Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Márc. 17, 2012 2:43 pm

  A kedves Játékosok a szó láttára felvonhatják a szemöldöküket, hogy mégis mik azok a gárdák. Nos ezek olyan csoportok, amelyekbe az iskola tanulói csatlakozhatnak annak alapján, hogy milyen a jellemük. Egy tanuló csak egy társulathoz tartozhat! Gárdát váltani nem lehet, kivéve, ha a karakter olyan jellemfejlődésen keresztül ment át, hogy utána már nem tartozhat többé oda! A gárdaválasztást kérjük legkésőbb egy héttel az előtörténet kikerülése után leadni.

  Fyron világában összesen tizennégy gárda található, ahová csatlakozni lehet. Jó, semleges és gonosz kategóriába lehet besorolni őket, de természetesen ez egy alap beosztás, és jó kifogással lehetnek kivételek.Wink (Pl. egy gonosz kari is tartozhat a Lovagok közé, ha mesterien bánik a fegyverekkel.Smile ) Akkor nem is ragoznám tovább a szót, hiszen biztosan nem akartok olyan sokat olvasni.

  1. gárda: Lovagok (jó beállítottságú)

  Ki ne akarna a becsületes és segítőkész lovagok közé tartozni, ha ebben a csoportban tetteivel az illető akár hírnevet is szerezhet? Ha bátor vagy, és megfontolt akkor mindenképpen itt helyed! Főleg, ha a közelharcban sem vagy utolsó! A fegyverek mesterei, a gyengék gyámolítói és a nők védői nyugodtan gyülekezhetnek eme gárda zászlói alatt!


  2. gárda: Gyógyítók (jó beállítottságú)

  A Jók képviselői közé tartoznak még a Gyógyítók, akik minden erejükkel azon vannak, hogy mások életét tegyék jobbá. Ismerik a legtöbb gyógynövényt, értenek a főzetek és kenőcsök készítéséhez, emellett pedig a gyógyítómágiákat ők űzik a legmagasabb szinten. Ez a legtisztább klán Fyronban, hiszen az itt lévő diákok kezéhez nem tapad vér.


  3. gárda: Vajákosok (jó beállítottságú)

  Jó pár évezredet ezelőtt, létezett egy nép, akik fejlettségükkel kitűntek a többiek közül. Igaz folyton dúltak csoportjaik között a belharcok és viszályok tépték-cibálták akkor is, amikor éppen összefogtak egy erősebb feltűnő ellenféllel szemben is, de kulturális fejlettségük szinten és életben tartotta őket. A kultúrát és a tudást a Vajákosok képviselték valahogy úgy, mint Egyiptomban a papság. Ebből a legerősebb és leghíresebb népcsoport tagjai a Kelták voltak. Ezen csoportban pedig szintúgy ott voltak mint tanító, és a béke fenntartói a Vajákosok. Így ragadt rájuk az azóta már titokzatossá vált Druida kifejezés, ami abban a korban a Bölcs jelzővel egyezett meg. Ők voltak vitás ügyekben a bírák, a gyermekek tanárai, születéskor a Bábák, betegségkor a vigasz és a gyógyszer hozója. Tudásukat sosem adták ki a kezük közül. Mind a mai napig ők képviselik a Tudást az emberek között. Zárt csoportjaikba bejutni igen nehéz. A felvétel csak két féle módon történhet körükbe. Vagy bele születik az illető, és nagykorúsága elérésével vállalja a Titok tovább hordozását és esküt tesz annak bővítésére és megőrzésére, vagy pedig akit méltónak találtnak rá, hogy közéjük belépjen, felveszik soraik közé. Egy ilyen csoport a már jól ismert Szabadkőművesek csoportja is. Tagjaik névsorát sosem tudni, így bármikor összefuthat vele bárki akár az utcán is még sem tudhatja, kibe botlott éppen. A Vajákos szent esküvel haláláig védelmezi mindazt a titkot, amit megszerzett, és amivel úgy tudni reményeik szerint életük végén elnyerik az öröklétűséget.

  Fontosabb dátumaik:
  Az Ókor végén a Vaskor behozatala. (Az első fémmegmunkálás a Keltákhoz köthető.)
  A Vaskorban a sikeres állat- és növénynemesítéseik. (A mai Magyarország területén a szintén a Keltáknál.)
  A Középkorban a Reneszánsz művészetek létrehozása. (Olaszországban.)
  Az Újkorban az Ipari Forradalom segítése és támogatása. (Angliában.)

  A mai Modern Kor-ban sajnos kénytelenek a belőlük kiszakadt nyíltan titkolózó Szabadkőműves ág miatt még jobban vigyázni és óvni a Titkot, miközben az egyre akaratosabban kutakodó ember néha már-már veszélyesen közel merészkedik önnön bajának előidézőjéhez. Az emberiséget megóvni pedig csak úgy tudja a Vajákosok társasága, ha visszavonul a Titokkal együtt. És amennyire csak lehet, eltűnik a semmiben.  4. gárda: Természetmágusok (semleges beállítottságú)

  Azon kevesek csoportja, akiket érdekel, hogy mi lesz az őket körbevevő világgal. ide tartoznak az ősi druida tanokat követők,a lelkes környezetvédők és azok, akiknek a vérében van az elemi mágiák használata. Ami fontos: Egy természetmágus soha nem öl, csupán akkor, ha a saját, vagy a szerettei élete veszélyben forog. Ezeknek a mágusoknak az ereje főként a természetből fakad, ezért képtelenek fekete mágiát alkalmazni, hiszen az ő feladatuk nem a pusztítás, hanem a teremtés.


  5. Harcosok:
  Ők azok, akik folyton készen állnak a bajra. Folyamatosan képezve vannak, és természetesen nem riadnak vissza semmitől. Ebben a gárdába azok jöhetnek, akik nem riadnak vissza semmitől. Bátrak és ügyesek. A segítségükkel nagyon sokra lehet vinni. Az éberségük a legjobb, hiszen mindig résen vannak és alvás közben is folyamatosan őrködnek mindenki felett. Sokan úgy vélik, hogy a harcosoknak könnyű, de valójában nem. Katonaként tisztelegni és éber szemekkel figyelni még néha nekik is elég fárasztó, de izgalmas. Sok év taníttatása után válik valaki igazi harcossá vagy versenyszerűen bajnokká. Mit gondolsz, te ebbe a gárdába tartozol?  6. gárda: Vadászok (semleges beállítottságú)

  Ők azok, akik egész életükben azért küzdenek, mert a szeretteiket megölték. Ide tartoznak azok, akik harcos vonásokkal rendelkeznek, és nem riadnak vissza akár a legrémesebb lénytől sem, hiszen olyan felkészítést kapnak, hogy tisztában vannak vele, milyen fegyvert mikor kell alkalmazniuk. Logikai feladványokban és nehéz rejtvények megfejtésében, avagy ritka lények felkutatásában őket érdemes keresni, hiszen olyan tudást kapnak, hogy ránézésre tudják ki milyen fajú és hogyan kell megölni őket. Az akadémia tanulói felsőfokú oktatás gyanánt harcművészeti stílusokat is megtanulhatnak és tovább fejleszthetik tudásukat, tehát akik szeretnének ezzel foglalkozni azok bátran jöjjenek ide, hiszen nem bánják meg.


  7. gárda: Látnokok (semleges beállítottságú)

  A látnokok, mint olyanok, képesek látni mindent, ami megtörténik, ami megtörténhetne, és mindent, ami már megtörtént, vagy megtörténhetett volna. Egész gyermekkoruktól jók a megérzéseik, és idősebb korukra ez egyre erősödik és erősödik. Egy húszas évei körül járó fiatal már hetekkel, néha hónapokkal előre végignézheti a jövő eseményeit, ez mindenkinél változóan jelentkezik: hol álmokban, hol valós látomásokban, hol máshogyan. Az itt lévő diákok legnagyobb része magának való, szeret titkolózni, és képességeik miatt olyan tudásra tehetnek szert, amelyet mind a jó, mind a rossz célok érdekében fel tudnak használni.


  8. gárda: Rontásűzők (semleges beállítottságú)

  Az első rontásűzők akkortájt jelenhettek meg a világban, mikor a sámánok az emberiséget kezdték büntetni. Segítenek azoknak, kik rászorulnak, ám ha úgy tartja kedvük, akkor cserbenhagynak mindenkit. A saját értékrendjük szerint cselekszenek, ezért nevezhetjük őket a semleges oldal egyik képviselőinek. Nem vetik meg a sötét mágiákat, hiszen néha épp azokkal tudják kivágni magukat a szorult helyzetekből. Rontásűzőnek születni kell, bár ezt a szakmát meg lehet tanulni, ha valaki felfedi előtted, hogy eme szakma fortélyait úgy ismeri, mint a tenyerét. Viszont akit nem érzi magában a fény és a sötét örökös harcát az nem képes jól kiaknázni a lehetőségeit.


  9. gárda: Hírszerzők (semleges beállítottságú)

  Olyan emberek csoportja, akik szeretnek sokat beszélni, ismerkedni, de emellett szeretnek mindig mindenről tudni, mindenhol ott lenni. Mániájuk, hogy mindenről értesülést szerezzenek. Vannak olyanok, akik a tudás megszerzése miatt tartoznak ide, de olyanok is szoktak csatlakozni közéjük, akik szeretnek sokat beszélni és ismerkedni. Lehetnek akár rossz, akár jó emberek Hírszerzőként biztosan előbb-utóbb értesülnek a fontosabb dolgokról. Alapjába véve egy hírszerző vidám, csacsogós alkat, de azért itt akadnak kivételek. Egyébiránt nekik van a legnagyobb haveri körük, bármikor, bárkit képesek leszólítani az utcán. Valószínűleg ez a közvetlenségükből fakad. Ebbe a gárdába bárki beléphet, aki nem valami harcos, vagy épp gyógyító alkat.


  10. gárda: Feltalálók (semleges beállítottságú)

  Zsenipalánták, őrült tudósok és lelkes kísérletezők számára. Beletartozik ide a robotkutyákat gyártó tudós, a varázsitalokkal kísérletezgető ifjú bájitalmester, de akár a holtakon különféle varázslatokkal próbálkozó nekromanta-növendék is. Bárki, aki valami újat próbál alkotni, illetve mindent a saját szakállán akar kitapasztalni, hogy aztán kísérletezgetve valami eddig nem létezőt hozzon létre. A reál tárgyak imádóinak erősen ajánlott!


  11. gárda:  Akrobaták (semleges beállítottságú)

  Örökmozgók, hiperaktív egyének, leendő kötéltáncosok, vagy a gimnasztika rabjai számára ajánlott csoport. Szimplán hiperaktív vagy? A gárdatagokkal levezetheted a feszültséget! Valódi akrobatának készülsz? Akkor ténylegesen itt a helyed! Az akrobaták egy örökké vidám, fecsegő és jó fizikai erővel megáldott egyéneket várnak. Legyél akár egyedül, akár társaságban itt biztosan jól fogod érezni magad. A légtornászok nagyon konfliktuskerülők, általában poénokkal próbálják oldani a hangulatot és néhanapján csapatokba verődve bandáznak a környéken. Mindig ügyködnek valami új trükkön, és még az extrém, veszélyes dolgoktól sem riadnak meg.


  12. gárda: Dalnokok (semleges beállítottságú)
  A zene a mindenük. Ők azok, akik a zenének élnek. Nem csak írják a dalokat, hanem meg is zenésítik őket. A dalnokok nyugodt, jó kedvű, megfigyelő típusok, akik elkerülik a konfliktusokat, elvégre az alkotáshoz szükségük van a lelki békéjükre. Bármit képesek megzenésíteni akár egy népies dalt vagy verset. A múzsák a dalnokokhoz köthetőek, hiszen tőlük származik a zene varázsa, még olyan varázslataik is vannak, amelyek ezen alapulnak. Nem hátrálnak vissza akkor sem, ha ez az egyetlen eszközük.


  13. gárda: Mentalisták (semleges beállítottságú)
  Mindenki ismeri a mentálmágiát, és a legtöbben tudják is használni, de senki nem olyan erővel, mint egy mentalista. Ők a legkiemelkedőbbek ezekben a varázslatokban, náluk jobban senki nem képes egyszerű szellemi úton hatni másokra, úgy befolyásolni és kiismerni őket, mint ezen gárda tagjai. Egy mentalista nagyon jó dolgokra is képes használni az erejét, azonban könnyű rossz útra térni, amikor látod, hogy képes vagy bármire rábírni az embereket...


  14. gárda: Illúziómesterek (semleges beállítottságú)
  Az ebbe a gárdába tartozó személyek – mint azt a nevük is egyértelműen sugallja -, mindenki másnál kimagaslóbb tehetségűek az illúziómágia terén. Remekül értenek mindenféle képi és hangi megtévesztő varázslat használatára, és természetes tehetségük van rá, hogy megtévesszék az embereket. Persze ezt nem sokan fogják fel így, legnagyobb részük egyszerű mutatványos, néhányan azonban nagyon komolyan veszik a mágiaágat, ami a legkevésbé sem hiba: megfelelő, tehetséges és jó érzékkel rendelkező varázslók sokra vihetik az illúziók segítségével.


  15. gárda: Boszorkánymesterek (gonosz beállítottságú)

  A boszorkánymesterek leginkább az ősi nekromantákhoz hasonlíthatóak: a mágia nagymesterei, akik érdeklődnek az ősi varázslatok iránt, és nem riadnak vissza a gyilkosságtól sem. Az egész iskolában nekik tapad a kezükhöz a legtöbb vér, hiszen nem csak ölnek, de a vért, mint olyant varázslataikban is sokszor felhasználják. A boszorkánymesterek teljesen gátlástalanok, és könnyedén átgázolnak bárkin. Akiknek az elsődleges a kísérletezés, és utolsó helyen szerepel a világ többi élőlénye, azoknak itt a helye.


  16. gárda: Sámánok (gonosz beállítottságú)

  Az első sámánok felbukkanása a mágia megjelenésének idejére tehető. Kezdetben az emberiség segítőjeként tartották számon őket, de a kereszténység szép lassan kiszorította az ő tanaikat, sőt üldözték is a sámánokat. Mára elég kevesen büszkélkedhetnek sámán ősökkel, hiszen a középkorban rengeteg varázstudót megöltek. A kirekesztés miatt a sámánok kisebb szektákat alkotva bosszút forralva teljesen elromlottak, és az erejüket a gonosz támogatására használják. Attól a végzetes nap óta betegségeket hoznak, az időjárással szórakoznak, álmokat manipulálnak, lelkek ejtenek rabul, kísérleteznek, és minden egyéb olyan dolgot művelnek, amit egy civilizált ember nem tenne meg. Ezért okolják őket a legtöbb nyavalyáért, viszont vigyázni kell velük, mert nagyon ravaszak, s eléggé összetartó csapattá váltak a szektákba tartozók.


  17. gárda: Martalócok (gonosz beállítottságú)

  Az Akadémia történetében ők a leggonoszabb, legsunyibb diákok köréből kerülnek ki. A hazudozás mesterei, a szemfényvesztés szakértői ennek a gárdának a tagjai. Szeretnek mások között viszályt szítani. Általában a háttérből mozgatják a szálakat, de muszáj akkor közelharcban majdnem a Lovagokkal vetekszenek. Akik az ármánykodást felsőfokon akarják űzni azoknak itt a helye!
  Kérjük, ide csak a főkarakterrel írjatok! A karakter nevét házszínnel*, a választott gárdát és egy-két mondatot kérünk leírni, utóbbi indoklás gyanánt szükséges. Smile

  *Erethon: dodgerblue
  Cameos: red
  Sylorina: green

  Írta: Tyaeloria Perathon
  Ötleteket adott és kibővítette: Gaea Nephele
  További ötleteket adott és segédkezett az írásban: Amarilla Darwin és Sammael Crow


  A hozzászólást Tyaeloria Perathon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 27, 2012 11:46 am-kor.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Márc. 17, 2012 3:36 pm

  Na hát akkor megkezdem a sort.Smile

  Daniel Blackwell - martalóc
  Perathon úrnő jóvoltából az összes rossz tulajdonságot megkapta, így nem kell csodálkozni, hogy egy bunkó idióta, akit igazából tényleg csak az érdekel, hogy másoknak ártson.

  Fredrik Laine - vadász
  Világ életében harcolni tanították, és néha el piszkos eszközöket használt ahhoz, hogy győzzön. A szülei halálát mindig is meg akarta bosszulni, és imád harcolni az idősebbik Laine fiú.

  Gabriel Dvorak - látnok
  Gabe gyerekkora óta tudja magáról, hogy látnok, az ő megérzéseinek hála a szülei nem haltak meg.

  Giselle Céline Marceau - gyógyító
  Az ifjú Marceau lány mindig is szívesen foglalkozott a gyógyítással Őrangyalként pedig még jobban fontosnak tartja, hogy meg tudja védeni azt a személyt, akire vigyáznia kell.

  Kyrie Lightwood - lovag
  Kyrie lány létére eléggé lovagias alkat, azaz inkább az igazságérzete olyan erős, hogy ide kerüljön. Mániája az, hogy megpróbálja elsimítani a viszályokat és kompromisszumokat kötni másokkal.

  Lasse Fält – lovag
  Az ifjú Fält gyerek nem csak nemesi származása miatt tartozik a lovagok közé, hanem a sajátos világnézete és elvei miatt. Általában nem ítélkezik másokról, ha úgyis néz ki akkor is megjátssza magát. Tehát alapjába véve még a viselkedése is hasonlít egy lovagéhoz.

  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Lucien du Bois on Szomb. Márc. 17, 2012 4:22 pm

  Arthur King - Lovag
  Arthur a lovagiasság megtestesítője: védelmezi az elesetteket, tisztel mindenkit, aki ezt megérdemli, valamint vaksága ellenére remekül bánik a fegyverekkel. Valamint aki ismeri a fiút, az előtt egy percig sem kérdéses, hogy ebbe a gárdába illik.

  Jessica Lord - Lovag
  Jess minden hiperaktivitása és fékezhetetlen energiája mellett tele van becsülettel és igazságérzettel. Igaz, a meggondoltság nem éppen rá jellemző, viszont egy pillanatnyi gondolkozás után képes harcolni azért akiről tudja, hogy nem képes megvédeni magát.

  Lily Holloway - Gyógyító
  Lily tipikusan az az ember, aki képtelen lenne megölni bárkit is. Ezzel szemben a segítségnyújtás, a gyógyítás, füvek gyűjtögetése, ezek mind olyan dolgok, amik remekül illenek hozzá. Valamint szívügyének tekinti, hogy segítsen mindenkit, akit csak tud, attól függetlenül, hogy az illető miket követett el.

  Elias Laine - Vadász
  Eliast talán nem kell sokáig indokolni: életét egy olyan helyen töltötte, ahol harcolni és bosszútállni tanították. És noha elvakultságnak tartja az angyalok gyűlöletét, egy valódi lidércvadász legyilkolásán nem tűnődne túl sokáig. Közelharcban nem olyan profi, viszont íjat nagyon óvatosan kell a kezébe adni, mert halálosan pontosan tud lőni.

  Lucien du Bois - Vadász
  Lucien a logika és a természet ismeretének a mestere. Elég nagy tudással rendelkezik mindenféléről, jó nyomkövető és harcos is. Noha nem a vadászoknál átlagosan megszokott, bosszúálló érzületből harcol, pusztán a csata öröméért. Igen, a félvér tényleg nagyon szeret hadakozni. Talán azért, mert az élete is egy ilyen úgymond csataként fogható fel, csak általában azért harcolt, hogy normális élete lehessen, hogy viszonylagos békében nőhessen fel. Tehát jó a harcban és mivel az esze vág, mint a penge, a memóriája pedig szintén eléggé jó, a rejtvényekben és feladványokban is jeleskedik.

  Kamen Grozdan Branimir - Martalóc
  Kamen, noha nem látszik rajta, komoly veszélyforrás tud lenni. Persze ez hangulatától függ, de az bármilyen is, a manipuláció abszolút a kedvence, ahogyan a hazudozás és minden egyéb ehhez kapcsolódó dolog is. Igaz, hogy mindemellett nem mondható kimondottan gonosznak sem, azonban ahhoz nem eléggé jó, hogy bármely más kategóriába beleférjen, és mást a múltja sem indokol.

  Rowan O'Callaghan - Martalóc
  Rowannél egy pillanatig sem kétséges, hová való: tipikus rossz fiú, aki imád keverni, átverni embereket. Vérében van a tolvajlás, az intrika. Magyarázata lényegében megtalálható az aláírásában: "Hát, igen, belé jutott a démoni rész, ezzel együtt minden idegbetegség és őrület, ami a tesójából kimaradt. Az intrika, a csalás és a rejtőzködés mestere: tökéletes besurranó tolvaj és gyilkos. Olyan valaki, aki egészen biztosan hátulról fog leszúrni."


  A hozzászólást Sammael Crow összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 08, 2012 11:00 am-kor.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Horváth Réka on Vas. Márc. 18, 2012 12:25 pm

  Horváth Réka - Látnok
  Már régebben is megmutatkozott látnoki képessége, előző iskolájában is, és még kisebb korában is mindig, szinte pontosan tudta előre a dolgokat, a megérzései szinte tökéletesek voltak.

  Celice Woonder - Martalóc
  Lelke mélyén teljesen romlott, nincs benne semmi érzés. Szeretet, bizalom, ezek mind kihaltak belőle. Csak 5 emberben bízik, és velük is csak igazából bosszúból van együtt, összetartja őket a közös bosszú vágy, így nőttek fel együtt. Legyilkolta saját szüleit, kivégezett rengetem embert, csakis a bosszú érdekében, talán más már lassan nem is élteti...

  Lisa Deadwood - Vadász
  Mesterien ért a fegyverekhez, a lényekhez és a gyilkolási módokhoz. A szülei, ő maga is sőt, az egész családja bérgyilkos és egy (nem kicsi) szervezetet alkotnak, aminek nem is kicsi híre van. Gyakorlata van a gyilkolásban és a vadászatban. Akár emberre, akár bármilyen más lényekre kell vadászni. Nagyon képzett e téren, bár azért van még mit tanulnia, hisz fiatal, erős és nagyon is tanulékony, ha erről van szó.


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Vas. Márc. 18, 2012 12:34 pm

  Réka, Celice, Lisa kész.Smile
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Vas. Márc. 18, 2012 12:52 pm

  Veronica Donovan – Martalóc

  Az angyalvadász, aki az áldozatához úgy közelít, hogy megbabonázza azt. Természetesen szeret beférkőzni a másik bizalmába viszont képes és a másik ellen fordítja, amit megtudott.

  Nathaniel Brightmore – Martalóc

  A tipikus szívtipró, aki első ránézésre nem bunkó és tökre kedves viszont a meggyőző képességével el tudja érni azt, amit, szeretne. Szóval ne lepődjön meg senki, hogyha behálózza a másikat és a titkaiba férkőzik.


  Alexander Seth Marceau – Vadász

  Ő benne elnyomták az angyali vért és arra képezték ki, hogy saját céljai elérésére használta fel a gyilkolást és arra tanították ne bízzon senkiben és mindegyik ember és lény ártalmas.


  Josh Parker – Vadász

  Világ életében arra képezték ki, hogy harcoljon és ölje meg azokat, akik ártanak a környezetében lévőkre.  Destiny Quenell – Látnok

  A lánya jóvoltából vált ő is abban a pillanatban látnokká csak nem tudja, hogy az álmai nagy része megvalósul.  Beatrix Vanderwood – Gyógyító

  A bájital tudásának révén sok mindent meg tanult és szeret az embereken segíteni másokon.


  Zack McCarthy – Gyógyító

  A jótét lélek, aki gyilkolni képtelen Démon létére viszont segíteni a sérült embereken és gyerekeken szívesen segít.

  Brian O'Callaghan – Gyógyító

  Világ életében mindig is inkább az angyali része volt benne és a sok tudás hatalmával és az eszével inkább segít másokon minthogy gyilkoljon.


  Természetmágus:
  Michelle Sanchez: Őt nem csak az elementál fegyverek érdeklik, hanem az is, hogy másnak tudjon segíteni. A dühéből fakadó őrülettől képes és megváltozik körülötte minden. Ezért általában mindig nyugodt és vidám. Kontrollálja azt, hogy ne legyen mindig ideges. Jobban illik hozzá a természetmágia mint az összes többi.  A hozzászólást Amarilla Darwin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 14, 2012 4:24 pm-kor.


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most ...
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Ápr. 09, 2012 11:31 am

  Adam Harrison - Boszorkánymester

  Imádja a vérmágiát, és kedvenc hobbija mások kínzása. Ízig-vérig boszorkánymester, és ezen semmi nem tudna változtatni. Mellesleg magasról tesz másokra, csupán a saját dolgai érdeklik. Még a tulajdon testvérét is magára hagyta. Velejéig romlott a fiú.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Ápr. 09, 2012 5:53 pm

  Shane McMullan - Látnok
  Soha semmi különleges nem volt ebben a fiúban, kivéve az, hogy semmi baj nem történt vele soha... De tényleg, semmi, mintha szabályosan elkerülte volna a bajt! Többször mentett meg másokat is, kisebb-nagyobb bajoktól, vagy oltotta el a még alig-alig égő tüzet... Megérzések, bevillanó képek, álmok, deja vu.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Ápr. 09, 2012 6:02 pm

  Shane: Elfogadva. Mindjárt kész is.Smile
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Ápr. 09, 2012 7:53 pm

  Lovag szeretnék lenni, az illik a karakteremhez.
  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Lucien du Bois on Hétf. Ápr. 09, 2012 7:58 pm

  Kérlek, Aradun, majd egy picit hosszabban is indokold meg, miért éppen a lovagot választottad a karaktered gárdájának, hogy miért illik hozzá Smile


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Ápr. 09, 2012 10:10 pm

  Ethan Crow - Martalócok

  "6. gárda: Martalócok (gonosz beállítottságú)

  Az Akadémia történetében ők a leggonoszabb, legsunyibb diákok köréből kerülnek ki. A hazudozás mesterei, a szemfényvesztés szakértői ennek a gárdának a tagjai. Szeretnek mások között viszályt szítani. Általában a háttérből mozgatják a szálakat, de muszáj akkor közelharcban majdnem a Lovagokkal vetekszenek. Akik az ármánykodást felsőfokon akarják űzni azoknak itt a helye! "

  A karakter legnagyobb erőssége a helyzetek és emberek kihasználása, habár szemtől szemben nem tűnik a legsötétebb alaknak, inkább egy egyszerűen nem éppen nyílt és bájgúnár fiúnak, a lelke kimondottan hataloméhes és sötét. Számára hazudni nem bűn, az alku csak akkor alku, hogyha a szavakat kiforgatva elárulhatja a partnerét, a csapat akkor csapat, hogyha kihasználhatja mások erősségét, támaszát, de bármelyik pillanatban beáldozhatja egyiküket. Közelharc szempontjából nem gondoltam még el, hogy miért is lenne Lovag szinten, de ez is elválik.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Ápr. 09, 2012 10:29 pm

  Ethan: Fél pillanat, és kész.Very Happy
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Kedd Ápr. 10, 2012 3:56 pm

  Lorina Meridian - vadász

  olyan szörnyű titok nyomja a lelkét, hogy semmi másra sem tud gondolni. Vadász, de nem a szó legszorosabb értelmében. Az élteti, hogy bosszút álljon, ám hogy kin, és miért, azt senkinek nem árulja el, egyenlőre még erősödni akar. Öntörvényű, csak a saját elképzelései azok, ami alapján cselekszik. Mint lidérc, az alakváltás és a nyomkövetés mestere, ezek pedig tökéletesen kiegészítik a koncepcióját. Sosem szemtől szemben, mindig lesből támad, a meglepetés a fegyvere, hiszen törékeny alkatára nem alapozhat, a sötét az ő világa.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Kedd Ápr. 10, 2012 3:59 pm

  Lorina: Fél pillanat, és neked is kész. Wink
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Kedd Ápr. 10, 2012 4:02 pm

  Azért a lovagra gondoltam, mert általában jó karaktereket játszom, és ez illik a leginkább hozzá, plusz annyira nem vagyok jó varázslásos dolgokban, így meg a harccal könnyebb.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Kedd Ápr. 10, 2012 5:35 pm

  Aradun: Kész.^^
  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Lucien du Bois on Hétf. Május 07, 2012 7:48 pm

  Yan Antonov - Látnok
  Yan egyértelműen látnokká vált az utóbbi időben. Soha nem volt téves egyetlen jóslata sem, és kiteljesedett az ereje, így hát immár nem kétséges, hogy ide tartozik.

  Patric Morgan - Boszorkánymester
  Pat egyértelműen egy végletekig kegyetlen és érzéketlen karakter, aki mindig elsősorban a maga javát nézi. Elvégre az apját is képes volt eltenni láb alól... Azonban nem martalóc, mert az ármánykodás messze, nagyon messze van tőle. A vérrel való manipulálás azonban érdekli, ahogyan a kísérletezés is, legyen szó varázslatokról, tárgyakról vagy bájitalokról. Így hát az összes gárda közel ez az, ami a legerősebben él benne.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Május 12, 2012 3:03 pm

  Isobel Campbell - Martalóc

  Hm. Miért pont martalóc lenne ez az ártatlannak kinéző kislány? Nos, egyrészt, mert a családja Skócia egyik legnagyobb démon famíliájának a nemzedéke. A család pedig mindig is őrült szokásokkal rendelkezett. (Kínzás, kísérletezés, gyilkolás ezek mindennaposak náluk.) Ráadásul a családnak a mottója az az, hogy bármit megszerezhetnek, csak megfelelően kell hatni az emberekre. Tehát a lány eléggé jól ért hozzá, hogy hogyan keverje a szálakat a saját érdekében.
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Horváth Réka on Szomb. Május 12, 2012 11:01 pm

  Aideen Brianna Lynch - Gyógyító
  Sosem volt képes ölni, egész életében csakis a gyógyításnak élt. Testvéreinek is folyton, mikor küldetésen voltak, segített, mivel ő volt a csapat gyógyítója. Igazából a iskolába is azért jött, hogy ezt a tudását tovább fejlessze. Mindene a gyógyítás és az életek mentése.


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Jún. 14, 2012 2:47 pm

  Gárdatagság:
  Laina Hirvelä - Vadász
  Miután lelkileg és fizikailag is tönkretették az angyalok nem kell csodálkozni, hogy ha ide illik be a legjobban a finn lány.

  Aaron Crownwell - Természetmágus

  Szeret az elemekkel és az illúziókkal szórakozni. Már gyerekkora óta tisztában van a képességeivel.

  Gárdatagságváltás:
  Lasse Fält – Rontásűző

  Nincs még egy olyan lidérc a földön, akinek ennyire szélsőségesek lennének a világnézetei.
  Kedvfüggően segít a szorulóknak, vagy épp akadályozza őket. Lasse tökéletes Rontásűző alapanyag, és a kiképzését már az Intézetben megkezdte.

  Isobel Campbell – Sámán

  Azon kevesek egyike, akik rendelkeznek sámán felmenőkkel. Vérbeli sámán, hiszen apáról fiúra, anyáról lányra szállt ez a tudomány, és a mai napig e hit szerint élnek.

  Giselle Céline Marceau – Természetmágus

  Giselle olyan sok mindenen ment már keresztül, hogy egyszerűen nem tudná jól ellátni a sérülteket. Ő mindig is nagy környezetvédő volt, és az utóbbi időben kezdett el mutatkozni, hogy ért az elemi mágiákhoz. Előfordulhat, hogy az angyalságának elnyomásával ezt is sikerült elfojtani ezen képességeit.


  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Lucien du Bois on Csüt. Jún. 14, 2012 10:14 pm

  Jacklyn Strickland - Martalócok
  Jacklyn egyértelműen egy negatív karakter, noha energikus, sokszor egész jó fej, és tényleg kedvelhető, mégis szereti befolyásolni a dolgok menetét, valamint nagyon jó közelharcos, de túlságosan negatív ahhoz, hogy lovag legyen.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Horváth Réka on Vas. Jún. 17, 2012 9:30 pm

  Szép estét Very Happy
  Désirée Couteau - Látnok:
  Személyiségéhez ez a gárda illik még a legjobban, mivel olyan kiszámíthatatlan, mint a jövő. Imád változni és lételeme, hogy meglepetést okozzon mindenkinek. Szóval szeretném neki ezt a Gárdát kérni. Smile


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Vas. Jún. 17, 2012 9:34 pm

  Kész. Wink
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Júl. 02, 2012 6:37 pm

  Gaea Nephele - Vadász
  Bár későn tudta meg valójában micsoda is ő, a befogadó családja mindent meg tett, hogy megkapja a megfelelő képzéseket céljai elérése érdekében. ismerője és használója nem egy fegyvernemnek. Kedvenc két fegyvere az ezüst coltja, és a bumeráng dobótőrei. Mindenre vadászott már amire csak lehet, de nem bízta soha el magát emiatt. Még tíz éves sem volt amikor elvesztette a szüleit. Még 18 sem amikor pártfogóját, kinek a helyét egyből át is volt kénytelen venni. Az emberek szemében ő egy gazdag fiatal csupán, akinek nincs már családja. Semmi több. De ő tudja (főleg szárnyai kinyílása óta) hogy bizony sokkal több, mint valaha is hitte volna.

  Ajánlott tartalom

  Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások Empty Re: Gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 5:29 pm