Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Fények palotája

  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Fények palotája Empty Fények palotája

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Szer. Feb. 29, 2012 1:44 pm

  Belépés csak Erethonos Diákok számára!

  A fények palotája. Az Erethonosok főhadiszállása, ami a birtokról közelíthető meg. Természetesen bár ki észreveheti a magasló fény házat ahol egy sas szobor díszeleg a tetején. Ez a háznak a jelképe s védő szentje.
  Ahogy végig haladunk a birtokon az Erdő mellett található a Fények palotája. A főbejárat egy ovális régies díszes kapu, aminek a tetején bele van vésve egy idézet latinul és csak az Erethonos diákok érthetik és nekik jelenik meg. „Mások becsülete éppen olyan szent, mint a magunké.”
  Ahogy belépnek a főbejáraton modern és régi festmények is található. Az ablakok miatt természetesen a kilátás gyönyörű és a nap, ahogy csak tud, beragyogja a házat. Ahogy beljebb haladunk egy hatalmas asztal fogadja a diákokat.  Természetesen ide lehet leülni és beszélgetni meg sok mindent. A hatalmas asztallal szemben egy régi középkori szék található, ami Amarilla Úrnő széke. Aki belép, az gyakran találhatja itt az úrnőt, hiszen ha teheti a legtöbb időt itt is tudja tölteni. A fehér falakat aranyozott részek díszítik így még fényesebb és világosabb a ház.  Ha tovább haladnak a szék mellett egy díszes ajtó található, ami le van zárva és csak este 6 után nyílik ki. Az erethonosok innen is megközelíthetik a hálókörletüket és a közös társalgót.

  A hatalmas csarnokban természetesen nem csak az asztal található ahol lakomázhatnak a diákok, hanem természetesen több ajtó is van. A különféle ajtók számtalan helyre vezetik a diákot így természetesen soha nem lehet tudni hova bukkan ki. A házat természetesen a fény és a béke járja át. Összetűzés itt nem igazán lehetséges, hiszen azért van ez a hely, hogy együtt legyenek az Erethonosok. A problémákat meg tudják beszélni, és ha magányra vágynak tökéletes ez a hely. A fények házában található zene terem is egy hatalmas hifi torony, ami gigaszámban halható a birtokon és természetesen 3 szekrény is található. Az egyik szekrényben tele van mindenféle édességgel, jóval vámpíroknak démonoknak halandóknak egyaránt a második szekrény tele van olyan könyvvel ami a könyvtárban nincs meg viszont innen bátran elviheti, de kéretik visszahozni!
  A harmadik szekrény meg tartalmazza azt, hogy mikor készült az iskola régi pergamenek és leírások találhatók a suli különféle helyeiről.  Fények palotája Fenyekpalotajameretben


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most ...
  Arleena Queen
  Arleena Queen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Fények palotája Empty Re: Fények palotája

  Témanyitás by Arleena Queen on Csüt. Márc. 22, 2012 8:39 pm

  *Egy démon ücsörög nyugodtan a fények házának az egyik ablakában és figyeli a napfényt, ahogy megy lefelé. Vagy is már lement egy szóval csak bámulja a sötétséget és közben elmereng a gondolataiban. Kis nyugalma van, hogy Kyrie nincs vele. Az egyik sarok felé figyelvén ahol egy ajtó van és le van, zárva megpillant egy brácsát..* - Hmm.. Na, próbáljuk ki.*Beszél hangosan és feláll, majd oda megy a brácsához és elkezd nyikorogni. Majdnem, mint egy macska.* - Haha.. Ehhez művésznek kell lenni.*Jelenti ki, és rájön, egyáltalán nem tudja kezelni.* - Mi ez? A társalgóban lehetett hallani..*Kiabál egy lány aki éppen a társalgóból lép be a fények házába. A srác ijedtében elfeledett szemekkel felfigyel rá és megfeledkezvén arról, hogy mikre képes megsebzi a lányt aki felsikít.* - Ethan légy szíves fejezd be megvesztél vagy mi bajod!? Valaki ez megőrült!?*Kiabál segítségért Trixi aki összerogyva kapkodja a levegőt. Ő csak a nyikorságra humorosan akart felelni, de úgy látszik a fiú kiszámíthatatlan.*


  _________________

  "Hogy hívnak engem? Talán még én sem tudom. Hol születtem? Sohasem tudja meg senki. Az életem mindenki előtt titok marad és amíg el nem jön a megfelelő idő nem tudja meg senki, hogy kitől származom."

  Castin Noyers kiképzett démona
  Maureen Caiside
  Maureen Caiside
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Fények palotája Empty Re: Fények palotája

  Témanyitás by Maureen Caiside on Csüt. Márc. 22, 2012 8:49 pm

  *A nyikorgásra ő is felfigyel, viszont van egy kis bökkenő. Méghogy az, hogy néha nem tud uralkodni magán. Igen, ma találkozott Daniellel, aki csinált valami baromságot, és azóta szarul érzi magát. Belép a Fények házába látja, hogy Ethan Trixit kínozza, viszont ez most nem érdekli a lányt. Viszont, mint valami vadállat beleszimatol a levegőbe, és a vér szagára kitágulnak a pupillái. Kapkodja a levegőt, odabent küzd azért, hogy ne támadjon, de olyan mintha valaki átvette volna a teste fölött az irányítást. Neki ugrik Ethannek, feldönti a fiút, és a nyakába mélyeszti a szemfogait. Szívja a démon vérét, és egyszerűen képtelen leállni.* ~ Ne. Nem akarom. Ethan... *Sikítja magában, de az őt fogva tartó köteléktől nem tud szabadulni. Csak ül a fiún, a térdét a másik oldalába vájja, és táplálkozik. Pedig ő nem akarja, csak valaki kényszeríti rá. Az biztos, hogy a lányt sürgősen le kéne állítani.*


  _________________
  Maureen Caiside-ról sok mindent lehet mondani. Kelta druidák leszármazottja, a családjában elég sok jós és természetmágus fordult elő, és ő maga is egész jó elementálból. Imád tanulni és mindig mindenről tudni. Kész lexikon a lány, aki ismeri, az is biztos ezt mondaná róla. Ezenkívül imádja a családját, van egy bátyja, Joshua, aki bár nem mutat érdeklődést aí mágia iránt lehet, hogy mégis csak egy jós tehetség. Maureen szülei egyébként elváltak, a gyerekek az anyjuknál laknak, az édesapja pedig újraházasodott. Maureen anyja egyébként pénzügyi tanácsadó, így a munkája elszólította őket Corwenből. A nagyapa halála után pedig kénytelenek voltak eladni a corwen-i kúriát, mert nem bírták volna fenntartani. Fáj is érte a lány szíve, de tudja, hogy jó kezekbe került. Szóval egyébként egy életvidám lányról van szó, aki imád beszélni, olvasni és tanulni.

  Tyaeloria Perathon élő lexikona
  Arleena Queen
  Arleena Queen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Fények palotája Empty Re: Fények palotája

  Témanyitás by Arleena Queen on Csüt. Márc. 22, 2012 8:58 pm

  - Ethaaaaaaaaaaaaan!*Kiabál torka szakadtából a lány..* ~ Minek bántom hülye vagyok!?~*Gondolja magában,d e most ez a mérgesedés nem a tudat alattijából jön. Aztán megjelenik Kyrie és a fiúba harap, aki felsikít..* - Áuuuuuuuuu ezt most miért!?*Abban a pillanatban visszakapta a tudatát és normális állapotban képes gondolkodni. A lányt lelöki magáról, ahogy rajta ülnek egy tűz gömb segítségével és zavartan, de mind a két lányra pislog.* - Trixi.. – Ne érj hozzám.. *Mondja, és ki fut a fények házából.* ~Na ki kell engesztelnem a kiscsajt..~*Tudja is, hogy mivel, de hírtelen a nyakához kap és érzi, hogy vérzik és megszédül kicsit.* - Kincsem megvesztél jól vagy térj észhez..*Utána kapcsol, hogy odébb lökte és egyáltalán nem akarja bántani nem.. csak észhez téríti.*


  _________________

  "Hogy hívnak engem? Talán még én sem tudom. Hol születtem? Sohasem tudja meg senki. Az életem mindenki előtt titok marad és amíg el nem jön a megfelelő idő nem tudja meg senki, hogy kitől származom."

  Castin Noyers kiképzett démona
  Maureen Caiside
  Maureen Caiside
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Fények palotája Empty Re: Fények palotája

  Témanyitás by Maureen Caiside on Csüt. Márc. 22, 2012 9:06 pm

  *Nem jut el pontosan a tudatáig mit művel, és ha akarná se tudná leállítani a dolgot. Amikor lelökik akkor leterül a földön, szuszog kettőt, majd felpattannak a szemei, és feláll. Ördögi kacaj hagyja el a lány torkát, de olyan mintha nem csak a lány nevetne. Rávillant szemfogait Ethanre, és a kincsemes dologra még elmebetegebben röhög. * - Rohadtul nem vagyok Kincsed Denkey. De ha akarsz lehetsz a talpnyalóm. *Kyrie hangja eltorzul, és félig olyan, mintha a testvére hangja lenne. Az igazi Kyrie Lightwood pedig odabent küzd a bátyja akarata ellen több-kevesebb sikerrel.* - Ethan... Segíts. *Veszi át egy pillanatra az irányítást a lány, majd ismét elhallgat. Kyrie ajkainak Ethan vére csorog le, majd a lány megindul a fiú felé.* - El sem tudod hinni milyen jó szórakozni az agyával, az érzéseivel, a tulajdonságaival. Kyriét szívatni jó dolog, de a te kínzásodat jobban élvezem. *Vihog fel Dan miközben arra utasítja a féltesóját, hogy intézzen újabb támadást a fiú ellen. A vámpír megindul a párja elé, de félúton megtorpan, és küzd az ellen, hogy még egy lépést megtegyen.*


  _________________
  Maureen Caiside-ról sok mindent lehet mondani. Kelta druidák leszármazottja, a családjában elég sok jós és természetmágus fordult elő, és ő maga is egész jó elementálból. Imád tanulni és mindig mindenről tudni. Kész lexikon a lány, aki ismeri, az is biztos ezt mondaná róla. Ezenkívül imádja a családját, van egy bátyja, Joshua, aki bár nem mutat érdeklődést aí mágia iránt lehet, hogy mégis csak egy jós tehetség. Maureen szülei egyébként elváltak, a gyerekek az anyjuknál laknak, az édesapja pedig újraházasodott. Maureen anyja egyébként pénzügyi tanácsadó, így a munkája elszólította őket Corwenből. A nagyapa halála után pedig kénytelenek voltak eladni a corwen-i kúriát, mert nem bírták volna fenntartani. Fáj is érte a lány szíve, de tudja, hogy jó kezekbe került. Szóval egyébként egy életvidám lányról van szó, aki imád beszélni, olvasni és tanulni.

  Tyaeloria Perathon élő lexikona
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Fények palotája Empty Re: Fények palotája

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Csüt. Márc. 22, 2012 9:29 pm

  *A papírjait rendezgetve ül az irodájában. Már mindegyiket 100-szor elrendezte és természetesen már nem tud mit kezdeni magával. Az ablakhoz sétál és becsukja. Az ajtó felé pislog kopogás nélkül egy diák lép be és kapkod a levegő után. Kezei hátul és szemeit felvonja és közelebb sétál a vámpírnő.* - Valami baj van Vanderwood kisasszony?*Kérdezz rá és közben a pohárba egy korty vért önt ki magának és úgy issza, mint ha whiskey lenne.* - Denkey megvadult Kyrie meg megharapta… Darwin úrnő kérem, segítsen ez más szituáció, mint a múltkori. Kyrie eléggé vad. Tudja, hogy vámpír..*Néz, az aggódó lányra majd megparancsolja, neki maradjon az irodájában, de ne nyúljon semmihez. Aztán bezárja a lányt és siet nagy léptekkel az említett ház felé. A vámpír nőn, mint mindig ott van, a csukja, és ahogy átlépi a fények házát hírtelen hűvös fuvallat jön vele. A nő gyors mozdulatával neki vágódik a vámpír lánynak ám hallja azt a beszélgetést, amit levágnak.* - Te mocskos.. hagyd őt békén.. – Mr. Denkey nyugodjon meg. Most már minden rendben lesz.*Nyugtatni próbálja a tanárnő és olyan erősen fogja Kyriét, hogy a másik nem tud szabadulni a markából.* - Kisasszony mi történt önnel?*Kérdezz rá, és ha visszatért, akkor várja a válaszát. Közben Ethan sebét nézi és igen mióta Gwennel tanulja az önkontrolt elég sokat fejlődött.* - Fiatal ember. Képes lemenni Dariushoz?– Azt hiszem… De én itt akarok maradni vele.. – Nyugalom a kisasszony velem jön, mert biztos vagyok benne ez nem hétköznapi dolog, ami történt. Így kíváncsi leszek a részletekre. Mivel úgy gondolom, hogy ön és a környezetében veszélyes lenne jobb, ha távozik. – De.. Kérem.. nem fog bántani. – Ne vitatkozzon. – Nagynéném eddig sem bántott kérlek szépen…*Itt már felvonja a szemöldökét, hiszen megbeszélték, hogy nem hangoztatják a dolgokat. Csak sóhajtozik és így megkéri Ethant, hogy távol tőlük akkor üljön le oda a székébe ahol tanárnő szokott ülni.


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most ...
  Maureen Caiside
  Maureen Caiside
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Fények palotája Empty Re: Fények palotája

  Témanyitás by Maureen Caiside on Csüt. Márc. 22, 2012 9:40 pm

  - Mert ha nem akkor mi lesz Denkey? A húgicám. Akkor miért ne szórakozhatnék vele? *Pimasz mosoly jelenik meg a lány szája sarkában miközben még mindig Daniel beszél. Aztán mikor megjelenik a tanárnő akkor csupán vergődik a karjai közt.* - Eresszen el! Nem félek magától! Eresszen el! *Üvölt magából kikelve Daniel és vele együtt Kyrie is. Dan elereszti Kyriét, így a lány eszméletét vesztve esik a padlóra, ha az úrnő nem kapja el. Amíg le nem folyt a vita addig nem is kel fel, viszont utána a fejét fogva pillant hol az úrnőre, hol Ethanre.* - Úristen, mi történt? Hogy kerülök ide? Mármint tudom, hogy hogyan jutottam el idáig, de... A legutolsó tiszta emlékem az a tegnap este, mikor a féltestvérem itatott velem valamit. Rettenetesen fáj a fejem. *Motyogja, majd Ethan nyakán megpillantja a sebeket, ás egy árnylattal világosabbá válik az arca.* -Az én voltam? Hidd el nem akartam. Nem volt szándékos. Annyira sajnálom. Azt... Azt hiszem Daniel volt. Olyan volt, mintha más irányítana, és... *Még mindig a fejét fogja, majd lehunyja a szemét, és legszívesebben elsüllyedne szégyenében.*


  // Fagylalt..//


  _________________
  Maureen Caiside-ról sok mindent lehet mondani. Kelta druidák leszármazottja, a családjában elég sok jós és természetmágus fordult elő, és ő maga is egész jó elementálból. Imád tanulni és mindig mindenről tudni. Kész lexikon a lány, aki ismeri, az is biztos ezt mondaná róla. Ezenkívül imádja a családját, van egy bátyja, Joshua, aki bár nem mutat érdeklődést aí mágia iránt lehet, hogy mégis csak egy jós tehetség. Maureen szülei egyébként elváltak, a gyerekek az anyjuknál laknak, az édesapja pedig újraházasodott. Maureen anyja egyébként pénzügyi tanácsadó, így a munkája elszólította őket Corwenből. A nagyapa halála után pedig kénytelenek voltak eladni a corwen-i kúriát, mert nem bírták volna fenntartani. Fáj is érte a lány szíve, de tudja, hogy jó kezekbe került. Szóval egyébként egy életvidám lányról van szó, aki imád beszélni, olvasni és tanulni.

  Tyaeloria Perathon élő lexikona

  Ajánlott tartalom

  Fények palotája Empty Re: Fények palotája

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szer. Ápr. 08, 2020 3:05 am