Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Cameos tábla

  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Cameos tábla Empty Cameos tábla

  Témanyitás by Lucien du Bois on Kedd Jan. 24, 2012 8:58 pm

  Ide írhatnak az cameosos diákok, ha háztársaiknak szeretnének üzenni.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Kamen Grozdan Branimir
  Kamen Grozdan Branimir
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Cameos tábla Empty Re: Cameos tábla

  Témanyitás by Kamen Grozdan Branimir on Szomb. Feb. 04, 2012 10:58 pm

  *Kamen még olyan délután öt körül osont be a Cameos társalgóban álló tábláig, hogy gyorsan kitűzzön rá egy viszonylag olvasható kézírással készített lapot.*

  Kedves angyal háztársaim! (Főként azok, akiknek szerencséjük volt hallani a ma reggeli kiakadásomat!)
  Azt hiszem, egy nyilvános bocsánatkérés igazán belefér részemről. Eléggé bunkó voltam. Ha legközelebb ilyesmi kicsúszik a számon... Engedélyezett bármelyikőtök számára, hogy lecsapjon. Komolyan. És külön bocsánat, Alex, tudom (vagyis inkább remélem... na, mindegy), hogy jót akartál, szóval... És bocsánat Gis, tudom, hogy egy idióta bunkó vagyok.
  Kamen B.

  *Majd ha ez kikerült, azon nyomban el is somfordál.*


  _________________
  Kamen Grozdan Branimir. Talán már ki sem fejezhető szavakkal, hogy mit jelent ez a név, hogy ki is ő pontosan. Rhean... Kamen... Minden, ami volt, minden, amit tett, most egyesül benne, és eljött végre a pillanat, hogy megbékéljen magával. Démoni énjétől és bukottságától megszabadulva könyörög hát a pillanatért, hogy újra láthassa szeretett Lottéját... Miközben háborúra készül a Menny katonájaként.

  Rebecca Taylor (és Charlotte Devon) mennyei harcosa

   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 1:01 pm