Elias Laine: Kódfejtés, 1. szint - Elias és a nyelvek. Khm. A fiú már most is rengeteg nyelven beszél, és kíváncsi is mindenre, ami a nyelvekkel, titkos kódokkal és bármi hasonlóval kapcsolatos.

  - Gwendolyn Zade: Vérmanipuláció képesség, 5. szint - Vámpír, imádja a vért, annak ízét, látványát, illatát, és bármit, ami ezzel kapcsolatos. Már emberként is képes volt minimális szinten a fent említett éltető folyadék manipulálására, mára pedig tökélyre fejlesztette eme képességét.
  Kódfejtés képesség, 5. szint - Könyvtáros, méghozzá nem is véletlenül. Mindig is közeli kapcsolatban állt a régi iratokkal, könyvekkel és effélékkel. Világ életében könnyen tanult nyelveket, és meglepően hamar megértette az általa ismeretlen nyelven írt kódexeket is.


  És semmi gond, Réka, már írom is befelé őket Smile


  A hozzászólást Sammael Crow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 24, 2012 4:21 pm-kor.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Hétf. Márc. 19, 2012 11:14 pm

  Alexander Seth Marceau: 1.szint Energialöket. : Mivel a srác teljes mértékben megváltozott nem érzi magát annak a gyereknek aki bárkit letudna vadászni. Természetesen hozzá a lefegyverzések jobban illenek. Sok minden rejtőzik ő benne. Ezért is gondoltam, hog az Energialöket 1.szintjét megadom neki.

  Ethaneal Denkey:1. szint ingyen. 2. szint - 175 érme:Vérmanipuláció 2. szint – Ethan démon létére remekül ért az emberek nyelvén. Ha szavakkal nem akkor tettek szóra tudja bírni a másikat. Ő mindig ilyen típus volt csak ritkán mutatkozik meg ez az énje.

  Veronica Donovan: 1. szint ingyen. 2. szint - 175 érme: Vérmanipuláció 2. szint - Talán a lányok közül a legpszichopatább emberke. Lidérc létére bármire képes, hogyha meg akar tudni valamit. Ő még akkor is képes használni, amikor nem veszi észre. A bénítás az egyik kedvenc szakszava.

  Amarilla Darwin: Nyomkövetés 5. szint – Ő bárkit le tud nyomozni bármilyen módon. Volt mikor kereste és üldözte a szerelmét és megtalálta ám viszont azért ha kíváncis valakire elég hamar megtudja a dolgokat ha akarja.  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most ...
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Ápr. 09, 2012 11:42 am

  - Adam Harrison: Vérmanipuláció 2. szint - Kölyökkora óta azzal szórakozik, hogy másoknak árt. Szóval évei voltak ennek a képességnek a fejlesztésére.
  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Lucien du Bois on Hétf. Május 07, 2012 4:37 pm

  - Yan Antonov: Jövendölés, 5. szint - Yannak az utóbbi időben alakult csak ki a látói képessége, de nagyon gyors ütemben fejlődött. Soha nem volt téves egyetlen jóslata sem, noha a mai napig nem igazán akarja elfogadni, hogy az álmai a jövőt mutatják. Bár, ki tudja, meddig képes még ellenkezni... A megérzései egyébként is mindig jók voltak, de úgy tűnik valami miatt csak most volt lehetősége a képességének, hogy tökéletesen kiteljesedjen.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Május 12, 2012 3:10 pm

  - Isobel Campbell: Szemfényvesztés 3. szint - Fogalma sincs már hogyan sikerült ennyire felfejleszteni a képességét, de azt tudja, hogy akárhányszor alkalma nyílik rá mindig használja. Imádja átverni a környezetét, és a csapdákat is ügyesen tudja hasznosítani. Mivel kicsit kleptomániás a csaj, és besurranó tolvajnak sem utolsó talán ezért volt alkalma ennyire kihasználni az adottságait.
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Május 12, 2012 10:50 pm

  Mivel Celice le lett cserélve, ezért Aideen más képességet kap. Razz
  Aideen Brianna Lynch: Orvoslás 1. szint alap + mellé 2., 3., 4. 5. ami 175, 300, 450, 525 érme
  Indoklás: Sosem volt képes ölni, egész életében csakis a gyógyításnak élt. Testvéreinek is folyton, mikor küldetésen voltak, segített, mivel ő volt a csapat gyógyítója. Igazából a iskolába is azért jött, hogy ezt a tudását tovább fejlessze. Mindene a gyógyítás és az életek mentése.


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Lucien du Bois on Vas. Május 13, 2012 12:12 am

  Michael Cobb: Orvoslás, 3. szint - Michael az utóbbi időben keményen ráfeküdt a gyógyításra, és igyekszik egyre jobbra fejleszteni az eleve benne lévő gyógyító képességeket. Noha már van diplomája, még nem sikerült tökélyre vinni ezt az erősségét, viszont lassan és biztosan közeledik efelé.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Lucien du Bois on Csüt. Jún. 14, 2012 10:29 pm

  Kamen Grozdan Branimir: Orvoslás, 1. szint - Kamen végre elkezdett foglalkozni az angyali énjével, és meglepő, hogy milyen gyógyítói képességei vannak annak ellenére, hogy sosem foglalkozott velük különösebben. Darius szerint "megvan benne a csoda".

  Lucien du Bois: Alakváltás, 1. szint - Lucien mindig is erősen kötődött a természethez, a rejtőzködéshez, és mindig is érdekelte az állattá való átváltozás lehetősége. És hát hosszas gyakorlás után végre sikerült elsajátítani ezt a képességet. Már csak tovább kell fejlesztenie...

  Patric J. Morgan: Vérmanipuláció, 3. szint - Patric valahogy mindig jó volt a mágia ezen ágában, és mindig is sokat foglalkozott a témával. A nekromancia minden része az ő asztala.

  Jacklyn Strickland: Meggyőzés, 3. szint - Jacklynnek a hobbija, hogy rávegyen másokat arra, amit akar, és az emberek valahogy mindig könnyen engedelmeskedtek neki. Tipikus vezető alkat, de nem hős. A mézes-mázos szavak könnyedén szaladnak ki a száján, lassan már szinte meggondolás nélkül is.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Horváth Réka on Vas. Jún. 17, 2012 9:46 pm

  Désirée Couteau karakteremnek szeretném kérni az Alakváltás képesség, 1-től 5-ik szintjéig. Smile
  Indoklás: Változó, mindig meglepetést tud okozni külsejével, ha szimplán öltözködés, viselkedés, ha más téren. Szeret is változni, főleg ha azzal kimutathatja egyéniségét.


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Vas. Jún. 17, 2012 9:50 pm

  Megcsinálom. Bocsi Sammy, de a számolás most rád marad, ha nem gond.^^"
  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Lucien du Bois on Vas. Jún. 24, 2012 1:18 am

  Severinus Eichelberg: Alakváltás, 5. szint - Alakváltó képessége már egész kicsi korában megmutatkozott, és noha eleinte nem tudta kontrollálni, mára tökéletesen kitanulta minden csínját-bínját. Vélhetően ez a legnagyobb tehetsége.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Júl. 02, 2012 6:48 pm

  Sziasztok! Szeretném igényelni az Alakváltás 3. szintjét. Köszönöm! Smile
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Csüt. Júl. 05, 2012 10:10 pm

  Victoria Jones:Mindig is ki tudta magát hozni minden bajból illetve győztesen került ki a csatából. Ha esetleg megkér valakit akkor az általában szó nélkül teljesíti. Szereti az embereket manipulálni akaratuk ellenére is. Nem veszélyes dolgokra kéri meg a másik felet, hanem például egy két könnyebb dolgot megcsináljon helyette.


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most ...
  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Lucien du Bois on Pént. Júl. 06, 2012 2:06 am

  Sergej Branimir: Nyomkövetés, 5. szint - Sergejnek nem természetes képessége a nyomkövetés, ezt Lucifertől kapta, hogy könnyebb legyen számára elkapni Michaelt. Ez egyben azt is jelenti, hogy minden gond nélkül tökéletesen bánik az adottsággal.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Pént. Júl. 06, 2012 6:18 pm

  Szeretném igényelni az alakváltás 4. szintjét!

  És irulva-pirulva lenne egy kérdésem: Nem lehetne, hogy legyen némi változtatás az 5. szintben? Így kicsit visszafogottnak érzem hogy oké, haj, szem, alkat, mindent tud a kari, csak éppen amint mozdulnia kell benne, úgy érzem kilökik a folyamatból azzal, hogy hang az nem megy. Így kissé használhatatlannak érzem, és nem nagyon tudom, mire használhatnám. Lesz hatos szint? Vágyok a mitikus lényekre! *.*
  Giselle Céline Marceau
  Giselle Céline Marceau
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Giselle Céline Marceau on Pént. Júl. 06, 2012 6:50 pm

  Hm. Gondolkozom rajta, lehet, hogy lesz változtatás. A legtöbb képességen úgyis finomítani akarok, szóval agyalok rajta:) A hatodik szintet nem tudom, talán lesz, de az is lehet, hogy az ötödiket turbózom majd fel. Nem tudom még, de egyébként tényleg javítani akarok a képességeken, és köszi az ötletet, bár kissé úgy érzem, hogy akiknek az alakját felveszik azzal nem fair, de azért átgondolom, és kezdek vele valamit. Az alakváltást úgyis át akartam írni. Smile De a lényeg, hogy ha van jobb ötleted nyugodtan oszd meg velünk, mert tényleg nem harapjuk le a fejed. Razz


  _________________
  Hosszú-hosszú hónapokig tartó ingadozó hangulata és jó pár kisebbségi komplexusos kirohanása után végre valahára visszatért az élők sorába, és a szokásosnál is hiperaktívabb. Igen, kérem szépen, visszatért az életvidám idióta Giselle, akit már régóta hiányoltunk, és immáron Naomi Verhoeven, Jessica Lord és Alise Rubenis társaságában kedvére kipattoghatja magát, amikor épp nem a kedvesével tölti az időt. Mostanság egyébként igen jótékony kedvében van, Naomival önként és dalolva segítenek Qarin lakóinak ott, ahol csak tudnak. Szóval, igen, Giselle visszatért! Rettegj Fair Isle!

  Tyaeloria Perathon életvidám őrangyala és Kamen Grozdan Branimir menyasszonya
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Kedd Júl. 17, 2012 3:41 pm

  Szeretném igényelni az alakváltás 5. szintjét. Smile) Még ha koncentrálást is igényel szinte egész nap álcában lenni, de így Gaea legalább önmagának látszódhat most így testcsere idején amikor fontos neki. Embarassed Shocked Cool
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Kedd Júl. 17, 2012 3:44 pm

  Mindjárt beírom.^^
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Kedd Júl. 17, 2012 3:55 pm

  Szupi! Nagyon szépen köszönöm! ^^
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Júl. 23, 2012 5:35 pm

  Sziasztok! Igényelni szeretném az Orvoslás 3. szintjét, és az Alkímia 3. szintjét. Köszönöm szépen ha megkapom! Smile

  (Az egyenleget Gaea N.-től vonhatjátok, Uriel a 2. multim)
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Júl. 23, 2012 5:39 pm

  Szia.Smile Mindjárt megcsinálom, ahogy a fajt is beírom neked.Smile

  Ajánlott tartalom

  Képességigénylés Empty Re: Képességigénylés

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 5:32 pm