Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Shadow land

  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Shadow land Empty Shadow land

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Kedd Jan. 10, 2012 11:03 am

  Ez a kísértetpark még William herceg idején épült vagy még régebben. A rengeteg látni való és a rengeteg játék hasonlít a disney landhez. A különbség csak az, hogy shadowlandben ezer meg egy különböző lények is tanyáznak. Járnak ide törpék is és a tündérek is garázdálkodhatnak kedvükre.

  Mi található a shadowlandben?

  Az ide látogatók szemét ki szúrhatja egy hullámvasút, amire a legbátrabbak felülhetnek és élvezhetik a borzongást. A Hullámvasút titka, hogy extrémebb formában jelenik meg és varázslat határása lehet akár nagy vagy egyszerűen pici. Vigyázat! A tündérek imádnak itt garázdálkodni, de azért a halandók, biztonságára ügyelnek.
  A vasút egy régi fémrendszerből készült, ami igen vastag. A vas és fémötvözettel nehezen lesz baja a sínnek. Eddig még egyetlen egyszer kellett meg javítani az is a herceg idejében volt. A mérete közel 5 km-es lehet, és ez nagyobbodhat. A gyerekek felnőttekkel ülhetnek fel, mert elég ijesztő is tud lenni.

  Ha tovább megyünk a vasúttól nem messze található egy bizonyos Demon drivernek elnevezett dodzsem. Ez egy különleges dodzsem. A Démonok készítették saját kezüleg. A rengeteg védővarázslat határsára a festékek sem kopnak le a mintáról. A pálya közel 10 km tehát nem egy kis helyen kell forgolódniuk az ide látogatóknak. Lehet egy akát több személyes verseny is. Ezeket a démonok meg szokták rendezni évente 3-szor. A jutalom egy különleges erő szokott lenni vagy éppen avero. Mindig az adott bajnokkal kell megmérkőzni a dodzsemezőnek.

  Az óriáskerék a leghatalmasabb shadowlandben. Rengetegen imádják ezt a helyet és nem csoda, hogy mindig tele van. Élvezetes a kilátás, szint az egész szigetet be lehet látni ha feljebb ér.

  Shadowland természetesen 0-24 óráig folyamatosan nyitva és ezeken a látni valókon kívül még rengeteg használni való izgalmas dolog van. Nem érvényes, a diákoknak évközbeni kijárás erre ügyeljenek oda!
  Elliot Herondale
  Elliot Herondale
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Elliot Herondale on Pént. Aug. 24, 2012 4:57 pm

  *Shadowland-be hatalmas a sürgés-forgás, és talán említeni se kell, hogy Elliot Herondale kifejezetten élvezi az egészet. Szereti maga körül a felhajtást, ebbe a „vidámparkba” pedig rengetegen vannak. Ezért is tartott olyan sokáig, mire eljutott a vattacukrosig, és most a játékok között sétálgatva eszegeti a fekete vattapamacsot.* ~ Hm. Ribizli. Nem málna. Cseresznye. Vagy talán kókusz? Nem, az kizárt. Alma, vagy inkább eper? Á, ez inkább olyan, mint a hányás. Meg van! Bodza! Bodza ízű! *találgatja, hogy milyen ízű édességet szertett, mert az árus nem volt hajlandó elárulni, így miután leleplezte a galád vattacukrost diadalmasan vigyorogva lépeget tovább azon merengve, hogy melyik játékot próbálja ki. Egyébként eléggé feltűnő jelentség a cipő, hiszen a szárnyait félig-meddig kitárva tör magának utat előre, így sokan kénytelenek elugrani előle, mikor megrebbenti hófehér tollait. Lassan, komótosan lépdel előre miközben folyamatosan pusztítja az édességet, amit, ha teljesen bekebelezett, akkor a pálcikát kidobja a legközelebbi kukába, majd zsebre vágott kézzel megindul a hullámvasút felé.* ~ Kell egy kis izgalom *mosolyodik el kajánul, és a magasba emelkedve szépen elrepül a sor végéig – ami hál’istennek most nem olyan méretes, mint amilyen szokott lenni -, így hát a zsebéből előszed egy kis zacskót, összeszámolja a szükséges averokat, a szütyőt zsebre vágja szépen várakozik tovább, és tesz egy-két lépést, amikor megindul a sor.* ~ Mozoghatnánk már. Nem illik megváratni egy nemesembert! *háborog magában, majd mikor sorra kerül egy elbűvölő mosolyt villant a jegykezelőre.* - Ugye tudja, hogy a szárnyait be kell húznia menet közben? *kérdi lekezelő hangnembe, mire a fiú felhorkant.* - Tisztában vagyok vele, majd ha elindul a kocsi, akkor behúzom a szárnyaimat *morogja a srác, majd szépen odatipeg a kocsihoz, behúzza a szárnyait, bevágódik a kocsiba, és becsatolja magát. Aztán szépen fütyörészve várja, hogy majd elinduljanak. Valamikor. *


  _________________
  Egy oxfordi fiú, akinek mániája, hogy tökéletesen nézzen ki. A hiúságánál már csak egy valami fontosabb számára: a becsülete. Enyhén nacionalista, imádja a hazáját és a családját. Hiába van öt testvére hatalmas az összhang a családban, sose volt köztük semmilyen konfliktus. Imád sportolni, a vívás a mindene, és ha teheti, akkor szívesen összeméri az erejét az Akadémia diákjaival is. Ezenkívül rajong az állatokért, ezt bizonyítja a felvilági sólyom, Gale és a lova Ceolas.
  Figyelmeztetés: Ha bármi módon megrongálod a cuccait, eltulajdonítod a holmijat, akkor halott vagy...


  Tyaeloria Perathon brit egoista angyala
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Erik Norgen on Pént. Aug. 24, 2012 5:22 pm

  *Erik hatalmas vigyorral az arcán lép be Shadowland kapuján, hogy aztán gondolkodás nélkül elinduljon a legsűrűbb tömeg felé. Akárcsak Elliot, ő is örömét leli a nyüzsgésben és a tömegben. Egy sötét farmert meg egy fekete rövidujjút visel, nem igazán érdekli a hőség, bár lehet, hogy ebben valami varázslat is közrejátszik. Kezét a farmerzsebébe dugva, érdeklődő arckifejezéssel ballag lassan a tömegen át. A kilátást nemigen takarják el előle, hiszen 190 centijével igencsak kitűnik a tömegből. Egész délelőtt unatkozott, így hát úgy döntött, sétál egyet a városban. Aztán eszébe jutott ez a hely, így hát itt kötött ki. Nem tudja eldönteni, hogy merre vegye az irányt, így hát egyelőre körbejárja a terepet. Legszívesebben mindent kipróbálna, de nem izgul, hiszen van ideje. ~ Talán érdekesebb lenne társaságban... ~ Fut át az agyán a gondolat, így hát tekintetével a tömeget kezdi vizsgálni, hátha talál valakit. Ekkor azonban oldalról teljes erőből nekirohan egy nyolcéves forma kisfiú, de olyan erővel, hogy Erik is meginog egy pillanatra. Aztán lepislog a földön heverő gyerekre.* - Hé, máskor vigyázz jobban, öcskös... *Mondja nevetve, majd a kezét nyújtja felé, hogy felsegítse. Az motyog valami bocsánatkérés félét, majd elszalad a fejét csóváló Erik mellett.* - Ezek a mai fiatalok... *Sóhajt, majd ismét felpillant, és ekkor egy angyalt pillant meg, kitárt szárnyakkal. Sajnos háttal áll neki, így nem látja, hogy ki az, de van egy sejtése. Az angyal a hullámvasút felé tart, így ő is megindul arrafelé. Amikor felemelkedik a földről, Erik végre felfedezi, hogy kivel van dolga, és elvigyorodik.* - Hé, Elliot! *Kiált oda, majd nem törődve a méltatlankodó horkantásokkal befurakszik mellé a sor elejére.* - Hello! *Nyújtja felé a tenyerét kézrázásra.* - Látom, téged is érdekelnek az ilyen helyek... *Vigyorog, majd amikor sorra kerülnek, fizet és beül mellé a kocsiba, és beköti magát. Úgy tűnik, nem Elliot az első angyal errefelé, aki kint hordja a szárnyait, a jegykezelő nem tűnik túl meglepettnek.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Elliot Herondale
  Elliot Herondale
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Elliot Herondale on Pént. Aug. 24, 2012 5:34 pm

  *Csak úgy lézeng a helyen, és arra gondol, hogy tényleg jó lenne, ha társaságban töltené el a napot, de hát a Fyron-ban nemigen akadnak haverjai, így egyedül indult meg a hullámvasút felé, de amikor meghall egy ismerős hangot, akkor szélesen elvigyorodik.* - Nocsak, szevasz, Erik! *nevet fel vidáman, majd jó erősen megszorítja a másik kézfejét a kézfogásnál.* - Ó, attól, hogy mennybéli vagyok imádom az ilyen helyeket. Pláne, hogy a sötét alakok agyára menni a legjobb dolog a földön *kuncog, majd mielőtt becsatolná magát odébb csusszan, hogy Erik is elférjen.* - Na, mi a hézag? Untad a fejed a társalgóban? Vagy csak a Jones-csaj elől menekülsz, hogy ne tudjon csesztetni? *vigyorog rá a lidércre, és milyen érdekes, hogy egy angyal meg egy lidérc(-vérfarkas) ilyen jól kijönnek, bár ebben talán az is közrejátszik, hogy Herondale-ék nem rasszisták.* - Indulhat a menet! *kiált fel, és feltartja a hullámvasút kezelőjének a hüvelykujját, így szép lassan, zörögve megindul a kocsi, Elliot pedig hátravetett fejjel várja, hogy mikor gyorsulnak be.* - Amúgy meddig is szól és mit is takar pontosan az a fogadás, haver? *vigyorog rá Erikre, majd a kapaszkodóra csúsztatja a kezét, mert a szerelvény kezd felgyorsulni, és minél jobban nő a sebesség annál szélesebb lesz a vigyor az angyalfiú képén.*


  _________________
  Egy oxfordi fiú, akinek mániája, hogy tökéletesen nézzen ki. A hiúságánál már csak egy valami fontosabb számára: a becsülete. Enyhén nacionalista, imádja a hazáját és a családját. Hiába van öt testvére hatalmas az összhang a családban, sose volt köztük semmilyen konfliktus. Imád sportolni, a vívás a mindene, és ha teheti, akkor szívesen összeméri az erejét az Akadémia diákjaival is. Ezenkívül rajong az állatokért, ezt bizonyítja a felvilági sólyom, Gale és a lova Ceolas.
  Figyelmeztetés: Ha bármi módon megrongálod a cuccait, eltulajdonítod a holmijat, akkor halott vagy...


  Tyaeloria Perathon brit egoista angyala
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Erik Norgen on Pént. Aug. 24, 2012 5:56 pm

  *Szintén erősen szorítja meg a srác kezét, ahogy mindig is szokta, aztán még mindig vigyorogva bólint a válaszra.* - Azt hittem, az angyalok inkább a nyugalmat szeretik. *Mondja vállat vonva, aztán a folytatásra elneveti magát.* - Hát így már értem. Szeresd felebarátaidat mi? *Csóválja meg színpadias rosszallással a fejét, majd beül Elliot mellé a kocsiba és ugyebár bekapcsolja magát. De előbb még hátrafordulva végignéz a többi kocsin meg az utasokon, aztán a síneket is szemügyre veszi. ~Hm, hullámvasúthoz képest egész jónak ígérkezik.~ Gondolja elismerően, majd ismét a srác felé fordul, miközben beköti magát és hagyja, hogy a biztonsági ellenőrizze, hogy jól tartja-e az öv. Elliot szavaira megforgatja a szemeit.* - Hát igen, egyszer van rossz napom és szívhatom évekig. Még Mia is ezzel cseszeget azóta. Ezek a nők! Élni sem hagyják az embert. *Horkant fel, majd figyeli, ahogy a kocsi lassan gyorsulni kezd velük. Valószínűleg tudna gyorsabban is, de növelni kell a feszültséget.* - Azzal nem jártam rosszul, hallod... Vic bejelentette, hogy ha elérem, hogy érzelmileg meggyengüljön, enyém egy egész éjszakára! *Vigyorog szélesen a másikra.* - Jó, mi? Úgyhogy jöhetnek a tippek, mert eddig úgy tűnik, nehéz menet lesz... *Sóhajt egyet a fejét csóválva. Ekkorra azonban elindultak felfelé egy szinte függőleges meredekségű szakaszon, és már majdnem harminc méter magasságban járnak, amikor elérik a tetején, és a kocsijuk, elszakadva a többitől, lezuhan velük. Erik egy igen hangos, de nem túlzottan ijedt csatakiáltást hallat. Amint leérnek, a többi kocsi csatlakozik mögéjük, és megindulnak egy jó kacskaringós szakaszon. A lidérc felemelt kezekkel kurjongat, látszólag marhára élvezi a dolgot.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Elliot Herondale
  Elliot Herondale
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Elliot Herondale on Pént. Aug. 24, 2012 6:15 pm

  *Nem hatja meg, hogy megszorítják a kezét, sőt egy pillanatra a megszokottnál is nagyobb erőt fejt ki a másikra, csakhogy összemérjék az erejüket, majd mikor elengedi a másik kezét vidáman felnevet.* - Az angyalok, igen. De Herondale-ék nem. Legalábbis, én nem. Lehet, hogy nem látszik a bájos arcom miatt, de nagy bajkeverő tudok lenni, ha akarok *vigyorog szélesen, majd a felebarátokra vigyorogva bólogat.* - Bár, ha most a hitemmel és a vallásommal akarnék foglalkozni meg a drága felebarátaimmal, akkor nem itt lennék, hanem a bazilikában összekulcsolt kezekkel merednék az oltárra. De mivel nem ilyen kedvem van úgy döntöttem, hogy inkább átadom magam az adrenalinnak, és eljöttem idáig *rándítja meg a vállát, majd a fejcsóválásra csak röhögve hátba veregeti a másikat.* - Azért ne csóváld a fejed, mert a végén úgy marad *nevet fel vidáman, egyébként ő nem szívbajos, szóval szimplán beköti magát, nem is ellenőrzi, hogy minden rendben van-e. Mert hát miért is? ha kiesne, akkor ott van a szárnya.* - Az élet alapból szívás tud lenni, szóval ne csüggedj el! *vigyorog, majd Miára megvonja a vállát.* - Nem ismerem a tesódat, de ahogy elhallgatlak árad belőletek a testvéri szeretet *villan egy elbűvölő mosolyt Erik, majd a nőkre kuncogni kezd.* - Ezért nem fogok feleségül venni egyet sem. Nem kell, hogy korlátozzanak! *jelenti ki mogorván, mert aztán neki tényleg nem kell a nyakába egy nő se. Elég a nővére meg a húga.* - Nocsak, a lány kissé ki van éhezve, nem? De azért próbálja erősnek mutatni magát. Bezzeg az én meztelen mellkasomtól folyton zavarba jön! *röhög fel, majd arra, hogy jó-e csak fintorog.* - Szerintem lófejű. De te tudod Erik. Végül is csak egy éjszak lesz… *rándítja meg a vállát, majd a tippekre megvakarja a fejét.* - Nem ismerem annyira a csajt, de feltűnt, hogy jóban van Fredrikkel. Ha tudod, ügyesen szedd ki a csávóból Vic gyengepontjait. Mondjuk én akár az elméjébe is bejutnék, hogy megnézzem a félelmeit, aztán… Jó, nem leszek gonosz. Az nem illik hozzám. Te viszont megteheted, hogy illúzió formájában az összes félelmét előhozod, és sírva fog menekülni a karjaid közé *vigyorodik el sunyin, mert tud ám gonosz lenni, ha akar. Aztán ő szépen vigyorogva élvezi, amikor felérnek a függőleges szakaszon, hiszen úriember, szóval nem fog visítozik, mint egy óvodás. Vagy legalábbis később teszi meg. Amikor zuhanni kezdenek felcsillannak a szemei, és kiröhögi az üvöltöző Eriket. * - Ne félj! A levegőben vagyunk! *kuncog, hiszen ő imád az égben lenni, lebegni, repülni, mindent, ami az angyalléttel kapcsolatos. A kacskaringós szakaszon mégis mindig nevet, majd mikor hátrafordítja a fejét, akkor észreveszi, hogy a többiek kezdenek leszakadozni, ők pedig begördülnek egy sötét járatba.*


  _________________
  Egy oxfordi fiú, akinek mániája, hogy tökéletesen nézzen ki. A hiúságánál már csak egy valami fontosabb számára: a becsülete. Enyhén nacionalista, imádja a hazáját és a családját. Hiába van öt testvére hatalmas az összhang a családban, sose volt köztük semmilyen konfliktus. Imád sportolni, a vívás a mindene, és ha teheti, akkor szívesen összeméri az erejét az Akadémia diákjaival is. Ezenkívül rajong az állatokért, ezt bizonyítja a felvilági sólyom, Gale és a lova Ceolas.
  Figyelmeztetés: Ha bármi módon megrongálod a cuccait, eltulajdonítod a holmijat, akkor halott vagy...


  Tyaeloria Perathon brit egoista angyala
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Erik Norgen on Pént. Aug. 24, 2012 7:00 pm

  *Az erőfitogtatásban ő is benne van, a még nagyobb erőre ő is növeli egy kicsit, de már nincsen rá sok ideje, hiszen egy kézfogás sem tart örökké. Magában minden esetre nyugtázza, hogy nem egy nyámnyila akárkivel van dolga. Talán még ki is fognak egymással jönni. Eriknek alapvetően nincs baja az angyalokkal, főleg azokkal, akik nem bukottak. Persze, nem találkozott túl sok bukott angyallal sem, így nem tudja, hogy hogyan reagálna rá, ha összefutna eggyel. Nem szokása faj alapján megítélni az embereket. Elliot is angyal, mégis jól kijönnek egymással. Bár az igaz, hogy nem túl átlagos.* - Bájos arcod? Hát én mást mondanék rá, haver... *Röhögi el magát. Aztán a következő szavakra nem igazán reagál, ő sosem állt túl közel a valláshoz, és nem is szeret erről vitatkozni. Úgyis felesleges, és csak vitát generálna. Na igen, Erik maximum varázslattal tudná megúszni, ha kiesne, dehát nem is ő kérte, hogy ellenőrizzék az övét. Nem annyira szívbajos ilyen téren, úgy van vele, hogy ha a bajnak meg kell történnie, meg fog - de sosem vele. Kivéve, ha mégis.* - Jól látod. *Hallat valami röhögés és horkantás közötti hangot.* - Nagyon idegesítő tud lenni, de muszáj rá vigyáznom... Simán kinyiratná magát, ha én nem lennék. *Mondja kissé nagyképű hangsúllyal. (Na persze, Erik, maradj csak meg abban a hitben, hogy neki van rád szüksége és nem fordítva...)* - Nekem mondod? Nem tudom, mi bajuk az egyéjszakás dolgokkal, de feltűnően sokan vannak ellene. Pedig mi másért lenne ez itt lent, mint hogy élvezzük a használatát? *Csóválja a fejét méltatlankodva.* - Aztán a fenének sincs rá szüksége, hogy még egy csajt a nyakamba varrjanak. Elég nekem a húgom. *Sóhajt egyet, majd ugyebár lassan megindulnak. A következő szavakra hangosan felnevet.* - Igen... Főleg amikor a kettőnkét látta egyszerre! Hogy lelépett, pedig fogadni mernék, hogy tetszett neki a dolog. *A lófejűre felvonja a szemöldökét.* - Hát, szerintem nem olyan szörnyű, de tudod... Este nem azt fogom nézni, ne izgulj. *Vigyorog a srácra. Az ötletre hümmögve bólogat egy sort.* - Nem rossz, nem rossz... Köszi a tippet, majd kipróbálom. *Aztán ugye zuhannak, Erik meg szokásához híven ordít, habár, nem a félelemtől.* - Jól van angyalka, de tudod, nem mindenkinek vannak szárnyai. Amúgy meg nem félek, csak élvezem az adrenalint. *Magyarázza ahogy kissé lelassul a kocsi, és elszakadozik mögülük a többi.* - Ha már itt tartunk, neked ki jön be a Cameosos csajok közül? *Kérdi, miközben körülöttük koromsötét lesz minden, és a kocsi ismét gyorsulni kezd. Bevesznek néhány szűk kanyart, félelmetes hangok hallatszódnak, meg vízcsobogás. Aztán hirtelen felgyorsít a kocsi, majd zuhanni kezdenek ismét, és egy tóban vagy valami hasonlóban érnek földet, azaz vizet. Persze ők csak a rájuk fröcskölődő vizet kapják meg, nem merülnek el benne. Erik nevetve nyújtja ki a kezét mellettük a vízbe, de rögtön ki is rántja.* - Hé, valami megfo... *Mondaná, de ekkor egy hulla esik a kocsijuk elejére. Azonban Erik nem ordít, csak pislog egy sort. Valószínűleg műhulla... Valószínűleg. Már van némi fény, de még mindig nem elég ahhoz, hogy meg lehessen állapítani.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Elliot Herondale
  Elliot Herondale
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Elliot Herondale on Pént. Aug. 24, 2012 7:55 pm

  *Egyébként Elliot szinte biztos benne, hogy a másik erősebb nála, hiszen ne felejtsük el, hogy érzékelte a vérfarkas szagot is – mert át eléggé közel áll hozzá Erik – csak hát nem tette szóvá, így csak heccelte a másikat. Erik pedig jól érezte, a Herondale-fiú egy igazi sportoló, sőt vívásban Európa Bajnoki címet is szerzett már, így számára természetes a sok edzés és testépítés Aztán mikor Erik megjegyzést tesz az arcára, szélesen elvigyorodik, és megvonja a vállát.* - Azért te sem vagy egy tündérkirályfi! A brit csajok, viszont buknak rám, szóval ne haragudj pajtás, de én csak örülök annak, hogy nem jövök be neked… *mosolyog továbbra, majd a hívős szavakra nem kap választ így csak jókedvűen vállat von, és már bent is ülnek a kocsiban.* - Ó, tapasztalat. A haverjaim nemigen jönnek ki a testvérükkel, én meg örülök neki, hogy szent a béke a családban. Öt testvérem van, ebből kettő csaj. Az egyik huszonhét, a másik tizenhárom. Milyen ironikus, hogy a legöregebb és a legfiatalabb született lánynak… *kuncog, majd a nagyképű beszólásra felvonja szépen ívelt szemöldökét.* - Bocs, de nem tűnsz valami lovagias alkatnak. Előbb nézem ki a tesódból, hogy megment, mint, hogy te véded meg őt *nevet fel, és fogalma sincs arról, hogy valójában ez a tényleg így van. Ő csak elmondja az észrevételeit.* - Hát nem értem, haver, nem értem. Pedig tudományos tény, hogy több nő van a világon, mint pasi, ezért nekünk jogunk van rá, hogy megrontsuk őket. Meg aztán… Egyszer csak fel kell nőniük… *magyaráz sejtelmes mosollyal az arcán, hogy a szemében megjelenő perverz csillogást ne is említsük.* - Egyetértek *bólogat hevesen, majd ugye Victoria lesz a következő téma.* - Ó, igen! Lehet bejövünk neki csak próbálja titkolni. Vagy egyszerűen még nem látott kigyúrt mellkasat, ami azt jelenti… Hogy pasit se látott még meztelenül *vigyorodik el a kajánul, és úgy tűnik, hogy Erik nagyon rossz hatással van a fiúra.* - Azt mindjárt gondoltam. És nem tehetek róla, de én veled ellentétben egy csajon nem a seggét, vagy a mellét nézem, hanem az arcát *húzza el a száját fintorogva. Igen, nagyon nem jön Victoria.* - Nincs mit. Sok sikert hozzá *nevet fel vidáman, majd jön a hatalmas zuhanás, amit ő tök nyugodtan kibír.* - Hát, igaz, nem vagy egy földre szállt angyal. Pedig milyen jókat röpködhetnénk mi ketten odafent *szipog meghatottan, majd hangosan felröhög. Hm. Lehet volt valami abban a vattacukorban.* - És akkor nem vagyok egyedül az adrenalin-függőséggel *vigyorog továbbra is, majd mikor a többi csajra terelődik a téma megvonja a vállát.* - Pechem van. Pont azok jönnek be, akiknek van pasija. A jó csajokat viszik, mint a cukrot, bezzeg a lófejűek itt maradnak a nyakunkon…*panaszkodik egy sort, majd Erikre pillant.* - És neked? A lófejűn kívül… *kérdez vissza, majd ismét megszorítja a kapaszkodót, amikor gyorsulni kezd a kocsijuk. A félelmetesen hangokon csak röhögni tud, és amikor vizesek lesznek felszusszant.* - Az egyik kedvenc ingem! Most vehetem le… Szegény Vic… *viccelődik, majd Erik félbemaradó mondatára összeráncolja a homlokát, de mikor megszólal, a kocsira esik egy holttest. *Oké… Szerintem majd ezt később megnézzük… *nyögi ki, majd mikor tejjesen kiérnek a fényre, akkor megállapítja, hogy az alaknak valami brutálisan szétmarcangolta a torkát, és ömlik belőle a vér. Valódi vér. Onnan érzi a szagot. Nyel egyet, Erikre pillant, és megpróbál kinyögni egy értelmes szót.* - Öhm… Mi lenne, ha lelöknénk a kocsiról? Kissé, illúzióromboló…


  _________________
  Egy oxfordi fiú, akinek mániája, hogy tökéletesen nézzen ki. A hiúságánál már csak egy valami fontosabb számára: a becsülete. Enyhén nacionalista, imádja a hazáját és a családját. Hiába van öt testvére hatalmas az összhang a családban, sose volt köztük semmilyen konfliktus. Imád sportolni, a vívás a mindene, és ha teheti, akkor szívesen összeméri az erejét az Akadémia diákjaival is. Ezenkívül rajong az állatokért, ezt bizonyítja a felvilági sólyom, Gale és a lova Ceolas.
  Figyelmeztetés: Ha bármi módon megrongálod a cuccait, eltulajdonítod a holmijat, akkor halott vagy...


  Tyaeloria Perathon brit egoista angyala
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Erik Norgen on Pént. Aug. 24, 2012 8:58 pm

  *Na igen, de azért nem szeretné eltörni az angyal kezét. Hiába vérfarkas, azért a legtöbbször tud uralkodni magán. Persze ha a másik felhúzná, az más eset lenne, de jelenleg cseppet sem ideges. Ez csak amolyan erőfitogtatás volt mindkettejük részéről.* - Tudod, én meg mindenféle nemzetiségű csajnak bejövök. *Villant egy Colgate-vigyort Elliot felé. A kis egoista...* - Nyugi haver, én egy kapura játszom. És az nem a tiéd. *Nevet fel ismét. Aztán a testvérekre terelődik a szó, és Erik arcán a vigyor helyét valami egészen furcsa kifejezés veszi át. Talán a tanácstalanság.* - Nem az, hogy nem jövünk ki... Tulajdonképpen az utóbbi pár évtizedben ő volt az egyetlen állandó társaságom. Sokat köszönhetek neki, komolyan. És nem is lenne vele komolyabb baj, csak hát tudod... nőőők. *Nyújtja el gúnyosan az utolsó szót. Persze ezzel már nyilvánvalóvá tette, hogy csak megszokásból és heccelésből szivatja folyton a húgát, nem gondolja ő komolyan.* - Hát, ezt hallva örülök, hogy nekem csak egy jutott. *Húzza el a száját. Az az egy is sok néha. De persze, és ezt ő is tudja, nélküle nem ment volna sokra.* - Hé, azért ez nem teljesen így van. Hidd el, ha bárki rátámad, gondolkodás nélkül kinyírom! És ez fordítva is igaz. Csak arra akartam rávilágítani, hogy melyikünknek van erre többször szüksége... *Vigyorodik el ismét. Hát, ha jobban belegondolna a dolgokba és nem vakítaná el az egója, rájönne, hogy nem ő vezet a megmentés dologban, de egyelőre megvan a saját kis világában, és jól érzi magát, köszöni szépen. A lányokról szóló szavakra hevesen bólogat.* - Ez így van! Nem tudom, mit nem bírnak ezen megérteni... *Csóválja meg ismét a fejét. Igen, jellemző rá a heves gesztikuláció és mozdulatok, az tény. A Victoria témán ismét elvigyorodik.* - Két ilyen test ne jönne be neki? Ne röhögtess, tuti, hogy azért menekül el mindig, mert nem akarja bevallani. *Nevet fel.* - Köszi. *Mosolyog rá a tanács és a jókívánság után, majd ugyebár jön a zuhanás, meg a többi.* - Hát, haver, van ilyen... Asszem nélkülem kell röpködnöd. *Nevet egy sort, félig-meddig csak úgy magában. Eriknek nem kell ahhoz adalékanyag, hogy így viselkedjen, ő szimplán ilyen. A nap 24 órájában. Na persze a társaság meg méginkább kihozza belőle ezt, plusz még a kedve is jó.* - Nem hát. *Bólint az adrenalinfüggőségre, majd a panaszkodásra csak vállat von.* - Hát, ilyen az élet. Hm, ahogy nézegettem őket, eddig talán az az Ashley, vagy kicsoda, meg Ariadné, esetleg Naomi és az a Gaea csaj jöttek be. A többieknek nem tudom még a nevét. Az övéket is csak hallásból. *Magyarázza, miközben begurulnak az alagútba. Aztán jön a víz, mire Erik elröhögi magát a másik szavain, de reagálni már nincs ideje, mert egy hulla esik a kocsijuk tetejére, ugyebár. Aztán, ahogy a fényre érnek, Eriknek bebizonyosodik a balsejtelme. Érzi a vér szagát. Elkerekedett szemekkel mered a szerencsétlen fickóra, majd mintha nem is hallotta volna Elliot szavait, kikapcsolja az övét, és beleugrik a vízbe - mint kiderült, egy csatornaféleségben csordogálnak - ahol derékig ér a víz.* - Menj csak ki, szólj valami biztonságinak... Én megnézem, hogy mi ez. *Van pár sejtése, hogy mi tehetett ilyet. Egy elállatiasodott vérfarkas. Valami mágikus, elvadult állat. Bármi lehet, és Erik már nagyon sokmindent látott, túl sokat ahhoz, hogy csak úgy itthagyja ezt a dolgot. Szóval a derékig érő vízben gázolni kezd a barlang bejárata felé, miközben kiveszi a bokájához rögzített pisztolytartóból a fegyverét. Víztaszító bűbáj. A pisztolyt maga elé tartva indul el a tök sötét barlang felé, ha követi Elliot, ha nem. Nevezhetjük ezt munkamániának is, ha úgy tetszik.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Elliot Herondale
  Elliot Herondale
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Elliot Herondale on Pént. Aug. 24, 2012 9:37 pm

  * Hát, ha el is törné a kezét, akkor keresne egy gyógyítót, helyre rakná a csuklóját, és szépen elverné – vagy legalábbis bosszút állna – Eriket. Egyébként nem szándékozik hergelni a srácot, sőt kimondottan csak Victoriát szereti cseszegetni. Aztán az egós megjegyzésre felhorkant.* - Akkor eladlak valami afrikainak, hogy szüljön neked kicsi Erikeket. Bár, lehet, hogy Jones is megteszi… *vigyorodik el kajánul, majd Erik következő megjegyzésén felröhög.* - Még szerencse, mert agyon is vernélek! Nem vagyok homokos…*Üti vállon Eriket, persze nem erősen csak amolyan haveri piszkálódás szintűen. Nem tudja miért, de szimpatizál a lidérc-vérfarkassal. Talán azért, mert el tud vele hülyülni.* - Értem, hát az szar. Szerencsémre nekem ott van az oxfordi haveri köröm, a szüleim meg az ősök odafent, akik most elég csúnyán nézhetnek rám, de hát nem tehetek róla. Néha a perverz humoromat is meg kell csillogtatni *bólint a svéd szavaira, majd a „nők” szónál felkuncog.* - Idegesítőőőők. Még rímel is rá *nevet fel, majd ugye elárulja, hogy szám szerint neki öt testvére van.* - Nem vészesek. Én imádom őket, bár többen vagyunk fiúk, szóval meg van a társaságom. A nővérem meg jóformán már önálló, szóval ritkán jön haza. A húgom meg… Ő el van a saját kis barátnőivel *csillannak meg nosztalgikusan a szemei, hiszen hiányoznak ám a tesói, pedig minden nap beszélnek telefonon keresztül, de az nem ugyanaz.* - Gondoltam, de még akkor se tartalak túlzottan lovagiasnak, bocs *kuncog továbbra is, majd ugye kifejti a véleményét a lányokról, és a csóválásra kitör belőle a röhögés.* - Te haver, meddig fogod még csóválni a fejed? Lassan már lerepül a helyéről! Egyébként meg szerintem az a problémájuk, hogy nincsen kőbe vésve, hogy jogunk van megrontani őket *vonja meg a vállát eltűnődve, mert a legtöbb nő tényleg nem szereti az egyéjszakás kalandokat.* - Ez az! Hallod, láttad, hogy egy picit elvörösödött? Mi lenne, ha valamelyik este kikészítenénk? Elvinnénk valami eldugott helyre, és megmutatnánk neki, hogy milyen jól is nézünk ki! *jelenik meg egy huncut mosoly a szája szegletében. Ő nem akar egy ujjal se hozzáérni a csajhoz, de azért jó, ha Vic tudja, hogy mikről marad le, amikor kiviharzik a társalgóból.* - Igazán nincs mit. Máskor is *vigyorog, majd a röpködésen csak tovább kacarászik.* - Már hozzászoktam. Pedig a levegőben legjobb száguldozni! *kuncog, a függőségen meg csak szélesen vigyorog.* - Igen, kezdek hozzászokni. Nem baj, majd felcsípek egy mennybéli fruskát. Nekem úgyis szabad bejárásom van oda *kacsint Erikre, célozva arra, hogy ő képes arra, hogy felmenjen, hiszen az őseinél mindig ott szoktak tölteni pár napot.* - Ühüm. Hát ezzel az Ashley-vel, vagy kivel még nem beszéltem. Viszont a másik három csajról annyit tudok, hogy ez a Gaea rühelli a lidérceket, szóval felejtsd el. Naomi meg Ariadne pedig bepasizott. Ahogy felmértem a terepet az Erethonban az összes csaj foglalt, a Sylorinában meg nem tudom milyen pszichopaták vannak *reagálja le Erik szavait közben pedig elgondolkozva hümmög.* ~ Basszus, tényleg csak a selejt maradt! *bosszankodik magában, majd ugye szépen rábukkannak(vagy inkább a hulla zuhan rájuk) egy holttestre. Amikor pedig Erik kikapcsolja az övét riadtan rápislog.* Hülye vagy? Hová mész? *kiált utána, aztán a válaszra csak bólint, ő is kikapcsolja az övét, és elmebeteg dolgot csinál. A mozgó-kanyargó kocsiban szép lassan feláll, kitárja a szárnyait, és a magasba emelkedik. Nem várja meg, hogy a szerelvény megálljon egyszerűbb, ha használja a szárnyait. Így a játékkezelőhöz repül egyenest, és neki áll magyarázni.* - Figyeljen, az előbb, az alagútban egy hullára bukkantunk. A társam ott maradt. A kocsi mindjárt befut egy szétmarcangolt torkú pasassal! Azonnal utána kell járni ennek az ügynek! *hadarja el, és kétszer is el kell mesélnie, hogy végre felfogják mi történt. Leállítják a hullámvasutat, lesegítik a többi utast, és szólnak a biztonságiaknak, de Elliot nem várja meg, hogy a biztonságiakkal együtt visszamenjen, hiszen ki tudja mi van Erikkel. Így elrugaszkodik a földtől, és visszarepül a járatig. Ott aztán feloldja a láthatatlanná tevő bűbájt, és kirántja a szeráfpengéjét a kardhüvelyből. A penge ezüstös-kéken felizzik, Elliot pedig szépen berepül a járatba. Nem hülye, szóval néhány centivel a víz felett lebegve, a penge segítségével a terepet megvilágítva kutakodik Erik után. Nem fog zajt csapni, mert mi van, ha az a valami rátámad? Így egyenlőre feszülten vár, hogy Norgen, vagy a biztonságiak felbukkanjanak…*


  _________________
  Egy oxfordi fiú, akinek mániája, hogy tökéletesen nézzen ki. A hiúságánál már csak egy valami fontosabb számára: a becsülete. Enyhén nacionalista, imádja a hazáját és a családját. Hiába van öt testvére hatalmas az összhang a családban, sose volt köztük semmilyen konfliktus. Imád sportolni, a vívás a mindene, és ha teheti, akkor szívesen összeméri az erejét az Akadémia diákjaival is. Ezenkívül rajong az állatokért, ezt bizonyítja a felvilági sólyom, Gale és a lova Ceolas.
  Figyelmeztetés: Ha bármi módon megrongálod a cuccait, eltulajdonítod a holmijat, akkor halott vagy...


  Tyaeloria Perathon brit egoista angyala
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Erik Norgen on Pént. Aug. 24, 2012 10:38 pm

  *Erik mindenkit imád cseszegetni, csak azt nem bírja, ha őt cseszegetik. Szóval elég furcsa a srác, de ez van, ha nem tetszik, nem kell vele szóba állni, elég sokan alkalmazzák ezt a módszert.* - Afrikainak? Te jó ég, akkor már inkább egy jó kis svéd csajjal szaporodnék, ha lehet! *Vonja fel a szemöldökét nevetve.* - Áh, Jonestól nem akarok gyerekeket, a végén még rámakaszkodna és követelné, hogy vegyem feleségül. *Fintorog egyet.* - Így is egész álló nap engem szekál. *A vállonütésre csak röhög egy sort.* - Nyugi, ha homokos lennék sem mozdulnék rád. *Kacsint egyet, majd kivédi az esetleges újabb támadást a válla ellen. Aztán bólogat a szavakra.* - Hát igen, úgy jobb lehet. A perverz humort pedig... hát, nem néztem volna ki egy angyalból. *Vigyorog egy sort ismét. A rímre szintén felnevet. Elég sokat nevet ma, talán örül, hogy végre akad, akivel lehet. Oké, a bunkerlakókkal is jól elvan, de ma nem sok időt töltött velük, valahogy lapos volt a hangulat. A családra csak bólint.* - Hát, régebben, mielőtt meghaltak a szüleim, én is sok rokonomat láttam, de ma már valószínűleg azt hiszik, halottak vagyunk. *Na igen, szépen felszívódtak a gyilkosság után. Egyszerűbb lett volna odaköltözniük az anyjuk vagy az apjuk egyik testvéréhez, de... Túlságosan csalódottak és szomorúak voltak ahhoz, hogy ismét teljesen másra utalva éljenek. Talán meg akarták mutatni, hogy egyedül is képesek boldogulni, és nincs szükségük más segítségére. Aztán már késő volt. Azonban ez most nem a nosztalgia ideje.* - Kikérem magamnak! *Tetteti elég színpadiasan a felháborodást, ahogy Elliot bejelenti, hogy ő nem lovagias. Aztán egy sóhajt után hozzáteszi:* - Na jó, asszem igazad van. *Fintorog egyet, majd ismét felnevet. A fejcsóválós részre ezúttal ő üti vállon az angyalt, persze nem túl erősen ő sem.* - Kuss! *Teszi még röhögve hozzá, aztán Victoriara terelődik a téma.* - Igen, lehet hogy az a baj. Ja, tisztára vörös volt, és nem csak a haja! *Vigyorog szaktársára.* - Jó ötlet. Biztos meglepődne, de talán legközelebb meggondolná, hogy lekoptasson-e minket. *Röhög fel ismét.* - Köszi, én inkább maradok a földön. *Von vállat a repdesős részre.* - Mennybéli fruska? Van olyan? *Vonja fel a szemöldökét.* - Hát, biztosan dögösek... *Teszi még hozzá elismerő hangnemben.* - Hát, akkor ezt megszívtam. Talán Ashleynél bepróbálkozok egyszer, ki tudja. *Mondja félig-meddig elmerengve. Jól néz ki a csaj, csak hát elég visszahúzódónak tűnik. Aztán ugyebár jön a hulla, Erik meg kiugrik a kocsiból és megindul a barlangban, a pisztolyt előreszegezve. Mivel Elliot elindult segítségért, szinte teljes a csönd, csak néha a félelmetesnek szánt zajok meg az általa kevert vízcsobogás zavar be. Ahogy egyre beljebb ér, már szinte alig lát valamit. Azonban nem áll meg, és hirtelen halk szuszogást hall bal felől. Ráfogja a fegyverét, de mivel nem lát semmit, egyelőre nem akar lőni. Aztán oldalra nyújtja a kezét, és hideg falat tapogat ki. Szóval valami üregféléből jött... Azonban ekkor csobbanást hall tőle alig pár méternyire, és reflexszerűen belelő az előtte megjelenő árnyba, mire az állatias hangon felvonyít. Hát valóban vérfarkas, méghozzá a végső stádiumban, hiszen a telihold közelében sem járnak. Nem sikerült megölnie, hiszen nincsen nála ezüsttöltény. Vagyis van, de ahhoz újra kell töltenie, és az eltart egy darabig. Addig pedig nem lenne fegyvere. Ezért nem tesz semmit, egyelőre. Majd ha halálos sebet ejtett rajta. Azonban a lény most menekülőre fogta, de ekkor Erik szárnysuhogást hall maga mögött, és közeledő fényt.* - Elliot! Erre! *Kiált neki, majd arrafelé mutat, amerre a feltételezett farkas menekült.* - Arra ment, de lehet, hogy a falra mászott fel, szerintem van ott valami üreg. Megnéznéd? *Kérdi, miközben ő, kihasználva a haladékot előhalássza az ezüst töltényeket és újratölt.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.
  Elliot Herondale
  Elliot Herondale
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Elliot Herondale on Pént. Aug. 24, 2012 11:06 pm

  *Ó, Elliot egy darabig bírja a csesztetést, aztán, ha betelik a pohár, akkor szépen kihívja az illetőt egy párbajra, elveri, és az bekussol. Legalábbis így szokott menni, de Erikkel nem tervez eljutni erre a szintre.* - Figyelj, ha nekem – normális, britként és mennybéliként – nem szabad, akkor csak te segíthetsz szegény afrikaiakon. Már azzal is, hogy nem hagyod kihalni őket! És mivel úgy is nagyon kanos vagy, az afrikai nők meg benne vannak az egyéjszakás kalandokban, ezért ott van a helyed! *nevet fel, amjd a svéd kiscsajra csak megvonja a vállát.* - Akkor húzz vissza Svédországba, mert a környéken nemigen vannak! *kuncog, majd a kuncogás nevetéssé növi ki magát, mikor Vic-ről meg a feleségül vételről van szó.* - Pedig olyan szép lófejű porontyaitok lennének. A kölyök örökölné a te kockás hasadat, és az anyja lófejét! Egyébként szívesen megrendezném az esküvőt *vigyorog szélesen, és egész rendesen ontja a hülyeséget.* - Szeretetből pajtás… *villant egy elbűvölő mosolyt a másikra, majd megvetően felhorkant.* - Miért? Nem találsz elég jó pasinak?: Bezzeg ilyen Jones-okra rámozdulsz, de ha homokos lennél, akkor rám meg nem. Milyen világban élünk… *csóválja most ő a fejét néhány színpadias sóhajtás kíséretében.* - Sok mindent nem néztek belőlünk *vigyorog ő is, és határozottan jó hatással van Erik a hangulatára. Jó, hogy sikerült összefutniuk.* - Ó, részvétem. Nekem csak a felmenőim egy része hullott ki, a másik része meg a mennyben lébecol. Jó hely meg minden, de néha kell egy kis balhé, ott meg nem lehet *vonja meg a vállát, majd ugye továbbfirtatják Eriket meg a lovagiasságot.* - Bocs, nem kérheted ki *kuncog egy sort, majd amikor beismerik, hogy tényleg nem az csak jókedvűen nevetgél. Amikor vállon ütik morcosan pislog kettőt, majd újra kacagni kezd. *- Bocs, ez a szó nem szerepel a szótáromban *nevet továbbra is, majd Vic-nél csak erősödik a hangerő.* - Piroska… és te vagy a farkas! *nyüszít már a röhögéstől, és szegény srác alig kap már levegőt.* - Akkor… majd… Elkapjuk valamikor. Hát igen, szegény csaj nincs tisztában azzal, hogy mit jelent, ha két jóképű pasi félmeztelenkedik előtte… *kuncog, majd a repülésre szélesen vigyorog.* - Lehúz az egód, mi? Segáz, majd segítünk rajta *kuncog, majd Erik szavaira bólogat.* - Aha. A Mennyben nem csak a holtak laknak zsenikém. Angyalok. Tele van velül a hely, és rohadt jól néznek ki. Majd, ha legközelebb felmegyek fotózok neked *kacsint a másikra. Hiába, aki megteheti ugyebár…* - Hajrá, de előbb vár a kis vöröske téged *kuncog, majd némi sokk után szétválnak Erikkel, ő megy szólni a biztonságiaknak, majd ha lerendezte, akkor szép repül is vissza Eriknek segíteni. A járatban minden apró neszre figyelve halad előre, amikor pedig meghallja a vonyítást, akkor a magasba szalad a szemöldöke. Aztán meghallja Erik hangját, így előrébb libben, éss a levegőben megáll a lidérc-vérfarkas mellett.* - Aha. Azt hittem vámpír lesz.. *morogja, és magasba emeli a fénylő kardot. Eriknek igaza volt: egy szűk kis járat van arra felé. Elliot pedig szusszant egyet, és Erikre pillant.* - Nem tudom mennyire magas a járat, de egyszerre csak az egyikünk fér el, vagy megpróbálhatok fent menni, de nem biztos, hogy átférek ott. Mi legyen? *kérdi halkan, és ugrásra készen fedezi a háztársát, amíg az töltényt cserél.*


  _________________
  Egy oxfordi fiú, akinek mániája, hogy tökéletesen nézzen ki. A hiúságánál már csak egy valami fontosabb számára: a becsülete. Enyhén nacionalista, imádja a hazáját és a családját. Hiába van öt testvére hatalmas az összhang a családban, sose volt köztük semmilyen konfliktus. Imád sportolni, a vívás a mindene, és ha teheti, akkor szívesen összeméri az erejét az Akadémia diákjaival is. Ezenkívül rajong az állatokért, ezt bizonyítja a felvilági sólyom, Gale és a lova Ceolas.
  Figyelmeztetés: Ha bármi módon megrongálod a cuccait, eltulajdonítod a holmijat, akkor halott vagy...


  Tyaeloria Perathon brit egoista angyala
  Erik Norgen
  Erik Norgen
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Erik Norgen on Pént. Aug. 24, 2012 11:46 pm

  *Na igen, a verekedés a svéd lidérctől sem áll messze, de egyelőre nem akar Elliottal bunyóba keveredni.* - Végül is lehet, hogy igazad van. Egyszer majd teszek egy körutazást. *Vigyorog egy sort ismét.* - De inkább védekezek, még a végén elkapok tőlük valamit... *Fintorog egy sort, user meg fogja a fejét, hogy miért vannak Eriknek ennyire az user elveivel ütköző kijelentései. De hát, Erik már csak ilyen. Valószínűleg vannak mélyebb érzelmei is, csak azokat még nemigen sikerült a felszínre hozni.* - Ne izgulj, amint a drágalátos húgom véget vet a bezáratásomnak, az lesz. *Nevet, miután bemutatott egy színpadias szemforgatást. A nevetés egyre hangosodik, ahogy a másik a Viccel közös gyerekeikről kezd beszélni.* - Ja, persze! Inkább nem rontanám el a génjeimet, ha nem haragszol. *Hagyja abba végül a röhögést.* - Majd ha hétezer éves leszek, keresek valami dögös modellt és vele csinálok néhányat. Csak hogy ne hagyjam elveszni a vérvonalat, mert Mia nem az az anya-típus. *Kuncog egy sort, ami a fiú következő szavainál nevetéssé növi ki magát.* - Bocs, egyszerűen nem vagy az esetem. *Nyögi ki nagy nehezen két fuldoklás között.* - Nem-e? Hát pedig kikérem. *Csap nyomatékosító szándékkal a kocsi oldalára. Aztán ő is röhögni kezd ismét, és tovább csapkodja a kocsit, de mostmár csak a röhögés miatt.* - Ez... ez jó... *Mondja két nehézkes levegővétel után.* - Hé, haver... Meg ne fulladj. *Csap egyet Elliot hátára, még mindig röhögve. Hét idióta a hullámvasúton. Jellemző.* - Nem tudja, mit hagy ki! *Nyugszik végül le és letörli a könnyeit amik a fulladásroham következtében jelentek meg.* - Egóm? Nekem? Miről beszélsz? *Vigyorog ártatlanul.* - Oké, de aztán ne legyen rajtuk ruha. *Kacsint egyet.* - Hé, nyugi, ő pár héten belül meglesz... Ha nem, akkor nem éri meg a szenvedést. *Legyint egyet, majd ugye jönnek a már ismert dolgok. Erik éppen azon gondolkozik, hogy hogyan oldják meg a járat-gondot, amikor hirtelen üvöltés hallatszik, és valami Elliot háta mögül a srácra veti magát, lenyomva így a víz alá. Erik azonnal odafordul, de nem mer lőni, így inkább üt, remélhetőleg fejbeüti a farkast, aztán ráveti magát, és most ő kerül a víz alá. Rövid dulakodás után megjelenik Erik, pár méterrel odébb bukkan fel a víz alól és rögtön a vizet kezdi el vizslatni maga körül. Nem is kell sokat várnia, hamarosan felbukkan tőle alig két méterre a farkas, Erik pedig nem vár sokat, beleereszti az egész tárat. Erre az egy ordítás kíséretében összeesik és elmerül a sötét vízben. Erik sóhajt egyet, majd Elliothoz fordul, már ha az a víz felszínére került időközben. Ha nem, akkor kihúzza.* - Jól vagy? *Törli le a homlokáról a vért, ugyanis a farkas megkarmolta és egy szép vágás húzódik végig a szőke tincsei alatt a homlokán.* - Nem harapott meg? *Kérdi, ám ekkor beront egy csomó ember és kérdezősködni kezdenek. Erik szépen lassan elmond mindent, majd elviszik őket, hogy orvosi ellátásban részesüljenek.* - Na hallod... Nem semmi hullámvasút. *Vigyorog a fiúra, miután ellátták a sebeiket és kiengedték őket azzal, hogy azonnal menjenek vissza a Fyronba. Így hát valószínűleg együtt indulnak el, hogy a visszafelé vezető utat az eset kitárgyalásával töltsék.*


  _________________
  Erik egy lidérc, aki a harcra tette fel az életét. Egy bátty, aki bármit megtenne a húgáért. Egy fiú, akit nem érdekel más, csak az, hogy megbosszulja szülei halálát. Egy vérfarkas, aki utálja magát amiatt, amivé lett.
  Erik az alkohol, a nők és a szerencsejátékok kitartó híve. Imád beszélni, imád a figyelem középpontjába kerülni, azonban ha épp nem egy hölgy kegyeit akarja elnyerni, előfordulhat, hogy leplezetlenül bunkó az emberekkel. Képtelen kibírni folytonos társaság nélkül, és szinte bárhová képes beilleszkedni. Előbb lő, aztán gondolkozik, és elég könnyen fel lehet húzni, úgyhogy nem ajánlatos belekötni.

  Jesmon Helar nyughatatlan lidérc rontásűzője.

  Ajánlott tartalom

  Shadow land Empty Re: Shadow land

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 1:53 am