Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Vértorony

  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

             Vértorony Empty Vértorony

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Csüt. Márc. 08, 2012 6:22 pm

  Vértorony:

  Figyelmeztetés:

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Halandók és angyalok számára a belépés tilos és életveszélyes!

  A hely első ránézésre hideg és ijesztő. Egy vérszívó és egy démon számára biztonságos és nyugtató hely. Akik ide járnak, egy hidat találnak, ami nem szokványos híd. A nem szokványos a következőkből áll: Emberi illetve állati csontokból készült. A helyet hegyes sziklák veszik körül. Ez akár jelentheti azt is, hogy aki ide belép, annak halál jár.  A hídon tovább lépkedve a kastély hegyes csúcsos barlang rendszerből áll. Ám azonban ahogy átlépjük a kapunk az egyik átjárót egy különös illatot érezhetnek a vámpírok. A vérfolyóban emberi vért tartalmaz.  A gyengébb vámpírok számára veszélyes terep és ne m ajánlatos menni. Viszont segítséggel könnyen átléphető a híd.

  Belső leírás:

  Ahogy a hatalmas kaput meglátjuk egy latin szöveg található:


  „Az ember erejének mértéke a kegyelme mélysége.”


  Ahogy átlépjük a kaput egy nagy terembe lépünk. A teremben középen egy lépcső található és két elágazó útvonal. Az egyik útvonal a jobb oldali Démonok külön trónterme ahol ők nyugodtan szövetkezhetnek és lakomázhatnak a bal oldali út viszont a vámpírok közkedvelt helye.

  Démonok szobája:

  Egy modern környezetből származó elit lakosztály, amit a bérgyilkosok is meg irigyelhetnek. A kényelmes bőr kanapék és a fotelek teljesen alkalmasak pihenésre is és arra is, hogy itt beszéljék meg az elmúlt héten mit produkáltak. A kanapéval szemben egy kandalló található és a felett egy régi festmény a korszak démonjairól, akik gyakran látogatták ezt a helyet. A kandalló jobb oldali részén egy bárpult található ahol gyakran szoktak ücsörögni, hiszen minden féle ital megtalálható. A bárpult mellett egy könyves szekrény található tele rengeteg könyvel és régi pergamenttel. A szekrény legutolsó polcán jobb oldalt van egy könyv, amit nem lehet kiszedni. Azzal nyílik ki a szekrény, ami egy [You must be registered and logged in to see this link.] vezet. Jobban mondva a Démonok kínzó kamráját találják itt ami tele van pókhálóval és rengeteg hullával.


  Vámpírok szobája:

  Az övéké egy régies középkorban készült szoba. Természetesen, ahogy belépünk a szoba közepén egy hatalmas asztal található rengeteg székkel. Ide ülnek le és együtt közösen átbeszélik mi történt az elmúlt héten, avagy az elmúlt hónapban. Természetesen nem csak a hatalmas asztal tartalmazza a szobát, hanem egy nagy kanapé és 4 fotel a kandalló előtt. A kandallón található egy vörös abrosz. Két fekete gyertya és közepén egy festmény. A falon természetesen a vámpírok nagy kor alkotója található.
  A kandalló jobb oldali részén egy bárpult található. Aki idősebb tapasztaltabb vámpír nem retten vissza egy kis alkoholtól sem, de természetesen vér is található. A kandalló jobb oldali részén szintén található egy könyves polc viszont annak meg a polc utolsó részén a bal oldali részén található egy vöröses borítóval fedett könyv, amit nem lehet kiszedni. A démonok által használt kínzó kamrába lemehetnek és elfogyaszthatják azokat az áldozatokat, akiket idehoznak.
  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  [You must be registered and logged in to see this link.] és [You must be registered and logged in to see this link.] ...

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 2:11 am