Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Alex sötét cellája

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Alex sötét cellája Empty Alex sötét cellája

  Témanyitás by Vendég on Vas. Jan. 22, 2012 10:20 pm

  1. Gondolat kifejtés

  Azt, hogy minek köszönhetem annak, hogy itt lehetek. Drága egyetlen és ellenálhatatlan Christophernek akit még kinyírok ezért. Igazság szerint nem tudom őt is hova tegyem, mert turnézás közben rángatott ide. Én hülye me gugrottam és természetesen ezért még az ügynökeim fognak megölni! Nem bánom öljenek, de akkor tegyék hozzá azt, hogy természetesen halaszthatatlan ügye maradt a Scoop fiúnak. Sok mindent kell leírnom, de nem tudom hol kezdjem vagyis.. De tudom. Először is a koncert fergetes volt. A rengeteg ember első koncertem Amerikában és élveztem! Komolyan azt is, hogy lemez bemutatót adhattam utána már csak a dolgok hada jön. Azért pár ismerős nevet beszereztem és beleírtam a telefonkönyvembe ha kell meglegyen köztük van a sexy és ellenálhatatlan Jessica Alba is. Na mindegy térjünk vissza a valóságba. Új koreográfiát is tanulni fogok a suli alatt meg számokat írni.
  Amikor megérkeztem az iskolába nem is sejtettem, hogy hova kerültem. Tudod miért? Azért, mert konkrétan őrületbe! Találkoztam első nap Gisellel azt a lány nem ismertem meg, de bevallom mindig is idegesített ha megjelenik a közelembe és nem szerettem jópofizni sem. Azután Kamennel és így tovább. Természetesen a Cameos jó hely, szeretem és a kedvenc tanáromnak is megvan a beceneve azt gyakran fogom használni, de megölni úgysem merne. Nem teheti! Ethannel is beszélgettem a minap meg ugye Joshal aki már mondja látni akar tervezzünk valami bulit. Mind a ketten benne lennének, de így a nagy káosznam nem tudom.
  Aztán történt a következő dolog.... Ami lesokkolt....Ülök és el vagyok az Iphoneommal szórakoztam amikor elrángatott az őrző lány és mutatott egy pergament. Kiderült, hogy valójában én nem az vagyok akinek gondolom magam. Hanem az ikertestvére! Érted!!!!!? Amiért kikészültem és kiakadtam....egy picit üvöltöttem vele és kikeltem magamból nem bántásként, de soha soha nem voltam így ki. Azután elrohantam a rablóba kicsit inni és bajba is kerültem. Azután közben elgondolkoztam ki is vagyok valójában. Scoop vagy Marceau? Uramatyám! Most már nem tudom eldönteni. Megpróbálom kideríteni az akit apámnak lehetne mondani mert ha igaz a sztori akkor ő az aki engem elrabolt! És nem hiszem el.. Egy csecsemőt nem bánt soha senki! Ezt még is megszegte. Aztán engem hibáztatot anyu halála miatt és nem foglalkozott velem sem Brendával! Szóval igen. Akkor Brenda sem apu részéről van? Már nem tudok mit mondani. Utána nézek ez lesz a helyes megoldás. Gisellel kapcsolatban meg meghoztam egy döntést Josh javára. Adok egy esélyt nekik végülis nem lehet olyan rossz... Csak ugye természetesen a Francia szokásokat kellene megszoknia ami nehéz lesz hiszen ő Amerikai közegben nőtt fel. Azt hiszem erről ennyit írok majd még jelentkezem.. Nem tudom mi lesz még itt.. még elmentünk New Yorkba haza ahol Josh házibulit akart csinálni majd ugye megleptem a Skilettel Gist aki hozhatott még egy Kament is. Igen Kament! Szóval beközöltem vele együtt kell aludniuk egy ágyon és azt hiszem, megpróbáltam segíteni nekik. Lehet nem kell. Hogy én mit fogok elviselni a további időszakban atyaúristen. Hogy testvéremnek nem tudom szólítani egyenlőre, azt hiszem ez érthető. Nem most fogom megszokni a dolgokat ehhez kell némi idő. És azt hiszem ezt majd dalban fogom még megírni. Na majd még mesélek...


  A hozzászólást Alexander Seth Marceau összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 23, 2012 4:32 pm-kor.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Alex sötét cellája Empty Re: Alex sötét cellája

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Jan. 23, 2012 10:58 am

  2. Gondolat bejegyzés

  A reggel. Otthon New Yorkban és Josh nem normális! Valamikor haza érkeztünk pontosan nem emlékszem mikor mert sokat ittam a kelleténél, és lehet kiütöttem magam. De akkor is... Valami olyasmire emlékszem, hogy bevágott a bokorba és kizárt a házból és a szomszédház pincéjén keresztül kellett hazajutnom és mire bekecmeregtem az ágyba az is nagy cécó volt.. valaki kicserélte a hajzselémet zselatinra. Annyira vicces, hogy röhög a májam 3-szor kellett hajat mosnom.. Komolyan ez a gyerek nem normális azt hiszi óvodában van. A kis kölyök. Még úgyis megfizet... Aztán amikor lefeküdtem behívtam Kament a szobába még egy kicsit zenéltünk meg ugye a banda a szobámban is volt. Tudni kell róla hangszigetelt szóval üvöltethetem a szomszédok nem hallják. Csak ha nyitva az ablak.. Amikor reggel fel keltem beront a szobámba, hogy ő leesett az ereszről és a kávé vár. Úristen kávé! Jó én magamnak készítek kávét, mert ki tudja mikor rakott bele borsót. Lehet Zacket kellett volna elhívni ő nem ennyire hiperaktív... Kómás fejjel másnaposan legurultam a lépcsőről szószerint, mert nem láttam hol vagyok. Ezért nem iszok én annyit... Gisellel mi volt még arra sem emlékszem, de valami halálról meg megölésről dumált tegnap a házisárkányosdi miatt... Na a ráadás még az, hogy volt egy lány is mellettem csak a melltartóját hagyta itt. Nem tudom ki volt az, hogy nézett ki szóval teljes K.O és homályság... Remélem nem csináltam semmi olyan idiótaságot amit fel lehetett venni telefonra azt hiszem itt a végem. Most megyek bekapok valami kaját azután még szerintem járkálunk a városba, de ki kéne józanodni valahogy.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Alex sötét cellája Empty Re: Alex sötét cellája

  Témanyitás by Vendég on Szer. Jan. 25, 2012 5:26 pm

  3. Gondolat bejegyzés

  Amikor fel keltem nem is tudtam mit gondoljak a mai napról. Még az egyszer haza kell most utazzak aztáán sehova nem megyek az idén. Kamen még javában aludt amikor én már ugye ébren voltam. Reggeli teendőim közé tartozik a kocogás és az is, hogy az izmaimat is fejlesszem. Jó így megcsinálni ezt. Gisel is találkoztam vagyis csak láttam mikor jöttem befele utána ugye fél délelőtt azzal az idiótával beszéltem és azt magyarázta, hogy én ne csináljak semmit majd le lesz rendezve. Ha én nem akkor ki? Végülis ez az én keresztem lesz szóval hagyjuk. Magyarázhattam neki, de ő kötötte az ebet a karóhoz én erre csak annyit mondtam ne túlozzon. Túlzásokba esik pörög és amúgy imádom, de nem tudom miért csinálja ezt.
  Fél délelőttöt a szobában töltöttem még Fredrik sem zavarta a köreimet, de egy kis ajándékkal kedveskedtem neki. Ha lefekszik a párnája alatt van egy "ajándék" ahogy a kutyáknál szokták mondani. Van valaki akit tudok szivatni egy darabig, de soha nem fogom utána piszkálni. Minden új gyereket ha úgy ítélek meg rossz fej azt piszkálom. Ennyi erővel jöhet a kérdés, hogy Sébet miért nem piszkáltam? Vagy Másokat? Azért mert látásból ismerem őket. Nem is szövegelek tovább.
  Aztán eljött szépen lassan a délután és a késő esti óra ahhoz, hogy kicsit gyakoroljuk a repülést. Elindultam oda ahol voltam a drága őrző lánnyal csak sajnos egy túl pörgött Marceau volt az akadályozom! Egyébként én bírom a srácot tényleg. Ha kell legalább nem egyedül fogok agyára menni másoknak hiszen Sébastien valami szinten ilyen.De mellette aranyos is szegény Christophert sjanálom ahogy hívja! Nem baj majd ezt úgyis vissza kapja tőle hiszen nekem el jár a szám. Mindenesetre nem beszéltünk sokáig, de a Cameosba nem akartam vissza menni, mert ott ugye "nyáladzás No.1" kamerázással együtt ment. Amúgy örülök Kamenéknek tényleg..
  Most.. ahogy itt ülök a kávézóban és lágy zenére éppen relaxálni próbáltam és így írni a naplót. Lelkemben égetés van és bűntudat. Történt valami amit soha nem akartam megtenni, de igazából még is megtettem! Kezet emeltem arra aki felnevelt és ha még ez nem elég ő csak nézett komoran és röhögött. A sötét vérszívó szobájában a széken ülve a hamvedre már megtelt csikkel és olvasgattam az irományait meg a naplóját. Indulat volt bennem és dühös is voltam. Gyűlöltem a vámpírt és nem gondoltam másra csak arra, hogy a föld alatt lássam.
  Amikor megjött nagyon késő volt. Az ajtó kinyílik és én váratlan voltam az ő számára. Ridegen megállt az asztala előtt rámnézett a gyilkos szemeivel és nem mosolygott. Ahogy az elmúlt 17 évben sem. Szóba hozta "anyát" és a többi dolgot aztán amikor én kérdeztem csak némán röhögött és a gúny is kijött belőle. Nem kellett sok nálam, hogy ne ugrojak neki szóval először csak megpróbáltam megemelni és a falhoz csapni. Ez mind szép és jó, de az volt a gond ő 100x erősebb volt. Ezért mondta az a hülye gyerek, hogy ne egyedül menjek.
  Amikor veszekedtünk sokszor mondta azt, hogy ő nevelt fel blablabla szöveg. Meg az apám. Nem az apám. Aki ilyet tett az örüljön annak, hogy nem köpöm le!
  A rideg tartásommal védtem magam ám nem kellett sokáig várni. Ugyam is nem voltam ám egyedül. Azok a hülye gyerekek megjelentek mikor közöltem nem kell. Ez az én keresztem lesz. Féltem őket még ha ők segítenek mindenkinek akinek tudnak. Igazság szerint elbántam volna vele egyedül, de az lett az egésznek a vége fél karját levágtuk azután felgyújtottuk a szobáját és hagytuk megégni a férfit. Amikor Gabriellel beszéltem Párizs kihalt utcáin ő mondott pár dolgot. Josht csak leszúrtam aztán próbáltuk felemészteni a dolgot. 5 km -es távolságban is látszott az a tűz és füst a szobából. Hogy mi lesz ezek után? Nem tudom még azt hiszem változás és alkalmazkodás. A következő fél éjszakát azzal töltöttük utána, hogy elmentünk egyet bulizni és szórakozni ahogy mi szoktunk! Az abból áll amikor felelsz vagy merszezünk előtte mindig foadunk a vesztes mit fog csinálni és a nyertes mit fog kapni.Egy hangulatos helyre beültünk 20 percig szótlanul néztük a másikat. A söröcske után hamar felrázódtunk aztán Gabriel nyitotta a kört Mark felé. Mark aki testvére Joshnak ő még nagyon fiatal szóval rá fokozottan kell vigyázni, de amúgy imádni lehet. Ha kell valami és nincs meg az országban. 1 óra alatt be tudja szerezni és nagyon okos. Lehetne azt mondani, hogy ő komoly lehetne csak ezzel az a gond van egy ember aki rontja az imidzsét.
  Na mindegy. Szép számmal így telt el az éjszaka egészen hajnali 4-ig. Aztán gondoltam vissza kellene menni azért ott a helyem csak amit szerettem volna véghez vinni megtettem. Az, hogy címlap lesz belőle!? Nem számít!? Megvetnének ha rájönnének ki tette!? Túlélik és én is. Hogy a többiek mit szólnak a suliban ha tudnák? Annyira nem érdekel, mert végül is az én ügyem volt, de adok a véleményekre és ha olyan akkor persze elviselem a szidalmazást is. Ezután csak jobb lehet... Na inkább megiszom a kávémat és elmerengve a dolgokon távozom a kávézóból, mert kezdem unni a zenét és szeretném élvezni az iskola békés falait.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Alex sötét cellája Empty Re: Alex sötét cellája

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Feb. 06, 2012 2:08 am


  4. Gondolat Bejegyzés


  1. esemény: Most ilyenkor írok. Igen! Rám jött az írhatnék és minden gondolatot ki kell írjak ami az elmúlt napokban történt.
  Az idegeskedés és a tönkremenés mellett volt idő a barátokra és ugye bár a rokonságra. Szeretem ezt a helyet és tényleg olyan jó. Tegnap előtt vicces volt a reggel noha az elmúlt éjszaka nem az. Amarilla úrnő képes volt megharapni és ráadásul Kiara is levitt a tömlöcbe! Megölöm egyszer azt a nőszemélyt amint kijártuk az iskolát. Hetek óta görnyedek azzal, hogy nem tudom kimondani a dolgokat viszont az egész hálókörletben ugye jégkorcsolyapálya lett ami vicces volt. Sajnálatos módon a tanáromat is képes voltam magammal rántani, de örülök annak, hogy poénnak vette a dolgot. E mellett Kamenen is kiakadtam hiszen segítettem a szobába őt és olyan szavakat használt amire csak pislogtam. Nem bántottam a fél-vért viszont a Húgomat igen. Le is ordítottam a fejét ezért és ennek következtében bocsánatot is kért mindenkitől. Igen egy hülye volt, de attól még bírom csak most kicsit piszkálom és élvezem.

  2. esemény: Igen Húgomnak szólítottam Gisellett második napja. Azt hiszem kezdek ahhoz a tényhez hozzá szokni, hogy van egy bátyám és egy húgom és egy hiperaktív unokabátyám meg még a sok pereputty. Ezen téren fejlődő képes vagyok és mivel kimondtam a Húgom szót komolyan is gondoltam. Csak még nehéz elmondani az eféle dolgokat, de úgyis tudom várni fog erre a napra. Mind a mellett, hogy a szeretlek szót nem tudom kimondani neki csak éreztetni próbálom azért hálás vagyok neki. Még ha néha ostoba szerencsétlen is vagyok.

  3. esemény: Az egyik iskola társammal találkoztam akit igazán megnéztem magamnak és a régi iskolában ismerkedtünk meg. Lisa azt hiszem így hívják és olyan jól cseng. Lehet kezdeményezni fogok nála de amíg ez az állapotom van nő a közelembe nem jöhet, mert fejét vesztem

  4. esemény: Ma két emberrel is beszéltem. Josh -t én hívtam fel segítsen már mire ő leordította a búrám, hogy térjek észhez gondolkozzak el a dolgon és hány embernek van lehetősége a felől, hogy így élhessen és próbáljak kijönni a lidérccel és a modoromon változtatni. Ezen kiakadtam kicsit lecsaptam, de rájöttem igaza volt. A másik ember aki felhívott az Hope volt. Szinte ezer éve nem hallottam róla és sóhajtozva végig hallgattam a mondatát. Naná, hogy az a túlpörgött görög mókus pattogott mint mindig! Megfogadva a lány tanácsát megígértem neki nem leszek elzárkózva a világtól a változásnak azonnal életbe kell lépnie.
  A fajok megkülönböztetésénél és szídásuknál természetesen tudom tartani magam és nem fogok szólni ezért. Igazából csak a lidércekkel volt és lesz is gond noha tiszteletbe tartom azt, hogy nem fogok semmi rosszat mondani feléjük.

  5. Újabb merénylet: Valaki feltörte az összes dolgomat és onnan küldözgetett kör leveleket és én is kaptam egyet. Gyanakodtam arra, hogy Fredrik volt csak ez a része azért halott ügy, mert ezek után nem tenné meg ezt. Szóval ez ügyben tovább fogok nyomozni és ha megtudom ki volt akkor megleckéztetem.

  Hamár a megleckéztetésről van szó Fredrik szivatása meg van. Ehhez majd kell Lace segítsége is hiszen egyedül nem fogom tudni végre hajtani a feladatot Ethan meg ő őrző szóval őt meg eleve elfelejthetem.

  Na ennyi voltam mára azt hiszem én megyek aludni, jóéjt Alex.
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Alex sötét cellája Empty Re: Alex sötét cellája

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Márc. 05, 2012 12:30 am

  5. Gondolat Bejegyzés:


  Azt hiszem itt az ideje rögzíteni az eseményeket, mert nem fogok lenyugodni.

  28.-29-én elrabolták Gisellet és bármi áron, de meg akartuk találni. Tudtam, hogy én vagyok részben a hibás, de a makacsságom miatt ezt visszafojtom.
  Azután amint megmentettük a húgomat ő kapott orvosi ellátást és természetesen Josh büntetést is érdemelt. Persze ő azért, mert meglépett a suliból, de az más történet. Londonban maradtam pár napig, míg a hátam rendbe jön az után a srácok javaslatára beleegyeztem, hogy pár hetet Phoneixben töltöm és addig is lenyugszanak az állapotok.
  Rá két napra beszéltem a Lorddal engedélyt kértem és utána Kamen ki kísért engem és Jessicát a reptérre, hiszen végül kiderült ő is Fyronbe jön.
  Igen. Nos, kicsit összekaptunk. Nagyon összekaptunk.. Igazából nem is tudom miket mondhattam elborulhatott az agyam és a lidérces dolgot már bánom, hogy kijelentettem. Kamen jó srác és csak védi Gisellet csak nem tud uralkodni magán.
  A vágást, amikor ejtette iszonyúan fájt. Bele nyílalt a fájdalom, és ha nincs ott a lány, akkor nem írnám ezt le. Szóval részben neki köszönhetem. Elkerülöm, igen képes vagyok rá. Csak egy a bökkenő: A szobában együtt vagyunk, nem garantálom azt, hogy nem lesz vita.
  Ugye eljöttünk a srácokkal Londonból és Josh apja azonnal ellátta a vágásomat amint megérkeztünk. 8-10 öltéssel a vállamtól a szívemig eléggé fájdalmas és közölte Mr. Parker, hogy pihenjek.
  Elvigyorodva diadalmasan bólintottam utána másnap kora hajnalban a vérfarkas fiú keltett fel, hogy edzünk.
  „- De azt mondta, hogy..
  - Chasenek is azt mondod, hogy fáj miután megsebzett!?
  - De..
  - Semmi, de azonnal felkelsz, ha nem akkor hozom a nehéz tüzérséget!”

  Ezekkel a szavakkal és Veronicával kidobatott az ablakon, amire felszisszentettem és gyilkos pillantásokat küldtem a másik felé. Rohadtul nem értettem miért kell ezt, de már-már nem mondok ezekre semmit. Megmondtam Gisnek és a Lordnak, hol tudnak elérni hiszen a napokban a telefonomat kikapcsoltam és kértem a lányokat tegyék el és akkor adják oda ha majd szeretnék beszélni.
  Késő délután meg azon veszekedtünk, hogy jelentkezzek be csetre és beszéljek Gisel.. megtettem és enyhén bunkó voltam. Viszont egy csekély hazugságot beadtam neki elferdítettem a való igazságot a csúnya verekedésről. Kifelejtettem a vágást, de azt hiszem, ezt nem is kell tudnia Húginak, mert nagy valószínűséggel újabb balhé lenne.
  Sajnálom, hogy ez történt és nagyon rosszul érzem magam miatta. Néha valóban el gondolkozok, mi lenne ha nem lennék itt, de aztán sokszor rá jövök arra, hogy muszáj élni és lélegezni. Az elkövetkezendő napokban valószínű újabb dalokat fogok készíteni és halálra fognak püfölni. Most meg megyek, mert kész a Blair féle krumplis sajtos lasagne amit már 3 hete talált ki. Biztosan finom, mert idáig érzem az illatát.

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Alex sötét cellája Empty Re: Alex sötét cellája

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Márc. 05, 2012 11:27 pm  Kedves naplóm!

  Most először írom ezt a naplómba így nem tehetek róla. Azt hiszem, pontokba kell szednem, hogy mi történt az elmúlt napokban, mert elég sok esemény van ismét porondon.
  Először is nem vagyok jól. Újabb Lila monoklival gazdagodtam plusz két újabb heggel…
  A mai napon eljutottunk arra a pontra itt hagyjuk abba ezt az egész dolgot, majd ha felépültem folytatjuk. Veronica harcai azért durvábbak és egy lidércet ki ismerni nagyon nehéz. Ráadásul nem tudom még a fényt se megcsinálni. Blair tanítgat ezzel, de nem megy. Majd egyszer megtanulom.
  3.-án amikor megérkeztünk ugye akkor veszekedés volt meg minden. Josh-t le tudtam nyugtatni úgy, hogy ne verekedjen össze Kamennel, mert mikor eszméletemnél voltam mondták fal fehér arccal és gyilkos tekintettel nézett mindenkire.
  Aztán este kitalálta Lace vívjunk arra, hogy fájdalommal is lehet harcolni. Annak az lett a vége felszakadt és újra vérezni kezdett… Dr. Parker beközölte, hogy pihennem kell.
  4.-én reggel ablak kidobással kezdődött a nap és Veronicával összebalhéztunk és megsebeztük egymást. A vita tárgya az életem volt. Ha én nem lennék, jobb lenne a világ. Hát lehet, van benne valami.. Én meg megmondtam neki azt, hogy nem kellett volna anno Veronicának megölnie az apját és az anyját. Akkor a Donovan familia most nem tagadta volna ki és nem kellene vándorolnia egyedül a világban.. Újabb bunkó hozzászólásom volt, de nem bántam meg azt, hogy megmondtam neki. De ő eset nekem. Fojtogatott és a lábamba döfte a szeráfpengéjét és az egyik ideget átszakította. Én meg az arcát sebeztem meg elég mélyen és ő a hasába kapott. A srácok időben jöttek szét kaptak minket. Lace leteremtett, hogy lehetünk felelőtlenek azután még Gisel beszéltem egy kicsit ott már elszakadt a cérna. A lábamat bekötözték, de tudtam ez nem tartós kötés. Az éjszakát ismét végig sikítottam. Josh jött be nyugtatni, hogy nem kell aggódni. Férfi létemre megtántorodtam.. Rángatóztam és lázas voltam.
  5-én kora hajnalban egy fehér színű piros kereszttel ellátott kék villogós mentő autó állt és hord ággyal vittek ki. Igen. Az ideg a lábamban nagyon fájt és valószínűleg meg kell műteni. Természetesen Veronicával egy jó darabig nem fogok beszélni és most itt tartok. Lace volt olyan kedves és behozta a laptopot és a telefonomat. Közölte, ha nincs bekapcsolva a telefonom meg fog ölni és mindenképpen írjak Gisellenek, hogy túl van a műtéten és a Lordnak szólni, hogy elég súlyosan megsérült. A szavaira csak bólintottam, de még hezitáltam..
  Egésznap a kórházi ágyon tanakodva már mostanra kijózanodtam az altatótól azon agyalok, hogy közöljem ezt Gissel. Így nem tehetem: Figyelj.. Kétszer összevarrtak a harmadik verekedésem így egy lidérccel majdnem halállal végződött és ezért kórházba kerültem. Remélem nem aggódsz és szeretsz” így nem…
  Na jó… mivel tudom, hogy még fent van felhívom, hogy mi a helyzet. A Lorddal csak holnap fogok beszélni. Most befejezem a hívást előkapom a telefonomat és tárcsázom a számot. Minden jót naplóm azt hiszem ez a nap mozgalmas lesz. Ja és még pár hétig biztos bent maradok a kórházban és nem szeretem a kórházi kosztot…

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Alex sötét cellája Empty Re: Alex sötét cellája

  Témanyitás by Vendég on Kedd Ápr. 10, 2012 12:57 pm


  Talán csak azért írok így, mert a szerencsémen múlott. Tudom és tisztában vagyok a dolgokkal, de igazából az érzéseim most kavarognak. Belegondolok abba, hogy az lehetett az utolsó.. Az a srác nagyon durva volt és nem is tudom, aki tudja, hogy így száguldozok az óvatos velem. Nem tudok változtatni és nem is tudom, hogy akarom e. Behunyom a szemem elött ott van a srác és az ében fekete szemeivel felfigyel rám. Akár ez lehetett volna, tudjuk ki is, de ö most ugye kómás. Szóval soha nem fogja tudni. Ha csak.. nem-nem lehet igaz a mobil is tönkre ment. Istenem.. Vége egy másik bajnak jön egy másik.
  Ezt csak azért írom így, hogy tudom, mi van. Jó meghalt Chase és annak azért örülök, mert már nem lesz több üldözés vége az egésznek, de hogy a másik is meghalt komolyan megkönnyebbültem csak megint olyan ember vesztette életét, majdnem aki fontos nem csak nekem.
  Ezt a részt talán azért írom így le, hogyha történne hasonló megkapja az illetö:

  Kamennek és Gisellenek:

  Kamen.. tudom.. Valamit be kell vallanom. Abban a pillanatban, amikor a halál közelében voltam és elragadott pár percre arra döbbentem rá, hogy a Démonok és Lidércekkel is lehetünk egyen rangúban. Soha nem tudnék rád haragudni és tudom azért tetted, amit tettél, hogy a Húgomat védd. Valójában én is ezt tettem volna, ha fordított lenne a helyzet.
  Viszont van még valami. Akkor abban a pillanatban eldöntöttem, hogy elérem azt, hogy szétmenjetek Gisel. Viszont.. Tudom úgysem jött volna össze. Most lehet, azt gondolod, hogy egy szemét dög vagyok. Én is annak tartom magam. Ahogy ez a pár hét és hónap eltelt láttam azt, hogy nem bántod őt. Tisztellek és felnézek rád mindig is ezt tettem. Azt hiszem, ha az utatokban állnék, az csak rossz lenne nektek sógórka. Talán kimondhatom, hogy mióta itt vagyunk Fyronben talán „jóban lettünk olyan szinten,” hogy ha bármi bántódásod esne, azonnal utánad menjek.
  Viszont egyet jegyezz meg: A sötét énedtől azért tartok viszont bízok benned olyan szinten, hogyha van valami, akkor szóljak egyből, és ha valami probléma van, akkor meg tudjuk beszélni és oldani együtt a dolgokat. Akár lehet az egy lehetetlen küldetés is avagy Kamen kutya neveltetése. Mellesleg én is egy idióta vagyok/voltam/leszek, hiszen akkor olyan dolgokat vágtam a fejedhez, amik nem igazak. Ezerszer is bocsánatot kérek. Nem gondoltam azt sem komolyan amit.. Azt hiszem, tudod, mire gondolok. Néha későn esnek le a dolgok és át kell értékelnem néhány változtatást, hogy elérjem a célt. Szóval ezerszer és milliószor is elnézést kérek, és azt hiszem ez a nyálcsorgás nem nekem való, mert a végén elszontyolodók…

  Drága kis Húgocskám:

  Tudom.. nehéz, de kérlek, bírd ki. Talán így hozta a sors és nem is tudom, hol kezdjem. Talán ott, hogy Emlékszel arra a napra, amikor találkoztunk? Már ott érezte, hogy valami összeköt minket és nem tudtalak hova tenni. Lehet akkoriban bunkó voltam.. Neveletlen. pofátlan… arrogáns.. szemtelen és mindent, amit el lehet képzelni ezerszer és ezerszer is nem akartam. Amikor ezt olvasod, ugye már nem vagyok itt. A sorok a gondolataim utolsó vonalát mutatja, hogy min kellett volna, változtassak és e közben rádöbbentem arra, hogy nem tudok. Miért nem? Ezt neked talán elmondhatom. Mert egy érzéketlen vagyok és nyápic.. Ez ott kezdödött amikor hat évesen meglógtunk Brendával a házból és agyon kínoztuk egymást. Bizony.. én a húgomat megkínoztam, nem is akár milyen bübájjal. Ö csak nyöszörgött és én meg mosolyogtam és ekkor lépett hozzám oda Chase és mondta nekem: „Látod fiam.. ez már haladás. Te egészen jó gyilkoló gép lennél.”
  Majd félre lökött és felkapta Brendát és távozott a közelemböl. Chase ismert minket kis korunktól kezdve és nem tudtam öt hova tenni, hiszen ugye talán az egyetlen olyan vámpír volt, aki érzett valamit iránta. Soha nem kedveltem. Az a nyamvadék ajánlotta azt a Boszorkány képzöt, de talán ha ez nem lenne akár soha nem is találkozunk. Amerika nagy. A világ nagy és mi csak kis pontok vagyunk a bolygó peremén.
  Szóval igen ajánlotta, hogy menjek oda és talán nekem a javamra válhat. Nem tudtam, hogy mit akar, hiszen ugye akkor még kis srácnak tartottak. Aztán jöttek a kalandok a suliban és egyre jobban éreztem, hogy kezdek kibontakozni. Aztán elköltöztem Joshékhoz és onnantól jobb életnek bizonyult. Sokszor éreztem, hogy a halál küszöbén vagyok, de talán most tudom azt, hogy ez az utolsó és nem fogom túl élni.
  Az érzéketlenség volt az, amibe el tudtam bújni és így nem mutattam ki a szeretett az embereknek és természetesen csak a sznob bunkót láthatják bennem. Aki szórakozik mások érzéseivel. Van még egy titkom. Egyszer megfordult a fejemben, hogy eljátszom azt, hogy kihasznállak. De aztán rájöttem nem tudom, és te nálad van a kapocsa valaminek. Valaminek, amit én nem tudok hova tenni. Azt hiszem, itt tudom, mit gondolnál. Idióta vagyok és egy faragatlan, aki nem tud változni és bár ne ismerted volna meg. Tudom.. Egyszerüen nem megy. A büneimre rá pillantok és bele gondolok, milyen ember is vagyok. Nem érdemellek téged. Nem érdemelem anyát és nem érdemlek senkit. Nem ilyenkor rádöbbenek arra amire Lace tanított: „Néz szembe a múltaddal…” Mindig mondta nekem. Most érzem, annak a súlyát-miket követtem el és miket bánok.. Talán elmondhatom ezeket neked. Talán nem. Az sors kerék úgy hozta a dolgot, hogy most távozok a csillagok közé. Oda ahol egyszer együtt leszünk. Jó helyen vagyok, ne aggódj. Ha viszont a pokolban lennék az a keresztem. Angyalnak sem vagyok meg semmire sem jó. Tudom hülyeség amit mondok, de egyszerüen nem tehetek róla. Makacsul ezt állítom, és nem tudom, tudok e még változtatni a dolgokon. Egy. Gondolataim kavarognak, az arcomon a könnycsepp végig fut rajta. Nem tudok sírni sem. „Apámnál” vagy is az óta nem tudok mióta megbüntetett. Hogy mivel? Talán azzal, hogy eltaszított magától.. de jobb is.
  Lépjünk tovább a dolgokon. Kell nekem egy sör. Jó tudom vicces, de nem hagyhattam ki.
  Van még ennél is fontosabb dolog. Egy seb. Egy heg ami örökké meg fog maradni. Talán annak a súlya, hogy elraboltak téged.. Talán ez a heg ami nem gyógyul be örökké emlékezetessé tette a napot. Hogy mi is történt? Úgy adtuk be az okot, hogy verekedtünk és én ugye lidérccsapás által kaptam. Mivel úgy is mindenki tudja így muszáj bevallanom azt, hogy megölt majdnem. Kérlek. Ha kicsit is szeretsz, ezek után nem fogod bántani vagy elküldeni. Kamen neked többet ér és örülök, hogy vidám vagy. Rengeteget változtál és nem tudom milyen lennél ö elötte. Kamen csak azért viselkedett így, mert féltett. Félt attól, hogy elveszít téged. Nem lát. Félt attól, hogy milyen lehet nélküled, ha nem lennél. Ráadásul túlságosan is aggódik érted és szeret. Jessicának lehet köszönni, hogy túléltem és itt vagyok még mindig. Vagy is.. voltam.. Tudod, mire gondolok. Anyának üzenem, szeretem és sajnálom, hogy nem ismerhettem meg csak szóban. Haza látogattam volna április végén és annyira szeretem és a többi rokont is, akiket nem ismerhettem meg. Szeretlek, szerettelek köszönöm, hogy itt vagy és voltál. Nem vagyok messze töled egy valahol ott leszek. Tudod, hogy hol. Egyetlen egy utolsó kérésem hadd legyen. Ha ezt megteszed, nekem ígérem, nem fogom megkérni Josht arra, hogy nyaggason téged. Wallacenek keressetek barátnöt és-és ezt külön én kérem.. Josh ha ki is lenne, a figyelmét tereljétek el. Még egyszer emlékeinkre mindig is gondolni fogok és köszönöm azt, amit adtál. Köszönöm a mosolyod és azt a nevelést és történetet a családunkról, amit adtál. Mindent ezerszer és soha nem felejtek el. Te vagy az a valaki, aki fényt hozta az életbe. Vigyázz magadra. Vigyázz Kamenre és legyetek boldogok! Csillaghullásnál gondolj arra, hogy egyszer még látjuk egymást.

  Szerettel ölel az idióta bátyád, meg a hülye szerencsétlen évfolyam társ (Kamennek):

  Alexander Seth Marceau

  Fyron, 2012. április 10.


  A gondolatok után lehet, elmegyek aludni, de még elötte elkérem Dariustól a gépet. Szóval jóéjt naplóm!

  Ajánlott tartalom

  Alex sötét cellája Empty Re: Alex sötét cellája

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 12:20 pm