Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Erőd

  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Erőd             Empty Erőd

  Témanyitás by Lucien du Bois on Csüt. Márc. 08, 2012 6:03 pm

  A lidércek és vérfarkasok nemzetközi főhadiszállása. Más faj számára csak mesélő felügyeletével elérhető!

  Hogy mégis hol találjuk ezt a bizonyos Erődöt? Nos, a tájból ítélve Románia hegyvidékein lenne érdemes kutakodni, de biztosat senki nem tud. Az idejutás egyetlen módját a világ pontjain elhelyezett kapuk biztosítják, amelyek csak árnyaknak és farkasoknak jelennek meg.

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ha átlépsz egy átjárón, egy nyílt hegyormon találod magad, azonban harc esetén nem nehéz rájönni, hogy itt bizony egy védőburok veszi körül a sziklákat. Magába az épületbe egy hosszú hídon juthatsz át, valamint hatalmas kapuhoz még egy lépcsőn is fel kell mászni, a bejárat viszont mindenki előtt kitárul, aki nem ártó szándékkal érkezett ide. Odabent elsőként egy hatalmas csarnokban találod magad, ahonnan három felé indulnak el lépcsők: a szemben lévő tovább, egy hatalmas lépcsőházba, itt lehet fellelni kisebb termeket. Ezeket logikus határokon belül a fantáziátokra bízzuk. Balra található a lidércek, jobbra pedig a vérfarkasok gyülekezőhelye.

  Asgrim termei
  Jobbra kanyarodva, mint már említettem egy lépcsőt kell megmászniuk az ide érkezőknek. A lépcső tetején egy ajtó fogadja őket, amelyet csak a farkasok tudnak kinyitni. Ha bárki más próbálkozik, amint megérinti a kilincset, lerepül a lépcső aljáig. Belépve egy jó hangulatú nappalifélét találnak, ami kellően nagy ahhoz, hogy akár száz vérfarkast is befogadjon. Innen négy terem nyílik: egy táncterem, egy sportcsarnok, mindennel ami kell, egy óriási étkező, és egy lezárt, leginkább barlangra emlékeztető helyiség. Ez utóbbi egyértelműen azért van, hogy a farkasok kitombolhassák magukat teliholdkor, ugyanis belülről egy varázslatnak köszönhetően csak emberi formájukban tudnak kijönni, és amint feljön a hold, az ajtó kívülről is bezárul.

  Saelnan rejteke
  Balra fordulva meglehetősen érdekes látvány fogad mindenkit, aki nem a lidércek fajához tartozik: a lépcső egy lezárt falrésszel ér véget. Az árnyak azonban a következő feliratot láthatják a falon:
  "Te, ki menekülsz a fénytől és a sötéttől, válj az árnyékommá, hogy lásd titkaim!"
  Akinek sikerül megfejtenie a nem túl bonyolult feladványt, és árnyékosulva átjut a falon, egy, a vérfarkasokéhoz nagyon hasonló helyiségbe jut. A hatalmas nappaliszerű csarnokból azonban csak egy ajtó van, amely kifelé vezet, egy hatalmas erkélyre. A nap sosem süt ide, napközben minden évszakban kellemesen árnyas a hely. Leülni ugyan nem lehet, maximum a vastag kőkorlátra, de innét nyílik a leggyönyörűbb kilátás az Erőd környékére.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce

   Pontos idő: Csüt. Feb. 20, 2020 7:55 pm