Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Life in Los Angeles

  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Life in Los Angeles Empty Life in Los Angeles

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Hétf. Feb. 20, 2012 5:59 pm

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Spoiler:
  Los Angeles, a város, ahol valóra válthatod az álmaid. Légy, akár a művészeti iskola egyik diákja és tanulj táncot, zenét vagy színművészetet, vagy légy a város egy lakója. Döntsd el te, milyen lesz a jövőd! Meglátjuk, hogy sikerül-e szert tenned egy kis hírnévre, avagy elveszel a süllyesztőben. Új vagy a városban? Nem gond. Itt bárki megvalósíthatja legkedvesebb álmait! Csak te döntheted el, melyik úton indulsz el!
  Szeretettel várunk megújult fórumunkon!


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  [You must be registered and logged in to see this link.] és [You must be registered and logged in to see this link.] ...

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 6:03 pm